Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

V Německu prej kuny každoročně způsoběj škody za cca 400 000 marek.

kuna v autě je taky p...l, přišel jsem na to až, když se mi samovolně spustily stěrače a celou cestu z Brna do Ostravy stíraly, samozřejmě na sucho...:suicide_anim:

verdikt v servisu, překousaná elektroinstalace od kuny, chutná jim ta bužírka na káblících, pomohlo až jaro a sprej proti kunám

předseda a místopředseda Českomoravského kunologického svazu :D

Hermelin je z hranostaje nebo z mlika ...To vo ty nenaplněný symbioze kun a krys nepobiram :) a proc tam je ten pes? ufff

aspoň todle, když už nejsem kundolog :)

některé tvé hefty by zasloužily knižní vydání :D

A všichni jsou registrovaní na norníkovi :))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no taková ku/n/da dokáže pěkně vytočit,kolega s ní má taky problém letos

Kuny prokazatelne nesnasi hudebni produkci Tri sester, Metallicy a jinych delikatnich kapel stejneho razeni... Nase domaci kuna se odstehovala po vikendove produkci. Nicmene v aute mi prokousala palivove hadice, mozna jako pomstu za ten koncert...

Odkaz ke komentáři

Líšnice je golfové hřiště, venku je hezky, vzal jsem dorostenku a hole a šli hrát. Double bogey je 2 rány nad par. Par jamky je norma. Jinými slovy: na tuhle jamku nejsem zrovna pyšnej .... HE ??????

díky...golf,to znám.Tady ve Varech,v Lubech a Mariánkách to pinká,kde kdo.Nic si z toho nedělej,já na tom byl několikrát a nenešel sem ani tu douru,kam ta kulička patří
Odkaz ke komentáři

díky...golf,to znám.Tady ve Varech,v Lubech a Mariánkách to pinká,kde kdo.Nic si z toho nedělej,já na tom byl několikrát a nenešel sem ani tu douru,kam ta kulička patří

Já vím, a pak ses snažil večer dostat do jamky i hůl .... :cheers:

Odkaz ke komentáři

Teď před chvilkou mě naštvalo na parkovišti u obchodu, že jsem přišel k autu a reakce na dálkové odemknutí nula. Zkusil jsem ho znovu zamknout, odemknout a zase nic. Zkusil jsem to tedy klíčem a taky nic. Sráč jeden. Když jsem to zkoušel asi pět minut a už se po mě začli koukat lidi, všiml jsem si, že moje auto stojí o tři auta vedle. :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Teď před chvilkou mě naštvalo na parkovišti u obchodu, že jsem přišel k autu a reakce na dálkové odemknutí nula. Zkusil jsem ho znovu zamknout, odemknout a zase nic. Zkusil jsem to tedy klíčem a taky nic. Sráč jeden. Když jsem to zkoušel asi pět minut a už se po mě začli koukat lidi, všiml jsem si, že moje auto stojí o tři auta vedle. :suicide_anim:

Přemístila ho kuna.
Odkaz ke komentáři

Mňa dnes naštvalo, že som zakúpil novú X6, podpísal papiere, prevzal auto a pani mi mala vyjet z predávacej miestnosti. A čo, čo?????? No je..a do tých sk......ých dverí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to je blbe,nemas auto a mas poistnu udalost
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...