tommas4 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Tak ja nevim, je to uplne jedno. Na palube byly 2 letusky od CSA, jedna od Travelu a jeden steward od SmartWings. Kdo se ma v tech jejich soudruzskych vztazich vyznat??? Je to ale jedno, byl to oficialni let CSA a to je meritum veci, ne?Mám známé přímo v ČSA, tak jsem to s nimi konzultoval. Travel service je operátor letu. Místa se prodávají i jako Smartwings i jako ČSA, ale jde o jeden let.Seating dopředu se nedělá, není technicky reálný z důvodu prodeje přes XXX prodejců.Online checkin by ale, navzdory infu z call centra, měl normálně fungovat. Tak aspoň že mi to vysvětlili, se nebudu tolik vztekat.
straspol Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 (upraveno) Mám známé přímo v ČSA, tak jsem to s nimi konzultoval. Travel service je operátor letu. Místa se prodávají i jako Smartwings i jako ČSA, ale jde o jeden let.Seating dopředu se nedělá, není technicky reálný z důvodu prodeje přes XXX prodejců.Online checkin by ale, navzdory infu z call centra, měl normálně fungovat. Tak aspoň že mi to vysvětlili, se nebudu tolik vztekat.Tenhle systém ale používá mnoho slušných, profesionálních společností, kterým to normálně funguje a umějí se chovat k zákazníkům slušně. Upraveno 9. září 2014 uživatelem straspol
tommas4 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Tenhle systém ale používá mnoho slušných, profesionálních společností, kterým to normálně funguje a umějí se chovat k zákazníkům slušně.To je právě to, objednal jsem letenky, platil převodem a jakmile jsem měl potvrzeno že jim přišla platba, tak jsem čekal kromě letenek jako takových i možnost výběru sedadla. Ale nic. Tím to začalo.
KFL Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 konzultace s guru KFL mě přivedla na zajímavou teorii. Je to hmyz a ty hovna jsou predátora, co ten hmyz žere. Pohled na gúgl identifikoval jako h...o kuní, gúgl sdělil, že kuna žere hmyz a díry umí dělat krtonožky nebo larvy hmyzu. Tvl jsem úplnej David AttenboroughHahaha, to je dedukce! Right on!
lucid Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 (upraveno) Hned jsem si vzpoměl na J.E. 2 Asi s ním Rowan rovněž letěl, i když ten můj vypadal víc žensky, i když baba to nebyla. Asi nějaký třetí sex nebo co. A letěl jsem s ním mnohem dřív než Rowan. Leda že by Susan zestárl... Upraveno 9. září 2014 uživatelem lucid
Filip.J Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Však ČSA a Air France jsou stejný podnik. V ČSA mi kdysi zůstalo v ruce opěradlo od sedačky, tak jsem ho letušce vrátil s tím, ať si na to dává bacha, že by se jim to taky mohlo ztratit. A při jednom letu s Air France ke mně přišel steward, který měl jmenovku "Susan", decentně se nade mnou naklonil a zeptal se zda bych mu mohl říci kam vlastně letíme. Když jsem mu to řekl, tak to šel hrdě zahlásit. Škoda, že jsem mu řekl správný město, mohla být ještě větší sranda.. Omlouvám se, nemohl jsem jinak, fakt mě to rozesmálo. Zvlášť po dnešku v práci - testoval jsem opravu programu, jestli rok a půl po spuštění konečně dělá, co měl dělat od začátku. Nebudu se tady rozepisovat, jednak by mě YPO zase mohl utřít, ať nebulím, a druhak byste mi to stejně nevěřili
mondeo2 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Si to pletes s kundou.nojo ale ty poslední dobou nebejvaj chlupatý..................asi nějaká genetická mutace, tak aby nebyl vržen v omyl.
lucid Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Prodejce na Ebay. Měl v nabídce Grand Seiko s mým rokem narození (takže pěkně starý kousek) ve vizuálně výborném stavu. Držely se pořád za velice příznivou cenu, což se mu zřejmě zdálo málo, takže pár hodin před skončením celou aukci zrušil.
JaRooN Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Lucid: Tondo, to je bohuzel obvykla praxe. Uz jsem kvuli tomu taky mel parkrat penu u huby
lucid Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Lucid: Tondo, to je bohuzel obvykla praxe. Uz jsem kvuli tomu taky mel parkrat penu u huby jj, je mi to jasný, už jsem to taky několikrát zažil, ale u těchto mne to mrzí.
Chumpus Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Mě ČSA čekají příští týden... Ale myslím, že se budou snažit, aby bylo všechno v pohodě
saida Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Znovu jsem prohledal celej byt a znovu nenašel mé oblíbené Magrette. Začínám být skeptický. Mám podezření na psa ,děti nebo podobnou havěť.
straspol Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Znovu jsem prohledal celej byt a znovu nenašel mé oblíbené Magrette. Začínám být skeptický. Mám podezření na psa ,děti nebo podobnou havěť.Sakra, to je situace. Pokud nejsou u milenky pod gaučem, budou v kastlíku v autě...zachovej klid, vyplavou..
JaRooN Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Znovu jsem prohledal celej byt a znovu nenašel mé oblíbené Magrette. Začínám být skeptický. Mám podezření na psa ,děti nebo podobnou havěť. Udělej si nejdřív v klidu inventuru v hlavě. Zkus přemýšlet. Nebyls někde, neušpinil ruce, nepotřeboval umýt ruce až k předloktí, nekoupal ses u někoho, nedělals práci, kde bys je sundal, nechtěl si je někdo prohlídnout...?
Honza.manta Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Znovu jsem prohledal celej byt a znovu nenašel mé oblíbené Magrette. Začínám být skeptický. Mám podezření na psa ,děti nebo podobnou havěť. To bych se asi pokák ...
Micey Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 saida: Tak nejak mi ti pripomnelo - http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=347090&sId=&mId= Drzim palce:)
African Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Držím palečky, ať je najdeš, já takhle přišel sice jenom o Swatchky, ale taky to zamrzelo, děti, to jsou potvory Teď mám pro změnu problém najít všechny důležité věci na cestu, řekl jsem si, že každy den vyhrabu něco, ale cepín, karabiny, sedák, čelovku a dalších asi milion fíčurin ne a ne najít Správnej spacák jsem hledal týden...strašnej bordelář jsem" A to si vždycky říkám, dám si to sem, tady to určitě najdu a ta věc tam prostě za půl roku už není, nechápu" Znovu jsem prohledal celej byt a znovu nenašel mé oblíbené Magrette. Začínám být skeptický. Mám podezření na psa ,děti nebo podobnou havěť.
saida Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 (upraveno) Měl jsem je na polici v místnosti ,kde manželka kompletuje balíky pro e-shop. Uplně to vidím , jak to někdo přihodil . Doufám. Jedny diplomaty jsem objevil po dvou letech . Upraveno 10. září 2014 uživatelem saida
Tazz Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 A to si vždycky říkám, dám si to sem, tady to určitě najdu a ta věc tam prostě za půl roku už není, nechápu" Tohle se mi taky stává, mám podezření na manželku , ta občas udělá úklid mých věcí a já pak nic nemohu najít . Prý, že bordel, přitom v tom mám systém .
Kat251 Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Už týden nemůžu najít klíče od kanceláře, to by samo o sobě nebyla tragédie, kdyby na nich nebyl chip na obědy...
Doporučené příspěvky