gougy Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 Imho ten kredit obratem skončil provoláním na prémiová čísla - a tam už to nedohledá nikdo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 Zasraný kroupy na mojí zahrádce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 mno už sem jim sepsal e-mail, tak jsem zvědavej, jak se k tomu postaví...Problém je, že tihle lidé tu simku maj jenom k podvodu a pak už jí nepoužijou. Jelikož se nejedná o paušál, tak jí zahodí a koupí si novou s novým číslem, takže blokace by byla bohužel k ničemu :-/ Když nevyhoví, tak určitě odchodem pohrozím...protože u ostatních operátorů se tohle nestává. Tím víc jejich postoj zamrzí, když je žena jejich dlouholetým a spokojeným zákazníkem....tak uvidímeMyslím že by společnost mělo zajímat, že prostřednictvím JEJICH ZNEUŽITELNÉHO SYSTÉMU se takhle krade. Pokud se k tomu staví stylem ,,já nic, je mi líto těch co naletěli" , je načase je zažalovat. Dát dohromady několik lidí tak aby se škoda přehoupla přes hranici trestného činu nebude takový problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 Někdy neverim co tady čtu... Babičce někdo ukradl slepku. Asi zazaluju výrobce plotu. Hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 ať už necháme na pokoji téma s t-mobilem, tak tohle se teď prihnalo k nam a byla to pěkná mela....mraky se valily jak vlna...ještě jsem to v životě neviděl. prosím módy o zmenšení,vkladam z mobilu.díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 ať už necháme na pokoji téma s t-mobilem, tak tohle se teď prihnalo k nam a byla to pěkná mela....mraky se valily jak vlna...ještě jsem to v životě neviděl. prosím módy o zmenšení,vkladam z mobilu.díky.Oh mein Gott, to je foto odkud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 Oh mein Gott, to je foto odkud? No přece od nich nééé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 No přece od nich nééé?ach tak, tak už je to jasný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 (upraveno) To samý bylo u nás na Stodůlkách. Padaly zde slova jako Apokalypsa.Myslel jsme navíc, že nám vitr vyrve plastová okna ne z pantů, ale z baráku. To tady fakt eště nebylo. Docela mě zajímá co řekne někdo z okolí třeba Straspol ? Upraveno 4. srpna 2013 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 no a já v tom seděl v autě u krajnice... někde mezi vesnicema o 30-40 obyvatelích v kopcích a bez telefonního signálu.. a bylo to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 No, stačil jsem zavřít balkón, což jsem rád, protože už jsem tu jen ,,na návštěvě" abych zalil kytky a nakrmil rybičky. Sám teď bydlím na Malvazinkách- jak to začlo, nakopnul jsem auto a uháněl to zašpérovat, jo jo- bylo to fakt hustý. Bál jsem se že to vyrazí okna na tý zasklený lodžii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 Tak po procházce s fenečkou a návratem před pěti minutami doplňuji, že tohle na Stodůlkách ještě nebylo.Převrácený ty popelnice na kolečkách, stromy co jsou tady třicet let staré zpřelámané stromy na několik kousků. Další stromy na autech atd atd.Nechápu trvalo to 20 minut a vypadá to tady jako po tornádu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 Jojo, řekl bych, že se těm lžidimitrijům co tvrdí že přes Řepy nelítají, chvilku dost špatně přistávalo. Jinak, co se rachotu týče, jsme tady pár minut neslyšeli letadla, ale bouřku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 Takhle to vypadalo v Letňanech, ale šlo jen o chvilkovou záležitost. cca 15 minut vítr, pak prudký déšť a teď již normalně prší bez velkého dramatu. Ale když to bylo na začátku to vypadalo na velký saigon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 Jestli brzo nezaprší, tak nám v sadu popadaj švestky. A že jich letos je hodně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 Neboj, teď je to u nás v Mimoni a za chvilku to bude i v Liberci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 No, tady leje fest, ale sad mám na moravě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 (upraveno) A sakra to je nemilé, musíš se modlit. Ale teď mluví ve zprávách, že to jde na Moravu. Upraveno 4. srpna 2013 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 No, tady leje fest, ale sad mám na moravě.Jirko neboj nic kazdou minutou to spadne i v Brne , ted cucim na fotbal a v Brne o prestavce se hodne zvedal výtr. Takže spíš jestli ti to neotrhá vychřice. v Praze to vypadalo i takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 Jirko neboj nic kazdou minutou to spadne i v Brne , ted cucim na fotbal a v Brne o prestavce se hodne zvedal výtr. Takže spíš jestli ti to neotrhá vychřice. v Praze to vypadalo i takto Pěkný.No a tam, kde potřebuju já, to vypadá takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky