Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Opakujte po mě:

2. jinak vždy cca 10% plus, protože NEJSEM neandrtálec, stejně jako zaokrouhlit 1998 korun na dva litry je zhovadilost

kolik sem měl dát dyškréci při outratě 88435,- ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V posledních dnech mě totálně točí poskytovatel internetu a iPtv.

Rychlost připojení pře Wifi v posledních dnech

14726280832_5f751822cd_c.jpg

teď je připojení zase v normálu zaplať pánbůh

http://www.speedtest.net/my-result/i/911941371

Dostalo se mi vysvětlení, že takovéto výkyvy jsou způsobeny přetížením wifi pásma v okolí ( což považuju za blbost)

Navíc mě potěšili informací, že nenesou odpovědnost za stabilitu a rychlost připojení přes wifi ač wifi sít vytváří router, který dodali oni s upraveným open-wrt firmwarem a informací, že žádný jiný router použít nejde. Což je ideální stav

Ty to mozno za blbost povazujes ale fyzikalne zakony kvoli tomu platit neprestanu.

Inac zhodou okolnost mam podobny problem. Firemny 10mbit od gts na optike nesiel este rychlejsie ako 5.. a reakcia od poskytovatela NULA

Odkaz ke komentáři

Ty to mozno za blbost povazujes ale fyzikalne zakony kvoli tomu platit neprestanu.

Inac zhodou okolnost mam podobny problem. Firemny 10mbit od gts na optike nesiel este rychlejsie ako 5.. a reakcia od poskytovatela NULA

Normalni rychlost bejva 40/40 down/up platim 50/50

Tudiz rychlost 3 nebo ani ne mego povazuju za nesmysl a rozhodne ne vec zpusobenou pretizeni wifi pasma.

Kdyby to bezelo polovicni nebo treba tretinovou rychlosti tak si reknu ok dejme tomu. Navic router ma vykyvy, ze chvili bezi normalne pak rychlost spadne pak vyskoci na 6 mega pak zas down a porad dokola

Odkaz ke komentáři

internet je do bytu dotažen kabelem a wifi po bytě. wifi sit vytváří router, který dodává provider internetu a iptv , protože tvrdi, že žádný jiný router než ten co dodávají nelze použít. jedná se o běžný model tp-link routeru, který má v sobě nahranej open-wrt firmware upravený pro providera kvůli tomu aby pry z jednoho lan konektoru byly odděleny data pro iptv box

Odkaz ke komentáři

Opakujte po mě:

1. tip nedám pokud nebylo jídlo / pití v pořádku A nebyla zjednána náprava

2. jinak vždy cca 10% plus, protože NEJSEM neandrtálec, stejně jako zaokrouhlit 1998 korun na dva litry je zhovadilost

3. naučím se odejít a najít si jiný podnik pokud se mi už od začátku nelíbí interiér/obsluha/jídelníček/ceny/jednání/cokoliv

protože pak už je to jen moje volba že jsem zůstal

:)

a hlavně se chlapci tady neštěkejte kvůli tipu v řádu desetikorun, to je takový divný když nejlevnější Invicty s turbem v prodejní sekci stoji dvacku :D

1a. tringelt som sa naučil nedať, pokiaľ nebola obsluha v poriadku.

Typický príklad, ako si personál sám postupne znižuje dávku:

- v kľude dofajčí/dopije/dotelefonuje, prikníše sa dva metre odo mňa a zahučí "Dobrý, čo budete?"

- mám dojedené/dopité. Obsluha pozbiera všetko z okolitých stolov. Pohľadom preletí podnik bez toho, aby sa pozrela na mňa. Uspokojená vlastným výkonom odchádza niekam dozadu.

- chcem platiť. Márne mávam peňaženkou vo vzduchu a snažím sa niekoho prilákať. Moja dvojmetrová postava sa stáva neviditeľnou. Po piatich minútach sám idem k obsluhe a drzo sa pýtam, či môžem zaplatiť. Nechávam ako bonus tringelt vo výške 1-3 centy.

- personál otvára Facebook a píše, akí sú zákazníci chuji

Dlhé roky som chodieval do jednej reštiky v BA, kde bol najlepší čašník na svete. Ten vždy presne vedel, kedy má prísť. Vedel, kedy sa len tak obzerám po podniku a kedy sa naňho pozerám, aby prišiel. Vedel, že chcem platiť, len som tak do vzduchu zašepkal "Zaplatím". Z mojich tringeltov určite mával pekné dovolenky :). Skvelý človek, vymierajúci druh.

Odkaz ke komentáři

internet je do bytu dotažen kabelem a wifi po bytě. wifi sit vytváří router, který dodává provider internetu a iptv , protože tvrdi, že žádný jiný router než ten co dodávají nelze použít. jedná se o běžný model tp-link routeru, který má v sobě nahranej open-wrt firmware upravený pro providera kvůli tomu aby pry z jednoho lan konektoru byly odděleny data pro iptv box

Tak si zmeraj rychlost tak ze sa pripojis k tomu tp-linku kablom a budes mat jasnu odpoved. Ak to teda je mozne sa tam pripojit eth kablom.

Odkaz ke komentáři

Zaujímavé je. že ani za zážitok z hokeja nejdeš k pokladni a nedoplatiš za lístok. Dobre docestuješ, si nadmieru spokojný, ale nejdeš k šoférovi autobusu a nedáš niečo navyše, že aká fajna jazda, dík. Neviem, či niekto dal letuške dyško. Všetko to sú služby. Mne dlho nevedel nikto odpovedať prečo tomu tak je zvlášť pri jedle a pití v reštikách a phostinstvách. Podľa mňa je to dané tým, že kedysi, ako som sa dočítal, nikdy obchodné stretnutie nezačalo skôr ako po pohostení. Edit: Dobré jedlo a dobré lože (samozrejme so ženou, či mladým chlapcom - na výber jest) bolo to prvé. Na oplátku sa potom hosť revanšoval pri jednaní navýšením zjednaného tovaru.

Nechci generalizovat, ale slováci jsou známí tím, že tip nenechávají. Aspoň v Praze.

Poplácání po ramenou, tykání ......ale to je tak vše......

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...