Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Oba kotníky mám z toho včerejšího tance mezi Primkama úplně rozviklané, včera mi to vůbec nedošlo ale dnes to cítím, nějak se to přes noc rozleželo a nemůžu udělat kloudně pár kroků. Do toho pár nepříjemných zpráv z brandže, a provoz tak neuvěřitelně plynulý, že jsem v práci o hodinu dřív než potřebuju. To jsou rána..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky kluci, byli vyslyšeny naše modlitby :cheers:  Kámoš je dobitej pěkně, prasklá lebka, težkej otřes mozku, pár zlámanejch kostí, ale to nejdůležitější, jak mě v noci všichni ztrašily, že má krvácení do mozku se nepotvrdilo, to je důležité" Ještě ho čekají různé testy, ale jak už zvládne selfíčko, myslím, že bude cajk :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Něco takového bych zrovna potřeboval, nechceš mi poslat nějaké peníze? Slibuju, že už se pak vůbec neozvu... :angel:

to som ja chcel napisat... nad 75 korun uz sa neozvem!!!

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Odkaz ke komentáři

Díky kluci, byli vyslyšeny naše modlitby :cheers:  Kámoš je dobitej pěkně, prasklá lebka, težkej otřes mozku, pár zlámanejch kostí, ale to nejdůležitější, jak mě v noci všichni ztrašily, že má krvácení do mozku se nepotvrdilo, to je důležité" Ještě ho čekají různé testy, ale jak už zvládne selfíčko, myslím, že bude cajk :D

drzim prsty ...

Odkaz ke komentáři

Dneska taková pohodová cesta z Hluboký do Prahy a potkám tohohle kokota. Kdybych jel pomalejc a potkal ho o 20 metrů nazad, nemám už kam uhnout, neb si pěkně oblouček dal skoro až k levýmu svodidlu, než si všimnul a strhnul řízení doprava. Snad teda aspoň zvládnul poslat tu SMSku, kterou nejspíš psal (neb měl v pravačce telefon a čuměl na něj).

https://www.youtube.com/watch?v=gtwWk0CiX84

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Dneska taková pohodová cesta z Hluboký do Prahy a potkám tohohle kokota. Kdybych jel pomalejc a potkal ho o 20 metrů nazad, nemám už kam uhnout, neb si pěkně oblouček dal skoro až k levýmu svodidlu, než si všimnul a strhnul řízení doprava. Snad teda aspoň zvládnul poslat tu SMSku, kterou nejspíš psal (neb měl v pravačce telefon a čuměl na něj).

https://www.youtube.com/watch?v=gtwWk0CiX84

Asi se prostě zase kochal, borový zaváněl háj...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...