Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Asi tak, dělají tam (jako všude) jenom lidi a mohou se splést. Pokud mám ovšem platit za cizí chybu, tak to obvykle taky řeším s pokřiveným výrazem ve tváři.. :D

Reálných (systémových) chyb je minimum, aspoň že tak.

Edit: množství reklamací 20010-2013 kleslo o více než polovinu, byl to jeden z targetů bývalého GŘ Luise Malvida, spousta procesů se  optimalizovalo a šlo to vidět i v cenové politice, každý zaregistroval "Revoluci", to byla v rámci našeho trhu dost pecka ;) Jsem rád, že jsem mohl být u toho, byla to bezva práce.

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ano, optimalizovalo se. ovsem nerekl bych, ze vsude to bylo uplne dobry. treba vystavba :)

revoluce byla dobra, jako marketingove to nebylo nejhorsi. hodne lidi se na flatovy tarify presunulo. kdyz se pocita kratkodobej vynos navazanej na bonusy, pro byvale vedeni supr :) ne?

Odkaz ke komentáři

Pro O2 mam jen velmi neslusna slova. Co s nima zazivam je na knihu.

O2 pseudoRevoluce byla jen pozdni a jedina mozna reakce na vyvoj trhu a prichod virtualu. I na sk byli operatori dal.

To, co píšeš o Revoluci, je nesmysl, ale to bude tím, že o virtuálech možná nevíš dost informací.

Co se týká trablů, tak to je mi líto (a ano, stane se), tak běž jinam, asi si to "prostě nesdlo" ušetří to nervy Tobě i jim ;) (a to jako fakt, cena nespokojeného zákazníka vs. reve k tomu náležející jsou v totálním nepoměru i kdybys měl stovky SIM karet)

Odkaz ke komentáři

revoluce revoluci opravdu byla. rozdavani kytek na vaclavaku zajimava vec. tiskovka v polorozestavenym baraku stylovka :)

ten nejvyssi flat se v konecnem dusledku zakaznikovi asi vyplatil... nevim, nikdy jsem to uplne nepocital. resp. jen jednou jsem to porovnal s mym predchozim Neon XL. a to prave na te tiskovce :)

Odkaz ke komentáři

Jojo revoluce byla jen proto ze se o2 rozhodlo po 10 letech udelat tarif aby tolik nehrabali a mysli na nas zakazniky a vstup virtualu byla nahoda.

fakt nemá smysl abys o tom psal ;) To je jako já o štěpení atomů, prostě sorry, já mám čísla a byl jsem u toho, asi by ses divil :cheers:

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Mrkni se na Rakouský O2. Podmínky skoro stejné, ale můžeš si navolit jednu roamingovou zemi do paušálu. Třeba dovolená, nebo práce. Ty naše hyjeny nás pořád holej a vysávaj nám naši krev.

které podmínky porovnáváš, věřím, že ne ty pro podnikání, že ne? :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Obyč tarif. Mají ho levnější a ještě jednu roamingovou zemi v ceně. Český O2 jsou lupič.

evidentně je to luxusní penězovod v oblasti, kde se vyznáš, tak holt doporučím jen jedno.

Založ si operátora a buď ten jedinej, kterej za lidové ceny vydělá balík. Přeji hodně štěstí. Vždyť s takovou rezervou o které píšeš Ti na to dá každá česká i zahraniční banka, riziko nulové, kolekce Pateků a sportovních aut za dveřmi, na co čekat dál? Vzhledem k výdělku ani nemusíš nic dělat, na všechno si zaplatíš špičkové odborníky (normálně je přeplatíš a převedeš prostřednictvím Headhunterů k sobě)

Vlastně žádnej problém, tak ať to máš rychle :cheers: 

Odkaz ke komentáři

To Gougy:

Nevím, jak moc jsi v O2 zaháčkovaný, že je tak hájíš.

Takže znovu. Když si mi dva voláme, tak je pravděpodobné, že nás spojí přes Austrálii. Je to jen otázka satelitů a serverů. Jenže když já budu volat přes stejný server O2 do Austrálie, tak v rámci O2-příjemce/volající, zaplatím raketu, A to je ta jejich zlodějna. Rakušáci alespoň dávají jednu roamingovou zemi v rámci tarifu zdarma. My máme dražší paušál než oni a žádnou nadstavbu, tak nevím, na co si tu hraješ Gougy?

Odkaz ke komentáři

Gougy, clovece, ako sa mozes ohanat argumentami typu "zaloz si operatora ked si taky mudry"? o2 (a nie len oni) ma bezmala 40% prevadzkovy zisk z licencovaneho a stale len mierne regulovaneho biznisu! Ukaz mi ine podnikanie okrem ropy, kasina, drog, dievcat a zbrani, kde je nieco take normalne.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

No a jsme opět u jádra pudla.

Dnes totiž není cílem normálně, dobře, slušně vydělávat. Dneska chce každý ,,vydělat balík". Jak se to dělá? Oškubáním lidí. Jinak to totiž nejde...

Nic. Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Revoluce u O2 prisla na natlak verejnosti a pod hrozbou prichodu dalsiho operatora. Co jimtaky zbyvalo, kdyz vyplouvaly na povrch ceny za tarify v okolnich zemich.

S O2 mam taky velice spatne zkusenosti, operatora jsem zrusil, ale 3 roky jsem se s nimi dohadoval kvuli netovemu pripojeni. Porad si to nekam predavali, tvrdili, ze to nejde apod. Dal jsem si od toho pul roku klid, napsal dalsi stiznost a najednou do druheho dne dvojnasobna rychlost. 

Odkaz ke komentáři

Když to tu vidím, tak jsem rád, že nevyužívám paušální služby a že už si odvykám z "chytrých telefonů" a zakotvil jsem definitivně a nadobro u stařičké dobré 6310i. FakeBook nepotřebuji, protože plácání po rameni s pseudovirtuálními příteli, které jsem poslední dobou viděl jen přes obrazovku mě fakt nebavilo. A mám sakra klid. Jen to chce hodně trpělivosti, překonat první měsíc odvykačky :) . Dnes mám net na maily, MAG, české i zahraniční noviny a maximálně když něco potřebuji, tak se mrknu, jinak mám fakt klid. Když vidím ty zvotročený lidi v MHD, kteří maj telefon furt v ruce a klepou do toho, tak si říkám, kde budem za 10 let :( a pak ty hádky s operátorama ... paušál jsem přestal využívat právě ve chvíli, kdy mi jedna pipina od nejmenovaného operátora mlela dokola, jako kolovrátek to samé pořád dokola, nejsem debil, abych ji zobal z ruky naučené fráze a navíc po skoro hodinovém telefonátu se nic nevyřešilo, takže jsem přišel osobně, zrušil a nazdar :)

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

chlapi chápu to rozhořčení nad D1 (jezdil jsem ji minimálně 2x týdně X let), ale nesrovnávejte ČR s civilizovanými zeměmi, to je nemístné.

Srovnání s Albánií, Izraelem, Indií, Egyptem, to na silnici snesem.

..tak náhodou jsem jel po dálnici v Egyptě..a to bys ty kluky opálené urazil..povrch krásný..akorát se spádama si hlavu nikterak nikdo nelámal..:)

..jinak mě s.ere ten hnus venku.. :(

Odkaz ke komentáři

Gougy, clovece, ako sa mozes ohanat argumentami typu "zaloz si operatora ked si taky mudry"? o2 (a nie len oni) ma bezmala 40% prevadzkovy zisk z licencovaneho a stale len mierne regulovaneho biznisu! Ukaz mi ine podnikanie okrem ropy, kasina, drog, dievcat a zbrani, kde je nieco take normalne.

poradenstvi kolem statni spravy kdekoliv na svete? :) advokatni byznys? [zase teda kolem statni spravy, nez do toho sachtovci zacali hazet dumpingovy vidle jako pr*se]

Odkaz ke komentáři

Když vidím ty zvotročený lidi v MHD, kteří maj telefon furt v ruce a klepou do toho, tak si říkám, kde budem za 10 let :(

..co lidi v MHD..ale co jsem za víkend viděl..těch unuděných děcek a tenagerůů..kteří do toho hledí jak slepice do zrní.. :(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...