klobadysek Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Mimochodem, kdyz nebudu umet vyplnit celkem jednoduchy formular el bankovnictvi, budu umet screenshot? Bingo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Volal mi dnes dva krat, spolu cca 30 min dlzka hovoru. Dufam stale ze je proste neporiadny,Neschopny (?) ale tiez mi to nejde dokopy ze clovek ktory podnika neda dokopy platbu. To by mohla moja neboha babka takto povedat. Nuz ale sme dohodnuti do piatku stvrtok si mame dat vediet len detaiky ohladom prevodu a dohodnut heslo pre western vyber hotovosti no tak dam vediet ako to prebieha. Alebo pytat od neho tie Omegy nech ich preda clenovi fora v Prahe a budem mat aspon nieco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 (upraveno) A ty veris ze ty Omegy jako nekdy mel jo? Upraveno 4. března 2011 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 To neni screen shot, to je fotka monitoru, podle kvalty asi mobilem. Zkus ho proklepnout podle mailu a tel. cisla, jestli nevystupuje i na jinych forech a bazarech. Tohle navypada na jednorazovy podvod, takovyhle smetaci vetsinou operuji na vice frontach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Volal mi dnes dva krat, spolu cca 30 min dlzka hovoru. Dufam stale ze je proste neporiadny,Neschopny (?) ale tiez mi to nejde dokopy ze clovek ktory podnika neda dokopy platbu. To by mohla moja neboha babka takto povedat. Nuz ale sme dohodnuti do piatku stvrtok si mame dat vediet len detaiky ohladom prevodu a dohodnut heslo pre western vyber hotovosti no tak dam vediet ako to prebieha. Alebo pytat od neho tie Omegy nech ich preda clenovi fora v Prahe a budem mat aspon nieco? mam dojem, ze hladas riesenia, ktorym sam neveris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 gery, pokud si mysliš, že je nepořádný a neschopný, kde by asi tak vzal Omegy? Nebo se snad neschopností dá vydělat na pé-óčka?Že by byl taový mamlas a neuměl udělat prinscreen, ale umí tady celkem slušně operovat včetně vkládání fotek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Volal mi dnes dva krat, spolu cca 30 min dlzka hovoru. Dufam stale ze je proste neporiadny,Neschopny (?) ale tiez mi to nejde dokopy ze clovek ktory podnika neda dokopy platbu. To by mohla moja neboha babka takto povedat. Nuz ale sme dohodnuti do piatku stvrtok si mame dat vediet len detaiky ohladom prevodu a dohodnut heslo pre western vyber hotovosti no tak dam vediet ako to prebieha. Alebo pytat od neho tie Omegy nech ich preda clenovi fora v Prahe a budem mat aspon nieco? Gerharde, ty jsi svatej muž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Za chvili si zacnu myslet, ze si prijit o ty penize i zaslouzis. Takhle laxni jednani jsem uz dlouho nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 (upraveno) Gerharde, ty jsi svatej muž... Spíš čistej, nepoznamenanej. My, co jsme podobný sedmilháře zažili, vidíme ten svět skeptičtěji. Já měl kamaráda, ten mimojiné propařil bratrovy peníze, který nesl na účet do spořitelny. Procházelo mu to několik let, protože doma mlžil a zavčas vybíral ze schránky bratrovy roční výpisy z účtu... Dlužil spoustě lidí a dokázal je napínat i roky jak byl vynalézavý... Jinak byl ten kluk lidsky v pohodě, nebyl zlej, jen měl poruchu - absolutní nezopovědnost, nezájem co bude zítra v kombinaci s extrémní bájnou lhavostí. edit: ve finále na tu jeho prolhanou dušičku (v tomto ohledu dětskou byť nám bylo 20+) stačilo jediný, najít autoritu (práce, škola, rodiče) a vyhrožovat "že to řeknu". To ho vždycky zlomilo, že vytloukl klín klínem, půjčil si jinde, ale což... věřitel byl uspokojen a zase se mohlo pár měsíců mlžit na jiný frontě... Znal jsem ho asi 4 roky a v podstatě na tomhle modelu frčel "úspěšně" pořád. Upraveno 4. března 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Nastvala ma pekelne moja banka. V decembri som si zriadil sporenie, kde mi mesacne mala ist urcita ciastka. Samozrejme sme spravili trvaly platobny prikaz, len ta pani nejako zabudla do systemu zaznacit ze ma prichadzat platba - moje peniaze tam prisli, system ich nevedel zaradit, tak dnes!!! mi vratili na ucet dva splatky, a maju mi vratit aj tretiu, s tym ze im je to luto a musim ist na pobocku . Stve ma hlavne to ze sa to dozvedam po 3 mesiacoch od prvej platby, a keby som surne potreboval tie peniaze tak sa k nim nedostanem. Navyse ma mierne nestvali aj minuly mesiac, ked som ziadal o uver - v mojej banke som uz 6 rokov a dopadlo to tak, ze uplne cudzia banka mi dokazala dat vyhodnejsie podmienky... Gery - myslim ze nema uz zmysel cakat, treba to cim skor uzavriet a nepredlzovat mu cas. Drz sa chlape a prajem co najskorsie vyriesenie toho celeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 (upraveno) uplne cudzia banka mi dokazala dat vyhodnejsie podmienky... Ale tak to se nediv, když ptáčka lapají pěkně mu zpívají, v tomto "bankovním" případě to má několik důvodů. Upraveno 4. března 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Ale tak to se nediv, když ptáčka lapají pěkně mu zpívají, v tomto "bankovním" případě to má to několik důvodů. Oba ponuky som si porovnaval, dali mi aj lepsi urok, poistenie uveru bolo priblizne rovnake, ale su tam mensie poplatky za predcasne splatenie. Prave ze som si myslel ze v ramci konkurencneho boja sa pousiluje aj moja banka - a nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Za chvili si zacnu myslet, ze si prijit o ty penize i zaslouzis. Takhle laxni jednani jsem uz dlouho nevidel. ....ale vždyť se chlapec snaží sehnat mergle, kde se dá.(pokud neprodal tel.číslo) klik,klik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Oba ponuky som si porovnaval, dali mi aj lepsi urok, poistenie uveru bolo priblizne rovnake, ale su tam mensie poplatky za predcasne splatenie. Prave ze som si myslel ze v ramci konkurencneho boja sa pousiluje aj moja banka - a nic. mala rybka v oceane podobne veci sa mi stali, banka neinformuje a ja potom platis penale za nezaplatenie vcas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 To neni screen shot, to je fotka monitoru, podle kvalty asi mobilem... aha; koukal jsem na to u obeda na mobilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 To neni screen shot, to je fotka monitoru, podle kvalty asi mobilem... aha; koukal jsem na to u obeda na mobilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Gerharde, ty jsi svatej muž... poznam ho, je to dobrak od kosti. a je o to smutnejsie ze sa to stane cloveku ako on. zaroven ale zdoraznim ze som ho stretol par krat osobne a nechcel by som ho vidiet ked sa nasere. tom faktor, daj si bacha!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Jinak byl ten kluk lidsky v pohodě, nebyl zlej, jen měl poruchu - absolutní nezopovědnost, nezájem co bude zítra v kombinaci s extrémní bájnou lhavostí. Nejmenoval se Petr Bajer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Za chvili si zacnu myslet, ze si prijit o ty penize i zaslouzis. Takhle laxni jednani jsem uz dlouho nevidel. Já si to nemyslim, ale laxní jednání to je. Vždyť tady nejde o Pedro, ale o 25 táců už si na něj měl udeřit dávno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 (upraveno) Rozhodne ne! Ty tim nic neziskas a jeho, pokud je to podvodnik, jen upozornis, ze uz mu vymluvy neprojdou.A ty si myslíš, že se sem nedívá a nesleduje to? To si piš, že ano, proto tak postupuje a natahuje to, protože vidí, že je kolega Gerhart měkký a doufá, že to s ním dohraje do outu.. Upraveno 4. března 2011 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky