FrantisekH Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 5:20 doufam ze vsichni co to ted xtete jdete do prace...ptotoze ja mam dovolenou a miszo 7:05 kdy vstacam kdyz jdu do prace muzu v den dovopene byt klidne vzhuru od peti... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 5:20 doufam ze vsichni co to ted xtete jdete do prace...ptotoze ja mam dovolenou a miszo 7:05 kdy vstacam kdyz jdu do prace muzu v den dovopene byt klidne vzhuru od peti...Nojo, ale víš jak budeš mít ten den delší? Víš co toho navíc stihneš proti tomu kdyby jsi se válel do dvanácti........................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 To asi jo, jen jsem měl v plánu se válet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 No tak to válení stihneš a víc si ho užiješ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Když má člověk volno má ho pořádně využít. Na válení je v hrobě času dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Včerejší prdlá převodovka na cestě z Ovy do Mikulova asi 30 km před Brnem. Takže Mikulov nic a dnes to zkusíme z Brna do Ovy. Kdybyste slyšeli po cestě cosi hrdusit, tak se nebojte, vaše auto to není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 (upraveno) Pacta sunt servanda. Máš vždy možnost zavolat kupujícímu a požádat jej, zda by nebyl ochoten od koupě odstoupit. Pokud bude stejně slušný jako ty, koupě se vzdá. ok, to nezni uplne spatne.. i kdyz, fakt nevim, jestli tohle nekdo z zijicih lidi nekdy udelal tak jeste dalsi modelova situace - je patek, s nekym se domluvis, ze se prijede podivat na auto ve stredu.. mezitim se stavi jiny borec v nedeli a ten by ho rovnou i vzal.. Co ted? nedas mu ho, protoze se nekdo na nej prijede podivat ve stredu? Upraveno 28. srpna 2014 uživatelem Peter78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Ne! Vymejslej pohadky jaky chces ale slovo se drzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 ok, to nezni uplne spatne.. i kdyz, fakt nevim, jestli tohle nekdo z zijicih lidi nekdy udelal tak jeste dalsi modelova situace - je patek, s nekym se domluvis, ze se prijede podivat na auto ve stredu.. mezitim se stavi jiny borec v nedeli a ten by ho rovnou i vzal.. Co ted? nedas mu ho, protoze se nekdo na nej prijede podivat ve stredu? Zavolam tomu prvnímu a reknu mu jaka je situace, ze mam vaznyho zajemce a co on na to. Tvl přestaň ze sebe delat vola už. Na vychcánky tu zvedavej nikdo neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Koukám, že modelových situací je nějak hodně. Jednoduše - když se s někým domluvím na středu, s dalším se domluvím nejdřív nja čtvrtek, abych ho mohl zrušit, pokud to ten borec ve středu vezme (a předem ho na to upozornit, že je druhý). Jedná se o elementární pravidla slušnosti...Ale to už modelujeme úplně jiné situace a odbočujeme od základní situace, kdy ti zavolal borec, že dá o pár korun víc, tak to dostal a ten, co byl s tebou domluvený jako první utřel hubu... Pro mne taky OUT a člověk, s kterým bych obchodovat nikdy nechtěl. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 dlubixi, dej se do klidu a prizpivej k veci.. a kdyz ti rekne, ze ne, ze on se na to CHCE PODIVAT?? Zavolam tomu prvnímu a reknu mu jaka je situace, ze mam vaznyho zajemce a co on na to. Tvl přestaň ze sebe delat vola už. Na vychcánky tu zvedavej nikdo neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 jo, nic neobvyklyho.. nebo ti to pripada jako nenormalni situace? kdo tady mluvi o par korunach navic? tos napsal ty.. bavime se tady o principu a klido o situaci, kdyz ti nedo nabidne dvojnasobek Koukám, že modelových situací je nějak hodně. Jednoduše - když se s někým domluvím na středu, s dalším se domluvím nejdřív nja čtvrtek, abych ho mohl zrušit, pokud to ten borec ve středu vezme (a předem ho na to upozornit, že je druhý). Jedná se o elementární pravidla slušnosti...Ale to už modelujeme úplně jiné situace a odbočujeme od základní situace, kdy ti zavolal borec, že dá o pár korun víc, tak to dostal a ten, co byl s tebou domluvený jako první utřel hubu... Pro mne taky OUT a člověk, s kterým bych obchodovat nikdy nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 od tý doby, co vynalezli mobilní telefony, jsou všechny tyhle situace lehce řešitelný mne zase štvou lidi, kteří přijdou, vidím je poprvý v životě a hned hlásí, jak se znali s tatínkem(založil naši firmu), jakej to byl skvělej člověk a jak na něho vzpomínají(táta umřel v roce 2000) a že by potřebovali udělat tohle. Když to je broušení nožů, nůžek, bruslí - prostě prkotina, tak jim řeknu OK a řeknu si buď o lahev vína nebo částku v desetikorunách. Ale pokud je to věc nad 1000, tak jim navrhnu udělat rozpočet. No a pak jsem za zloděje, protože regál v OBI koupí za 800 a já za podobnej chci 2200 + DPH. Takže je pošlu do OBI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 ok, to nezni uplne spatne.. i kdyz, fakt nevim, jestli tohle nekdo z zijicih lidi nekdy udelal tak jeste dalsi modelova situace - je patek, s nekym se domluvis, ze se prijede podivat na auto ve stredu.. mezitim se stavi jiny borec v nedeli a ten by ho rovnou i vzal.. Co ted? nedas mu ho, protoze se nekdo na nej prijede podivat ve stredu?co zase vymejšlíš za vochcávání? no když mam onu věc prodanou s tím, že si kupec přijede ve středu, tak logicky žádnej kupec nemůže přijet v neděli, protože zboží, co bys mu prodal v nedeli neexistuje.. vycházím z toho že nejsi prekupník zbraní a nerozhoduješ se v prodání špinavý bobmy mezi severní koreou a sýrií...a jestli takhle běžn kšeftaříš tak si zasloužíš leda tak latí přes kule. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 to mi připomnělo situaci, kdy pán na aukru prodával historickou pistoli za kupteď 8.000,- okamžitě jsem to odklepl, pán to poslal na dobírku v den, když jsem to měl na poště mi volal, že mu volají a píšou další zájemci, že to má hodnotu 3 až 4x vyšší a abych to nepřebíral, že to chce zpátky tak jsem se zasmál a poděkoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 ... Radši nic... Každý máme morálku posazenou někde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 (upraveno) je potreba CIST, co je napsane a ne hned nas.anej reagovat.. jeden se prijede PODIVAT. Jestli to veme, jeste nevis.. co zase vymejšlíš za vochcávání? no když mam onu věc prodanou s tím, že si kupec přijede ve středu, tak logicky žádnej kupec nemůže přijet v neděli, protože zboží, co bys mu prodal v nedeli neexistuje.. vycházím z toho že nejsi prekupník zbraní a nerozhoduješ se v prodání špinavý bobmy mezi severní koreou a sýrií...a jestli takhle běžn kšeftaříš tak si zasloužíš leda tak latí přes kule. Upraveno 28. srpna 2014 uživatelem Peter78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Pekne ses uvedl, jen co je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 dlubixi, dej se do klidu a prizpivej k veci.. a kdyz ti rekne, ze ne, ze on se na to CHCE PODIVAT?? Jsem fklidu Díky bohu, že tu takovejch jako ty neni hodně. Pekne ses uvedl, jen co je pravda. Tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 njn, asi to nerozdejcham ale spis vidim problem v tom, ze ja tady nic netvrdim ja se ptam na ruzny zpusoby reseni ruznych situaci a jen mizive procento lidi diskutuje k veci.. naproti tomu je tady horda spravedlivych, jak to obvykle byva v internetovych diskusich, silne pohanena davovou psychozou a potrebou kopnout si, ktera resi, jako kdybych byl kseftar a vo.ebaval lidi na potkani a bohuzel je dost pravdepodobny, ze x z tech spravedlivych vypada v realnem zivote asi takto Pekne ses uvedl, jen co je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky