African Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Pošli foto, možná se domluvíme Co nábjítzíž?.ůů"
Jay Doll Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Aha, děkuji za fotografii, při pohledu na ní jsem docela vystřízlivěl. Přemýšlím, jestli mám dát nějakou nabídku sám a nebo si spíš říct o nějakou sumu za hlídání...
African Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Aha, děkuji za fotografii, při pohledu na ní jsem docela vystřízlivěl. Přemýšlím, jestli mám dát nějakou nabídku sám a nebo si spíš říct o nějakou sumu za hlídání...
montemar Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 když si to první zájemce rozmyslel, já bych s dovolením nabídl jedny seika 5 se škráblým sklíčkem a jedny vostoky pozlacené
African Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 když si to první zájemce rozmyslel, já bych s dovolením nabídl jedny seika 5 se škráblým sklíčkem a jedny vostoky pozlacené Seika five kámo?, ty vůbec nevíš která bije Jdu si dát něco silnějšího"
Jay Doll Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Koukám, že zájem by byl, tak tedy zvýším nabídku. Mám tady jedny rozbité digitálky z 90. let, nějaká Casio. Ale nabídka platí pouze za předpokladu, že umí vařit
KFL Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Klise - uplne me megavytocil soused, kterej o pulnoci usporadal ohnostroj 3 metry od myho baraku. Kdyz pominu fakt, ze mam malyho prcka, a ze jsem prave ze strechy posbiral 18 ks rachejtli, pul metru od aut dalsi dve, tak me na tom nejvic sejri, ze bydlime v poli a kolem nas je 2 km kruh prazdnyho prostoru. Ale ne, von si to zam.dany rachejtle musi pustit na terase. Kdyby se aspon prisel zeptat nebo mi to rict....
cody Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 (upraveno) Ja uz taky vim, ze bydlet na kraji Lipna nejsou jen sama pozitiva a socialni jistoty. A taky vim, ze jsou sikulove, co tech 40Ha stejne rachejtli netrefi. Misto raniho vejletu na Sv.Martu jsem z auta sundaval zbytky cehosi a uklizeli jsme zahradu od pyrotechniky. Snad to pujde umejt, zatim mi to prijde, ze mi nekdo z haupny odpaloval kulove pumy. Zatraceni Holandani nevycvalani... po pul roce spolecneho souziti se zacinam pridavat na stranu tech, co si je zaradili v zebricku nekam tesne pod prase domaci. Kdybych alespon vedel, kteri to byli. Asi bych jim to dnes v noci oplatil, ikdyz nejsem mstivej. Moc rad bych videl ty jejich arogantni vyrazy az by zjistili co dokaze na haupne udelat muj vlastni raketovej motor. Upraveno 1. ledna 2013 uživatelem cody
Bob Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Klise - uplne me megavytocil soused, kterej o pulnoci usporadal ohnostroj 3 metry od myho baraku. Kdyz pominu fakt, ze mam malyho prcka, a ze jsem prave ze strechy posbiral 18 ks rachejtli, pul metru od aut dalsi dve, tak me na tom nejvic sejri, ze bydlime v poli a kolem nas je 2 km kruh prazdnyho prostoru. Ale ne, von si to zam.dany rachejtle musi pustit na terase. Kdyby se aspon prisel zeptat nebo mi to rict....U nas nejakej blb strilel pod okny a zapaloval takovy ty koule driv nez je hodil do ty trubky, jedna mu vypadla a vletela do opodal stojicich aut, fakt total vymasteno ... Jeste ze to nebylo moje auto
utrejch Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Aspon mame zarucenou metodu jak poznat debila: Stoji na silvestra venku a strili rakety.
Dantechno Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Honzo, to jak si nastavíte mezi mody proces na mazání fotek je pouze na vás, mě jakožto řadového člena zajímá hlavně výsledek. Výsledkem je ovšem nyní pouze to, že se forum nedá vůbec číst. Někdo (mod, admin) smázne fotku, autor příspěvku si toho nejspíš ani nevšimne, ale forum se bohužel pro čtenáře stává nepřehledné a neužije si to procházení vláken jako kdyby tam ty fotky byly. Já vím jak strašně jednoduché je prostě to smáznout a jít dál, ale evidentně to není řešením problému, nýbrž to další problém vytváří. Zkuste se nad tím zamyslet. Já jsem sice někdy tímto trávil dost času navíc, což moderátor ale stejně musí, a prostě jsem ty fotky stáhnul, změnšil a znovu nahrál. Pár lidí to ocenilo. Snad si na mne v této nepřehledné době vzpomenou i ti ostatní Ja na tebe vzpominam porad.
Návštěvník Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 <br />Klise - uplne me megavytocil soused, kterej o pulnoci usporadal ohnostroj 3 metry od myho baraku. Kdyz pominu fakt, ze mam malyho prcka, a ze jsem prave ze strechy posbiral 18 ks rachejtli, pul metru od aut dalsi dve, tak me na tom nejvic sejri, ze bydlime v poli a kolem nas je 2 km kruh prazdnyho prostoru. Ale ne, von si to zam.dany rachejtle musi pustit na terase. <br /><br />Kdyby se aspon prisel zeptat nebo mi to rict....<br /><br /><br /><br />já to řílám furt. Kvalita středoevropana 21. Století se zbytečně přecenuje. Kokot kokotem zůstane, ať si tu hrajeme na bůhvíjak vyspělou společnost. BTW jsme na horach a jen za vcerejsek odpoledne borec v baraku vedle vleku zatopil v kamnach petkou s volejem, masakr, nějaký vocasové ve vojetych oktávkách s pražskejma číslama narvali ten svůj šrot u kopce, kde děti dojížděli bobování, parkoviště asi 300 m daleko a vo půlnoci na náměstí další debil vodpálil ty svoje rachejtle tak, že lidi málem nestačili uskakovat. Moje malá chtěla vidět prskačky, ale po tomhle jsme se pakovali rychle pryč. Si řikám, jestli není na čase začít pořádně chlastat
Honza.manta Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Aspon mame zarucenou metodu jak poznat debila: Stoji na silvestra venku a strili rakety.To jsem rád, že jste mi to řekli - pár jsem jich včera potkal.
cody Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Aspon mame zarucenou metodu jak poznat debila: Stoji na silvestra venku a strili rakety. Zase budme tolerantni, klasicky ohnostroj sice nemusim, ale chapu ze jini z toho maji druhe vanoce, tak proc by si to neuzili... Jen je mi lito zvirat a neucty k majetku druhych. Vseho s mirou a jde to. Jako to slo driv. Problem podle me je prodej pyrotechniky ktera patri do rukou profiku a ne pod balkon souseda a neohleduplne chovani NEKTERYCH odpalovacu. Ale co, policajti maji jinou praci a delat sceny pred detma na Silvestra se nikomu asi taky moc nechce, teda priznam ze me ne:-(
KFL Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Zase budme tolerantni, klasicky ohnostroj sice nemusim, ale chapu ze jini z toho maji druhe vanoce, tak proc by si to neuzili... Jen je mi lito zvirat a neucty k majetku druhych. Vseho s mirou a jde to. Jako to slo driv. Problem podle me je prodej pyrotechniky ktera patri do rukou profiku a ne pod balkon souseda a neohleduplne chovani NEKTERYCH odpalovacu. Ale co, policajti maji jinou praci a delat sceny pred detma na Silvestra se nikomu asi taky moc nechce, teda priznam ze me ne:-(Asi tak, rachejtle jsou mi volny, ale vadi mi ta bezohlednost a pristup "Se nezblazni, dyk je Silvestr." Kdyz uz mam touhu neco palit, delam to tak, aby to pokud mozno co nejmin obtezovalo. Ve meste dost tezky, chapu. Navic psychologie davu strhne, zacne palit jeden, vzapeti druhej a uz to svisti. Proto nechapu myho souseda, kterymu stacilo udelat 10 kroku na druhou stranu z baraku a mohl to palit do tmy a volnyho prostoru. Ve tri se pozvali na navstevu, uz se na nej moc tesim.
laskajefajn Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Pánové rád bych znal Váš názor: přál jsem před půl hodinkou holce se kterou jsem chodil a měl ji rád...dlouho jsme nebyli v kontaktu tak jsem ji popřál do Nového roku vše nejlepší a tak... a jeji reakce? Pokud mi chceš skutečně popřát tak přes sms to je hrozně hloupé a laciné...Chápete to? Tak jsem asi magor...Podotýkám že to je učitelka a je ji 30 let. Jsem neskutečně vytočený
Josef01 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Holt si píchnul do vosího hnízda a naznačila ti, že ten rozchod ji neskutečně s..e....
Josef01 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Ve tri se pozvali na navstevu, uz se na nej moc tesim. Buď se tomu zasmějte, nebo se pořádně poperte, vyražte si zuby a do konce života se můžete nenávidět
utrejch Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Pánové rád bych znal Váš názor: přál jsem před půl hodinkou holce se kterou jsem chodil a měl ji rád...dlouho jsme nebyli v kontaktu tak jsem ji popřál do Nového roku vše nejlepší a tak... a jeji reakce? Pokud mi chceš skutečně popřát tak přes sms to je hrozně hloupé a laciné...Chápete to? Tak jsem asi magor...Podotýkám že to je učitelka a je ji 30 let. Jsem neskutečně vytočený Pristi rok ji posli pohled.
KFL Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Pánové rád bych znal Váš názor: přál jsem před půl hodinkou holce se kterou jsem chodil a měl ji rád...dlouho jsme nebyli v kontaktu tak jsem ji popřál do Nového roku vše nejlepší a tak... a jeji reakce? Pokud mi chceš skutečně popřát tak přes sms to je hrozně hloupé a laciné...Chápete to? Tak jsem asi magor...Podotýkám že to je učitelka a je ji 30 let. Jsem neskutečně vytočený To je ted hrozne trendy nadavat lidem za sms, to vis. Ja lidem budto volam nebo preju osobne, sms neposilam, max odpovidam.
Doporučené příspěvky