Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Alda

Alda: a divíš se? Mě by z těch dětí taky hráblo

No nevim, vysmivat se takove male citlive dusi a shazovat pred ostatnima detma...

Staci, ze si to ty deti delaj mezi sebou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nektere skolky / ucitelky jsou zoufale. Nas maly zacal chodit do jesli, zrovna v dobe, kdy se ucil byt bez plinek. Ucitelka se s nama hadala, ze na to jeste nema a naschval mu tu plinku davala. Takze doma pak samozrejme scal do gati, bo v tom mel galimatias. Pak nam ho jednou nechala bez plinky a odpoledne vitezoslavne vytahla poscane slipy "tak vidte, ze jsem mela pravdu". No mesic na to mu dali na snidani chleba s Nutelou, prestoze vsichni vedeli, ze ma alergii na orechy. Hlavu mel nafouklou jak balon. Pry ze oni prece nemuzou vedet, z ceho se ta pomazanka sklada. Me malem jeblo!!! Ten den tam byl kazdopadne naposledy... Ted ma zena skolku v praci a to je nebe a dudy.

Odkaz ke komentáři

Já si pamatuji, jak mi jednou volali ze školky, že se malá ztratila. Nechtěla spát, učitelka ji k tomu nutila, tak malá zalehla, počkala až se učitelka někam ztratí a normálně v pyžamu a pantoflích odkráčela pryč. Právě když učitelka volala, tak se dole ozval zvonek. Vyběhl jsem ven, tam stála malá, totálně celá od bláta. Ale komplet od hlavy až k patě. Ptám se ji: Kudy si šla? Prý přes pole. To jsou minimálně 2-3 km. Přes bláto, takže počítám tak minimálně 3/4 hodiny, než paní učitelka zjistila, že jí chybí dítě!!! Taky tam byla v ten den naposled.

Odkaz ke komentáři

To, co tady píšete je fakt síla. To si ani nemám na co stěžovat.

K tématu snad jen, že učitelky v naší MŠ by mi ani tak nevadily, ovšem paní ředitelka to je jiná kapitola. Nařídila v 08:00 zamknout všechny vchody. Další pokus o případný vstup do školky je 09:00 a pak v 10:00. Zdůvodnila to tím, že pozdní příchody narušují průběh započatého programu. Takže pokud jdou ráno děti na velkou, následuje sprint, že by se ani Usain Bolt nestačil divit.   

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...