Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

tak nám neznalejm to vysvětli. rád si polechnu něco jinýho než to že tomu nerozumím.

Myslím, že jsem to napsal už několikrát docela jasně. Pokud je někdo nespokojený se službami kohokoliv, tak ať jde jinam, udělá dobře sobě (a nechtíc i té firmě).

Pivní hypotézy o nehorázném okrádání a nadměrných výdělcích mi už víc nepřísluší komentovat, lahváče mám v ledničce, ne v sobě. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak nám neznalejm to vysvětli. rád si polechnu něco jinýho než to že tomu nerozumím.

tak proste je to byznys, ktery sedi presne na pojem oligopol. a tak to proste je. a kazdej, kdo v ty korporaci byl a je a mel mesicni vyplatu v sesticifernych cislech, mnohdy navazanou na vykonnost firmy.. tak prece nebude rikat, ze to je spatny. :)

jinak proste takhle, jak funguje telco trh v cr, proste funguje oligopol. to je fakt se kterym by se kazdy mel smirit. :)

ja jsem u O2 cely zivot (mnohem kratsi, nez asi vetsina z vas zde) a taky na ne nenadavam (vyjma toho meho pribehu vyse). protoze pokud si vyjednate nejake rozumne korporatni podminky (flat apod.), tak to bude plus minus stejne u vsech trech subjektu na trhu.

Odkaz ke komentáři

Ja nemluvim o cenach ale sluzbach. O tom ze cokoliv tam chces zmenit tak to poserou. Kdyz se to pak snazi napravit tak to je jeste horsi.

Edit jiste ze az to pujde od tama odejdu. Bohuzel jsem si nemohl vybrat nikoho jinyho a rikal si ze to snad nebude tak spatny. Bylo to jeste horsi. 2 mesice resim prevod jednoho netu a dvou cisel.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři

tak sluzby mi prijdou v pohode docela.. i kdyz, kdyz jsem mel smlouvu na rodne cislo, tak hodne veci za me resil soused, ktery byl kyslikar.. takze tam to vsechno fungovalo jako po dratkach.

a u korporatni smlouvy - kdyz jsi autorizovana osoba, tak ti taky splnej vsechno co chces.

i kdyz pristi tyden budu mit moznost testovat - vymena simek za LTE simky. tak uvidim, jak dlouho budou cisla hluchy a jak rychle to vyresi :)

Odkaz ke komentáři

Tohle je moje oblíbený téma . Já to teda jako problém vidím. Mně celkem vadí ten online život. Všechny informace, zvláště ty,  které nepotřebujeme, jsou okamžitě, hned k dispozici.  Ruší, odvádějí pozornost. Výsledkem je, že zaberou spoustu času, ale efekt až tak nepřinesou. Takže místo jedné, kompaktní informace - třeba beletrie - stejný čas věnuju brouzdání po internetu - množství útržkovitých informací vesměs k ničemu, protože je v jejich malosti a nedůležitosti okamžitě zapomínám. Člověk si udrží v paměti cca 7% obsahu sdělení. Výsledek je, že mraky hodin projebu, aniž bych z toho měl jakýkoli užitek. Blbý je, že jsem na to navykl a třeba už mi dělá problém začíst se do nějaké náročnější knížky. 

Děcka, ty podle mě budou tímhle bity v jazykové výbavě (vůbec nemají čas a kapacitu číst), asi si vytvoří nějaký kvazi model češtiny složený z obecné češtiny, czenglishmů a počítačových zkratek. Neverbální komunikaci nahradí zčásti lajky a smajlíky, dost slabá náplast na zhruba 70% nonverbální složky komunikace.

Toto je presne trafený kliniec. Mraky nepotrebných informácií.

Pro O2 jsem pracoval něco přes 3 roky (a před tím 4 ve velmi příbuzné firmě), aktuálně nijak nejsem zaháčkovaný a jediné oč jde je to, že na rozdíl od vás prostě znám fakta a nikoliv domněnky. Prostě můj obor, je to tak těžké pochopit? 

Prostě nemáte představu kolik co stojí a fakt nechápu vaši odolnost zůstat u "těch hnusných korporátních zlodějů" když máte možnost jít k jinému operátorovi? Od tzv. Husákovy reformy přece přechod jinam zvládne i domácí mazlíček :cheers:

Si si mohol zvyknúť, že na internete sa vždy nájde niekto, koho vôbec nezaujíma, že poznáš nejaké fakty.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Škoda ze se o ty fakty nepodělí.

tak ..... trochu mi to připomíná mýho kdysi šéfa, kterej říkal "kucí dybyste věděli co vím já" ...... a já věděl, že je konec mítingu ..... :D

Odkaz ke komentáři

Já do mobilu často koukám při čekání nebo v MHD, ale z 90% (5% bude ebook) si dávám denní opakování v Ankidroidu, protože je to nenásilné rozšíření slovní zásoby v AJ/NJ. Doma bych se k tomu v životě nedonutil a PC verzi zapínám jen na "dosypání" obsahu, cizím balíčkům neholduji. Ankidroid je vlastně jediný důvod, proč jsem nepřešel na jiný OS.

Odkaz ke komentáři

Nastvala me dneska slozenka na poste za dopravni prestupek. Nestve me 600 kc a ani o zadne body jsem neprisel jako spise to, ze ani netusim jak k tomu vlastne doslo. Ve Strahovskem tunelu smer Mrazovka jsem jel dle zduvodneni 68 km na prej 50 km znacce. Treba se pletu, ale mam za to, ze je tam omezena rychlost na 70 km a meri tam rychlost pouze prubezny radar. Stejne si tak nejsem vedom, ze by z nejakeho duvodu byla 70-ka snizena na 50-tku jak se to nekdy stava, kdyz je v tunelu nejaky zadrhel. Kazdopadne jsem zaplatil a radsi se neptal, sic nechci prijit jeste o 2 body.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...