straspol Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Oba kotníky mám z toho včerejšího tance mezi Primkama úplně rozviklané, včera mi to vůbec nedošlo ale dnes to cítím, nějak se to přes noc rozleželo a nemůžu udělat kloudně pár kroků. Do toho pár nepříjemných zpráv z brandže, a provoz tak neuvěřitelně plynulý, že jsem v práci o hodinu dřív než potřebuju. To jsou rána.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Africane taky sr pridavam, doufam ze uz je na tom po ranu lepe!Tomu co to udelal, nepreju aby ho chytili, ale aby trefil nejakej strom po ceste jak ujizdel!Neposkytnout prvni pomoc, to je neodpustitelne.... haj.zl!Omlouvam se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Díky kluci, byli vyslyšeny naše modlitby Kámoš je dobitej pěkně, prasklá lebka, težkej otřes mozku, pár zlámanejch kostí, ale to nejdůležitější, jak mě v noci všichni ztrašily, že má krvácení do mozku se nepotvrdilo, to je důležité" Ještě ho čekají různé testy, ale jak už zvládne selfíčko, myslím, že bude cajk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Tak to je skvela zprava! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Hurá ! Raduju se s Tebou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Ještě že tak. Ty pěsti ale držím dál, ať se dá dokupy bez následků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Nejradši mám takový, kterejm pošleš prachy a přestanou komunikovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Něco takového bych zrovna potřeboval, nechceš mi poslat nějaké peníze? Slibuju, že už se pak vůbec neozvu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 (upraveno) Něco takového bych zrovna potřeboval, nechceš mi poslat nějaké peníze? Slibuju, že už se pak vůbec neozvu... to som ja chcel napisat... nad 75 korun uz sa neozvem!!! Upraveno 19. září 2014 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Díky kluci, byli vyslyšeny naše modlitby Kámoš je dobitej pěkně, prasklá lebka, težkej otřes mozku, pár zlámanejch kostí, ale to nejdůležitější, jak mě v noci všichni ztrašily, že má krvácení do mozku se nepotvrdilo, to je důležité" Ještě ho čekají různé testy, ale jak už zvládne selfíčko, myslím, že bude cajk drzim prsty ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 krym se odtrhl a je samostatnej? Bol. Najprv sa odtrhol, potom požiadal o začlenenie do RF. Takže formálne samostatný bol, necelý deň, ak sa nemýlim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Dnesni volby,po skoro 4 hodinach se blizime k 5 ti % ucasti.naprosta ztrata casu a vyhozeny penize. Referenda jeste horsi,jsou o patro vys. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Dnesni volby,po skoro 4 hodinach se blizime k 5 ti % ucasti.naprosta ztrata casu a vyhozeny penize. Referenda jeste horsi,jsou o patro vys.Kua, nějaký volby? Kdy, kde? Já si ničeho nevšimnul.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Voli se vrsovicky dloubak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Voli se vrsovicky dloubak ...Jojo,doplnujici senatni a kasparkovska referenda o nicem-Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 kua a co hodinky? zapomnel jsi na hodinky! http://xman.idnes.cz/skvele-obleceny-manazer-trumfne-i-talentovanejsiho-kolegu-varuje-expert-1l4-/xman-rozhovory.aspx?c=A140917_151501_xman-rozhovory_fropod tím dole je trochu hodinkovej článek http://xman.idnes.cz/fenomen-hodinky-jako-posedlost-dmx-/xman-styl.aspx?c=A081128_155442_xman-styl_fro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 ..oproti Vašim strarostem jsem nicka..ale zase mě začíná bolet v krku..kua.. Afri: taky posílám zbytek energie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Jojo,doplnujici senatni a kasparkovska referenda o nicem-Praha 10Jéžiš, tak to je pěkná trapárna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 (upraveno) Dneska taková pohodová cesta z Hluboký do Prahy a potkám tohohle kokota. Kdybych jel pomalejc a potkal ho o 20 metrů nazad, nemám už kam uhnout, neb si pěkně oblouček dal skoro až k levýmu svodidlu, než si všimnul a strhnul řízení doprava. Snad teda aspoň zvládnul poslat tu SMSku, kterou nejspíš psal (neb měl v pravačce telefon a čuměl na něj). https://www.youtube.com/watch?v=gtwWk0CiX84 Upraveno 19. září 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Dneska taková pohodová cesta z Hluboký do Prahy a potkám tohohle kokota. Kdybych jel pomalejc a potkal ho o 20 metrů nazad, nemám už kam uhnout, neb si pěkně oblouček dal skoro až k levýmu svodidlu, než si všimnul a strhnul řízení doprava. Snad teda aspoň zvládnul poslat tu SMSku, kterou nejspíš psal (neb měl v pravačce telefon a čuměl na něj). https://www.youtube.com/watch?v=gtwWk0CiX84Asi se prostě zase kochal, borový zaváněl háj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky