vraby Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Máznul jsem ti inzerát s teplákama blbečku,alespň bych věděl komu poděkovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Máznul jsem ti inzerát s teplákama blbečku,alespň bych věděl komu poděkovat.Měly škrtátko neboco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Máznul jsem ti inzerát s teplákama blbečku,alespň bych věděl komu poděkovat.Komu a co te k tomu vedlo? Odrthneme Chomac od republiky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Měly škrtátko neboco?bych si nedovolil ,new Adidas s paragonem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 jo ale detsky? nekde se tu resilo ze to snad muze byt jen pansky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 jo ale detsky? nekde se tu resilo ze to snad muze byt jen panskyvelikost S a vím já jak tady někteří vypadají,třeba by jsi je mohl mít zrovna ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 vraby to nebylo nic proti tobe? jo a eska? jedine troje a sesit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 (upraveno) necháme to bejt, MOD gentlemani Upraveno 21. května 2014 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Vy dva, ty tepláci by byly na Dantechna jak malovaný! Nosí XXS normálně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 vraby, ty mas neco v eSku? se zrovna potrebuju vohaknout na leto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Ja mam taky neco v eSku- mercedes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 vraby, ty mas neco v eSku? se zrovna potrebuju vohaknout na leto.Bohužel už ne. Prodáno mimo chronomag. Tady to pár lidí pohoršuje a prachy asi neřeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Ja mam taky neco v eSku- mercedes!A trenky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Mentalita nekterych ucitelek v MS, to je nekdy na bliti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Alda: a divíš se? Mě by z těch dětí taky hráblo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Alda: a divíš se? Mě by z těch dětí taky hráblo No nevim, vysmivat se takove male citlive dusi a shazovat pred ostatnima detma... Staci, ze si to ty deti delaj mezi sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Nektere skolky / ucitelky jsou zoufale. Nas maly zacal chodit do jesli, zrovna v dobe, kdy se ucil byt bez plinek. Ucitelka se s nama hadala, ze na to jeste nema a naschval mu tu plinku davala. Takze doma pak samozrejme scal do gati, bo v tom mel galimatias. Pak nam ho jednou nechala bez plinky a odpoledne vitezoslavne vytahla poscane slipy "tak vidte, ze jsem mela pravdu". No mesic na to mu dali na snidani chleba s Nutelou, prestoze vsichni vedeli, ze ma alergii na orechy. Hlavu mel nafouklou jak balon. Pry ze oni prece nemuzou vedet, z ceho se ta pomazanka sklada. Me malem jeblo!!! Ten den tam byl kazdopadne naposledy... Ted ma zena skolku v praci a to je nebe a dudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Já si pamatuji, jak mi jednou volali ze školky, že se malá ztratila. Nechtěla spát, učitelka ji k tomu nutila, tak malá zalehla, počkala až se učitelka někam ztratí a normálně v pyžamu a pantoflích odkráčela pryč. Právě když učitelka volala, tak se dole ozval zvonek. Vyběhl jsem ven, tam stála malá, totálně celá od bláta. Ale komplet od hlavy až k patě. Ptám se ji: Kudy si šla? Prý přes pole. To jsou minimálně 2-3 km. Přes bláto, takže počítám tak minimálně 3/4 hodiny, než paní učitelka zjistila, že jí chybí dítě!!! Taky tam byla v ten den naposled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 To, co tady píšete je fakt síla. To si ani nemám na co stěžovat.K tématu snad jen, že učitelky v naší MŠ by mi ani tak nevadily, ovšem paní ředitelka to je jiná kapitola. Nařídila v 08:00 zamknout všechny vchody. Další pokus o případný vstup do školky je 09:00 a pak v 10:00. Zdůvodnila to tím, že pozdní příchody narušují průběh započatého programu. Takže pokud jdou ráno děti na velkou, následuje sprint, že by se ani Usain Bolt nestačil divit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Alda: jo, tak to je jiná... to se nedělá. JaRooN: tohle mi udělat paní učitelka v naší MŠ, tak se na chronomag přihlásim znova až po výkonu trestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky