pete Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 V Německu prej kuny každoročně způsoběj škody za cca 400 000 marek. kuna v autě je taky p...l, přišel jsem na to až, když se mi samovolně spustily stěrače a celou cestu z Brna do Ostravy stíraly, samozřejmě na sucho... verdikt v servisu, překousaná elektroinstalace od kuny, chutná jim ta bužírka na káblících, pomohlo až jaro a sprej proti kunám předseda a místopředseda Českomoravského kunologického svazu Hermelin je z hranostaje nebo z mlika ...To vo ty nenaplněný symbioze kun a krys nepobiram a proc tam je ten pes? ufff aspoň todle, když už nejsem kundolog některé tvé hefty by zasloužily knižní vydání A všichni jsou registrovaní na norníkovi ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulin Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 no taková ku/n/da dokáže pěkně vytočit,kolega s ní má taky problém letos Kuny prokazatelne nesnasi hudebni produkci Tri sester, Metallicy a jinych delikatnich kapel stejneho razeni... Nase domaci kuna se odstehovala po vikendove produkci. Nicmene v aute mi prokousala palivove hadice, mozna jako pomstu za ten koncert... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Moje první letošní double bogey. (po autu na páté jamce na Líšnici) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Moje první letošní double bogey. (po autu na páté jamce na Líšnici) HE ??????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 HE ??????? Líšnice je golfové hřiště, venku je hezky, vzal jsem dorostenku a hole a šli hrát. Double bogey je 2 rány nad par. Par jamky je norma. Jinými slovy: na tuhle jamku nejsem zrovna pyšnej .... HE ?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Bububu, jdu si pro vás a pro vaše auta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Soused si dal do auta takovej pískací udělátor, prej to kuny plaší naprosto spolehlivě.Ale ještě chvíli mě s tím bude večer s..t, tak mu sice kuny nerozkoušou kabely, ale já mu to auto rozflákám kladivem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Líšnice je golfové hřiště, venku je hezky, vzal jsem dorostenku a hole a šli hrát. Double bogey je 2 rány nad par. Par jamky je norma. Jinými slovy: na tuhle jamku nejsem zrovna pyšnej .... HE ?????? a tak zase pride aj "birdie" a bude veselsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 a tak zase pride aj "birdie" a bude veselsie Koukni do "Co mne právě potěšilo" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Líšnice je golfové hřiště, venku je hezky, vzal jsem dorostenku a hole a šli hrát. Double bogey je 2 rány nad par. Par jamky je norma. Jinými slovy: na tuhle jamku nejsem zrovna pyšnej .... HE ?????? díky...golf,to znám.Tady ve Varech,v Lubech a Mariánkách to pinká,kde kdo.Nic si z toho nedělej,já na tom byl několikrát a nenešel sem ani tu douru,kam ta kulička patří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 díky...golf,to znám.Tady ve Varech,v Lubech a Mariánkách to pinká,kde kdo.Nic si z toho nedělej,já na tom byl několikrát a nenešel sem ani tu douru,kam ta kulička patří Já vím, a pak ses snažil večer dostat do jamky i hůl .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Koukni do "Co mne právě potěšilo" :-) aha ... no vidis, a uz je to tu! A ked to liznes 2 pod par, to este len potesi...ale dost, toto vlakno je o inom (ako teseni) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 že mě Gas dneska poznal v rádiu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 že mě Gas dneska poznal v rádiu Tak to mluvili ve zprávách o Tobě ??? A v čem teď jezdíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 že mě Gas dneska poznal v rádiu nedalo to moc práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Teď před chvilkou mě naštvalo na parkovišti u obchodu, že jsem přišel k autu a reakce na dálkové odemknutí nula. Zkusil jsem ho znovu zamknout, odemknout a zase nic. Zkusil jsem to tedy klíčem a taky nic. Sráč jeden. Když jsem to zkoušel asi pět minut a už se po mě začli koukat lidi, všiml jsem si, že moje auto stojí o tři auta vedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 No co, každý řidič prý dělá chyby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Teď před chvilkou mě naštvalo na parkovišti u obchodu, že jsem přišel k autu a reakce na dálkové odemknutí nula. Zkusil jsem ho znovu zamknout, odemknout a zase nic. Zkusil jsem to tedy klíčem a taky nic. Sráč jeden. Když jsem to zkoušel asi pět minut a už se po mě začli koukat lidi, všiml jsem si, že moje auto stojí o tři auta vedle. Přemístila ho kuna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Mňa dnes naštvalo, že som zakúpil novú X6, podpísal papiere, prevzal auto a pani mi mala vyjet z predávacej miestnosti. A čo, čo?????? No je..a do tých sk......ých dverí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Mňa dnes naštvalo, že som zakúpil novú X6, podpísal papiere, prevzal auto a pani mi mala vyjet z predávacej miestnosti. A čo, čo?????? No je..a do tých sk......ých dverí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je blbe,nemas auto a mas poistnu udalost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky