Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Naštvala mě vlastní blbost.

Pospíchal jsem do práce a kvůli 15 minutám o které mě zdržel zaseknutý vlakový přejezd jsem se asi nechal změřit na Karlovarské u Klokočky.

Cca 80km/h na padesátce. O to víc mě štve, že takhle moc často nejezdím, ale když už, tak jsou tam...

Jeden z nich koukal do hledáčku a druhý zrovna vylézal z auta. Trochu se uklidňuji, že neseděl u notebooku a tak třeba ještě neměřil.

Ach jo.

Odesláno

Mne naštval mall.cz. Objednávka 5 ks zboží, každé tak v hodnotě kolem 1,5t. Bylo objednáno pouze zboží deklarované jako skladem. Obratem jsem jej rovněž uhradil.  V pondělí nad ránem bylo ve sledovací kartě vyznačeno potvrzení dostupnosti a příprava předání zboží na distribuční centrum. Včera přišlo, že se omlouvají, ale že 1 ks nemohou dodat, protože není skladem. Vyprskl jsem, ale pak se uklidnil s tím, že jim třeba poslední kousek někdo čórnul a že se to tedy může stát. Před chvíli přišlo, že nemohou dodat další kousek. Tož už jsem vypěnil a napsal jim, že mne to nezajímá, že já smlouvu neporušil a že trvám na tom, ať to seženou, tak jsem zvědavý na jejich reakci.  

Na Mallu nakupuji často a platí tam hlavní zásada neplatit jim nic předem!

Z mnoha objednávek (mám VIP členství) jsem pouze dvakrát zaplatil předem na účet a vždy problém s dodací lhůtou.

Při dobírce chybí jeden ks. zboží? tak nepřevezmu dobírku a nazdar, stejně tak trvá-li doručení moc dlouho.

Doručovat si nechávám ale pouze objemné zboží, pro ostatní se stavuji osobně protože jezdím kolem.

Co se týče reklamací, vrácení zboží a jiných problémů tak je Mall bezkonkurenční, proto u nich rád nakupuju.

Odesláno

Na Mallu nakupuji často a platí tam hlavní zásada neplatit jim nic předem!

Z mnoha objednávek (mám VIP členství) jsem pouze dvakrát zaplatil předem na účet a vždy problém s dodací lhůtou.

Při dobírce chybí jeden ks. zboží? tak nepřevezmu dobírku a nazdar, stejně tak trvá-li doručení moc dlouho.

Doručovat si nechávám ale pouze objemné zboží, pro ostatní se stavuji osobně protože jezdím kolem.

Co se týče reklamací, vrácení zboží a jiných problémů tak je Mall bezkonkurenční, proto u nich rád nakupuju.

Bydlet v místě, kde mohu vyzvednout osobně, řeším to podobně. Až do poslední objednávky jsem s Mall měl rovněž pozitivní zkušenost Delší dodací doba by mi nevadila, jen kdyby dodali. Kdyby nepsali, že to mají skladem, vzal jsem to s 35 % slevou z jiného e-shopu. Bohužel, tam to mezitím vyprodali.

Odesláno

Mohl bys zacitovat něco z toho, co u kolegů v rámci této diskuze považuješ za relevantní?

Nebo sis jen opět potřeboval RÝPNOUT? Jistě, každý má nějaký upouštěcí ventil, dá se na to zvyknout, ale mohl bys ty příspěvky nějak označit, třeba kurzívou, nebo japonskými znaky, to už je jedno.. :cheers:

Ja som ti dal konkretne argumenty, zlahka, ale tie nechas tak. Namiesto toho pichas do straspola, ako keby tie jeho neokomunisticke lamenty stali zato. alebo ignorujes pointu mantakovho prispevku lebo jeho argumentacia zjavne nie je technicky 100%na. Nemusi vediet ako sa napr. spaja hovor v roamingu, ale jeho prispevok moze mat pointu. Otazka je ci chces diskutovat alebo si tu hladkat pupcek ze mas kluce od sv.gralu a ze ostatni su jelita.

Pre 100% pochopenie - nerypal som.

• Dát hlas 1
Odesláno

Pro me teda argument delal jsem sto let neco, tak tomu rozumim nejvic neni zadnym argumentem. Gougy zada po jinych nejake relevantni informace, ktere nebyl schopen ani sam poskytnout. Teda krome toho, ze neco delal, tak do toho musi videt. Nemyslim to nijak ve zlem, ale diskuze zjevne nesplnila svuj ucel. Jinak me bavi si rypnout. :)

Odesláno (upraveno)

Neokomunista-JÁ??  Chlape, že Ti huba neupadne..teda pero..totiž klávesnice vlastně :lol2: .. nojo, no, když dojdou argumenty, je holt k nadávce nejblíž  Nic ve zlém, tohle je ale fakt  :cheers:  lepší řešit u píva ..

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Naštval mě čím dál častější jev - je pátek, to znamená že v osm ráno mám zaměstnance všechny zkontrolovány,

emaily vyřízeny, úkoly na dnešek jasně před sebou, a protože jsem od šesti v procesu tak si uvařím kávu, zkouknu

fórum, fb a podobně. Telefon / volá Vám ňáká paní ohledně bezpečnosti práce / - bla bla bla jako majitele firmy bla bla
informativní schůzku bla bla - děkuji, nemám zájem a pokládám.

O dvě minuty později, opět ovšem nabídka virtuální prohlídky, která se představila že je z "úřadu pro kontrolu vodního hospodářství"!
Co to kva jako má být? To už ztratili i poslední špetku soudnosti?

A to mám holky vycvičené myslím že velmi dobře na to aby se ke mě takové kraviny vůbec nedostávaly.

No a pak potřebuju objednat zboží, které je skladem ihned k dodání . . . ale pro změnu není . . .

Celej tenhle systém jde do někam. Zaregistruješ firmu, obratem přiletí v obálce "faktura" za "zápis do databáze subjektů",
všichni prodávají všechno ale zároveň to nejsou schopní dodat . . . pracuje vůbec ještě někdo?

Odesláno

Nepracuje, mně momentálně se.e NCONZO ve spolupráci s Českou poštou. Krátce po absolutoriu jsem si zažádal o registraci zdravotnického pracovníka bez odborného dohledu, vyřízení žádosti trvalo měsíc, minulý týden mi psali že registrace byla odeslána a nemám furt nic. Že jsem kvůli tomu rozeslal zbytečně několik životopisů protože bez registrace pro většinu zaměstnavatelů nemám cenu a tak to ani nečetli, je věc další. 

Návštěvník tonytrubka
Odesláno

Pro me teda argument delal jsem sto let neco, tak tomu rozumim nejvic neni zadnym argumentem...

Pro O2 jsem pracoval něco přes 3 roky (a před tím 4 ve velmi příbuzné firmě), aktuálně nijak nejsem zaháčkovaný a jediné oč jde je to, že na rozdíl od vás prostě znám fakta a nikoliv domněnky.

Prostě můj obor, je to tak těžké pochopit? 

:D ;)

hlavně že si rozumíte :)

Odesláno (upraveno)

Mě naštavalo, že dvouletý syn nás přesvědčil o nutnosti pojistky na blbost. Dnes v koupelnovém studiu u Ptáčka rozbil skleněnou nádobu na štětku, vybral si druhou nejdražší za 1900,-. Nakonec jsme zaplatili 756,-.

Upraveno uživatelem gorlo
Odesláno (upraveno)

začínám mít divný pocit...............aby to jednou nedopadlo jako píšou v diskuzích pod tím článkem..............

Tak to je masakr, četl jsem i ty komenty, no stát se může lecos a myslím, že zrovna tato a jim podobné národnosti se nebudou přizpůsobovat našim podmínkám naopak, jak tam někdo psal, spíš budou z jejich strany nějaké stížnosti/problémy. Upraveno uživatelem Tazz
Odesláno

no právě z toho jak si dokážou vyskakovat mám divnej pocit, mám obavu, že je nesrovnáme do našich zákonů ale opovaž se Ty u nich chovat jinak a jsou schopni Tě ukamenovat na ulici. A jak píše : Jiří Rohan  --

Chvilku bude klid. Pak přijde první stížnost od arabů, že po ulicích pobíhají psi, a ty Korán považuje za nečisté. Pak přijde další stížnost, že ve výloze masny je vystaveno vepřové maso, a to muslimy uráží. Pak přijde oficiální žádost využívat městské amplióny pětkrát denně pro vysílání muezzinových výzev k modlidbám. Nejsem si jistý co bude následovat potom, ale zcela určitě u toho budou policie, televizní reportéři a Kocáb.

Odesláno

Mě naštavalo, že dvouletý syn nás přesvědčil o nutnosti pojistky na blbost. Dnes v koupelnovém studiu u Ptáčka rozbil skleněnou nádobu na štětku, vybral si druhou nejdražší za 1900,-. Nakonec jsme zaplatili 756,-.

Aspon ti synator ukazal, kolik ma na zbozi prodejce marzi

Odesláno

Už jsem mohl o víkendu pokládat dlažbu, kdyby ten expert v té pujčovně to nezabalil asi o hoďku dřív, je vidět, že to má každej při pátku na háku

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...