Horhe Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 spokojenej parchant... (připomeňte mi někdo, odkud je tahle hláška? ) O'p'B Pulp Fiction Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 to Salamio: letel jsi do Schengenu, tak nevim proc Te tak kontrolovali... Protože můžou. To je patrně ten hlavní a jednoduchý důvod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 4 Salamio - to je jako přes kopírák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 Ani mi to tvl nepřípomínej . Hlavně mě fakt se.e, že jsem zkazil salamíně narozeniny . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 Jeden borec z knife.cz, který postnul fotku svých super hodinek a ještě lepší obhajobu. Citace:- Dneska mám u sebe tenhle nožejk a když jsou hodinky v módě tak i orloj od Breitling Chronometre Navitimer Pilot.- Breitling mám od manželky kupovala je ve free zóně na letišti a dostal jsem je k narozkám.Mněl bych za ně skoro deset Sebenzek bůůůů- Tyhle nejsou jediné.Sbírám nože i hodinky.Mám mimo Breitling i Custom hodinky Diesel,ty jsem si koupil v USA,Citizen Navitimer,Swis Army na zakaázku a managerské od Tiffaniho zlaté s diamantem místo dvanáctky.Jo manželce se to kupuje,když má kartu od mého účtu.- K těm hodinkám.Manželka je koupila na Ruzyni v bezcelní zóně.Jsou s krabičkou a certifikátem.Nafotím i zadní stranu hodinek s výrobním číslem.Mněli by být origoš snad tedy.Praskla mi osička na pásku a v Budějicích v IGI v hodinářství mi je nechtěli ani vzít do opravy kvůli pojištění a ceně tak mi nasypal osičku do peněženky ať si jí tam dám sám.Jo a třeba čínskou Sebenzu taky mohu mít za 100 dolarů.Pajcuje se dnes vše.- Manželka koupila a já u toho nebyl.Mám je už cca 5 let.Nebudu řešit cenu ani věrohodnost.Mám je rád, rád je nosím.A tímto to uzavírám.Peníze u mne nehrají roli.Dál se po tom pídit nebudu a ani k odborníkovi je neponesu.PS:Z nikoho nemám zájem dělat vola.Nad dárkem se nediskutuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 Ani mi to tvl nepřípomínej . Hlavně mě fakt se.e, že jsem zkazil salamíně narozeniny . promiň...jen jsem to tak četl a kulil oči(takřka stejnej příběh,jako Tvůj). Za čas to budete dávat jako takovou historku k lepšímu,neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 Gilius: v pohodě , jsem rád, žes to sem postnul. Máš pravdu, aspoň tyhle narozeniny nezapadnou v nudné řadě všech ostatních rodinných oslav. Jako moje třicátiny, kde se mi ségra strašně zlískala a furt někam utíkala, tak jsme ji honili kolem baráku, pak v kotelně kouřila (normálně nekouří) a brečela . Adam99: tak to je teda borec . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackSteel Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 To salamio: Pražský letiště je stále byrokratickej skanzen komunismu. Nejvíc to člověka praští přes oči, když se vrátí z delší cesty. Ta nasranost a všudypřítomná nekompetentnost je 20 let po převratu zarážející. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 BlackSteel: to mi povídej . Někdy mám pocit, že na LKPR pracují většinou samí . Ohromně legrační třeba je, když check-in agenta pozdravím, usměju se na něj a pak se s ním (s ní) pěkně rozloučím, zatímco sleduju kamenný na.raný ksicht, který neumí říct ani dobrý den. O ostatních zaměstnancích (pasováci atp.) ani nemluvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 Vedeš salamio opravdu těžký a trudný život protkaný samými krutými zkouškami, nechtěl bych být na Tvém místě neb mě neštve nic maximálně počasí. Vedu spokojený život, Lepší už to nebude . Obrázek z http://thisrecording.com/storage/jack-nicholson-as-good-as-it-gets.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1245333930750 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 Nevím, jestli mě to naštvalo nebo jenom rozesmutnilo. Letěl jsem dneska na služebku PRG-VIE-ZAG. Na gate jsem přišel tak akorát. Opodál seděli dva panáci v uniformách, asi celníci nebo tak něco. Ohlásili boarding. Až se fronta zkrátila, vydal jsem se taky do autobusu. Panáci se zvedli a jeden mě oslovil: Panák: Ukázal byste nám palubní vstupenku a doklady? Já: Tady prosím. Panák: Kam letíte? Já: Do Vídně, je to tam napsáno. Panák: Jenom do Vídně? Já: A potom do Záhřebu. Panák: Máte nějakou hotovost? Já: 17 euro a 2500 korun. Panák: Ukázal byste mi tašku? Já: Tady je, je vaše, dělejte si s ní, co potřebujete. Panák: Rozepnul byste mi ji? Já: Není zamčená. Je vaše, dělejte si s ní, co potřebujete. Panák: Rozepněte ji. Já: Je vaše, prosím. Panák: Mohl byste ji rozepnout? Já: rozepínám. Panák: Kde máte ty peníze? Já: Uvnitř. Taška je vaše, tady je. Panák: Vytáhne časopis. Pochopí, že to nejsou peníze. Hledá dál. Vytáhne průhlendou složku, páč o peněženku jsem nedávno přišel. Aha, máte karty. Jedete na služebku? Já: Ano. Panák: A v té druhé tašce? Já: Tady máte, je vaše. Panák: druhou tašku neotevírá. A v kapsách nic nemáte? Já: I kalhoty mohou být vaše, pokud potřebujete. Panák: Není třeba být sarkastický, dělám jen svoji práci. Já: Nashledanou (už končil boarding, tak jsem nechtěl diskusi zbytečně prodlužovat). Dop.dele, jak sarkastický? Popravdě jsem mu řekl, kolik s sebou mám peněz, když už to nutně potřeboval vědět. Když mi nevěří a pocítí nutkavou potřebu hrabat se lidem v jejich věcech, tak ať to dělá, já mu v tom nijak nebráním. Naopak jsem ho nechal, ať si prohlédne, co uzná za vhodné. Taky: proč mě sakra nezkontrolovali dříve? Počítají s tím, že člověk, který jde na gate ke konci boardingu, bude nervóznější? Ať jdou do ři.i. S prominutím teda. Se ti nedivím, že jsi naštvaný. Já mám pocit, že to dělaj jen 45kg přiteplený hovádka, podle toho jak mne dycky vošáhávaj.Minule už jsem jednomu chcípákovi řekl, at si vošahává svojí bábu a že je buzna! Kdo je zaměstnává, když to nejsou poldové a samej ***. Je to hnus velebnosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 Vedeš salamio opravdu těžký a trudný život protkaný samými krutými zkouškami, nechtěl bych být na Tvém místě neb mě neštve nic maximálně počasí. Vedu spokojený život, Lepší už to nebude .To víš, nejvíc se těším, až budu jako starý protivný důchodce posílat udání na své sousedy, že špatně parkují nebo že si pouští nahlas rádio. Taky budu samozřejmě psát na finančák, když uvidím, že si někdo koupil nové auto. Ach, už aby to bylo! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 (upraveno) Tak se taky přidám. Přítelkyně se mi po dvou měsících vrátila z USA, přijel jsem pro ni na Ruzyni a pul hodiny po pristani stale nikde. Po 45 minutach vysla s tim, ze ji chteli poslat zpet, protoze nemela jak prokazat, ze sem patri (mela jen americky pas) a i kdyz predlozila kartu pojistence VZP a ridicak, tak tvrdili, ze neni v systemu (ceske obcanstvi ma)... Upraveno 21. srpna 2010 uživatelem Trňák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 Byť svou 14 dní starou dcerku miluji, tak dneska mě fakt s..e neustálým řevem. Holt rum otupí i ostrý břit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 To Salamio, podobnost čistě náhodná . Dnešní tisk. Nálezci začínají být slušní . " Starosta ztratil peněženku s 20 tisíci, přišla poštou bez peněz Minulý pátek třináctého byl pro starostu Běšin na Klatovsku Františka Vlčka skutečně smolným. Při nakupování vytrousil peněženku naditou dvaceti tisíci korunami, ve které měl i všechny doklady.O čtyři dny později ji prázdnou dostal domů poštou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 Byť svou 14 dní starou dcerku miluji, tak dneska mě fakt s..e neustálým řevem. Holt rum otupí i ostrý břit.... Nalils do ní rum? A pomohlo to? Už neřve? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 ze se 16.8. zamklo jedno dost dulezite vlakno a do dneska nebylo odemceno ani tema nebylo doreseno 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 ze se 16.8. zamklo jedno dost dulezite vlakno a do dneska nebylo odemceno ani tema nebylo doreseno Jó, to jsem zamknul já. Myslel jsem si, že ho zase odemknu, ale pak jsem si to rozmyslel. Zatím to vypadá, že jsem udělal dobře. Jestli chceš, založ nové, třeba to půjde bez prasáren. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Jó, to jsem zamknul já. Myslel jsem si, že ho zase odemknu, ale pak jsem si to rozmyslel. Zatím to vypadá, že jsem udělal dobře. Jestli chceš, založ nové, třeba to půjde bez prasáren. ani mi tak nejde o tom dale diskutovat na toto tema, vse podstatne snad uz bylo receno. vadi mi ale, ze jeste stale neni definice stanovena jako pravidlo. pritom tam uz byla velmi slusna definice v podani spajdr + drobne upravy. je to veta tak na 10 slov (nechce se mi to ted hledat) a i sam rootadmin se vyslovil, ze by s ni souhlasil, coz jsem s povdekem kvitoval. bohuzel kde nic tu nic. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky