Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Úspěšná hádka s drahou polovičkou, zakončená smetením sbírky hodinek z "výstavky"....

Au, tak to by mne fest zamrzelo.

Nějak mi to připomíná ...

Ve tři hodiny v noci se ona potichoučku vkradla do sousední místnosti.

Kladivem rozbila 19-palcový monitor, CD-čka polila lepidlem, case počítače vyhodila oknem a tiskárnu utopila ve vaně.

Potom se vrátila do ložnice, do teplé postele a přitiskla se s láskou k boku svého nic netušícího spícího manžela, o kterém byla přesvědčená, že už teď veškerý volný čas bude věnovat jejich lásce.

Do konce života jí zbývaly ještě čtyři hodiny...

Odesláno

Mě nasrali ti hajtlové, kteří to udělali v Bostonu. Pominu-li elementární zrůdnost takových činů, je tu další aspekt. Důsledky takových činů dopadají pak na úplně jiné. Kdo zná tzv. "patriot act", který je aplikován po atentátu na dvojčata, mi dá určitě za pravdu. Mimo jiné si neameričan třeba už nezaloží v USA bankovní účet, což se kdysi dalo využít k tomu, že jste mohli mít kreditku. A kdo zažil na letišti tzv."special screening", jako já, dá mi jistě za pravdu....

Odesláno

Úspěšná hádka s drahou polovičkou, zakončená smetením sbírky hodinek z "výstavky"....

To by zkusila jen jednou...

Ta moje hodinky(mou sbírku) upřímně nenávidí, ale tohle by jí ani nenapadlo - asi má zachoaný pud sebezáchovy. :giljotiini:

Odesláno

Mě nasrali ti hajtlové, kteří to udělali v Bostonu. Pominu-li elementární zrůdnost takových činů, je tu další aspekt. Důsledky takových činů dopadají pak na úplně jiné. Kdo zná tzv. "patriot act", který je aplikován po atentátu na dvojčata, mi dá určitě za pravdu. Mimo jiné si neameričan třeba už nezaloží v USA bankovní účet, což se kdysi dalo využít k tomu, že jste mohli mít kreditku. A kdo zažil na letišti tzv."special screening", jako já, dá mi jistě za pravdu....

Teď na to koukám ve zprávách - nemám slov.

Odesláno (upraveno)

ja viem ze sa deju aj horsie veci, ale ja som dnes siel nahodit digestor a vrtackou som asi presiel rovno cez elektriku :( kurva to je den a este len zacal....

Upraveno uživatelem jankoxxx
Odesláno

Definitivně jsem se přesvědčil, že mě přestaly bavit hodinky. Čumim do krabice a nic. Nula, nada, zero. Je mi fuk, jestli mám na ruce Casia nebo IWC nebo Sinny. Asi to všechno prodám.

Odesláno

Jejda, pro tuto nemoc ještě není známá diagnóza, ale asi to bude hodně, hodně vážné :eek: Přeji ti, ať se brzy uzdravíš :cheers:

Definitivně jsem se přesvědčil, že mě přestaly bavit hodinky. Čumim do krabice a nic. Nula, nada, zero. Je mi fuk, jestli mám na ruce Casia nebo IWC nebo Sinny. Asi to všechno prodám.

Odesláno

Jejda, pro tuto nemoc ještě není známá diagnóza, ale asi to bude hodně, hodně vážné :eek: Přeji ti, ať se brzy uzdravíš :cheers:

..je to zřejmě viroza..mám to stejně..a přemýšlím, že letos pěkně opálím celou ruku..bude to příjemná změna oproti předchozím letům.. :)

Odesláno

Jde o to, jeslti se chci uzdravit :D. Kdybych se všeho zbavil, mohl bych zase za pár let začít úplně od začátku, že jo :).

Nevim, fakt už mě to vůbec nebere, tak si říkám, na co mi těch pár krasavců v krabici je. To je radši prodám a koupim si tepelný čerpadlo :).

Odesláno

To je naprosto běžný a cyklický jev, jediným východiskem je mít více zájmů, které člověka podrží a dočasně se těšit něčim jiným. Ono to časem přejde a najednou zase vysvitne slunko na hodinkovém nebi a bude to nádherné a bude to hladit po duši. Znám to také.

Odesláno

...když jsem dneska po třetí a pokaždé na jiném kruháči nedostal přednost, tak jsem přemýšlel, jestli se náhodou přes noc nezměnila pravidla silničního provozu...nezměnila, za volantama čím dál víc debilů...

Odesláno

Já myslím, že pořád stejně. Mě na kruháči dokáže vytočit i jiná věc - spousta natvrdlíků vyjíždí bez blinkru nebo blikne až na poslední chvíli - to, že tím zbytečně blokujou ostatní, jim zjevně nedochází nebo jim je to jedno.

Odesláno

Já myslím, že pořád stejně. Mě na kruháči dokáže vytočit i jiná věc - spousta natvrdlíků vyjíždí bez blinkru nebo blikne až na poslední chvíli - to, že tím zbytečně blokujou ostatní, jim zjevně nedochází nebo jim je to jedno.

Tohle podepisuju a ještě čím auto luxusnější, tím mě nějaké blinkry a podobné píčovinky nezajímají, protože jsem pán. :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...