brett Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Mě teda naštvalo, že jen jedniný člověk bere vážně nové fórum nosíme-hodinky (dva když započítám i admina) a všichni ostatní si tam z toho dělají p.del ! Taková neúcta! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Vnímám to stejně. Proto jsem opatrný v soudech. Přiznejme si, kdo z nás v zásadě slušných lidí nebyl někdy aspoň nakročen k podobnému zkratu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Ono nic není černé nebo bílé, navíc nikdo z nás u toho (asi) nebyl. A novináři mají tu verzi trošku delší: "Hrozil, že se zastřelí. V průběhu vyjednávání začal na zasahující policisty střílet." No já bych asi počkal, až by ho přešel vztek, dostal hlad a prošlo mu hlavou "wo co gou". Ale nejsem policista (to by to vypadalo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 No já bych asi počkal, až by ho přešel vztek, dostal hlad a prošlo mu hlavou "wo co gou". Ale nejsem policista (to by to vypadalo) "Po chvíli začal pálit po zásahové jednotce s policejním vyjednavačem." Školeného člověka s sebou měli, nebyla tam jen zásahovka. A člověk ve zkratu mohl ohrozit i jiné, nevinné lidi. Já bych se v tom nechtěl pitvat ale člověk si má uvědomit, jaké následky jeho chování může mít. Pokud to jeho rozpoznávací schopnosti momentálně nedokázaly, pak je to smutné, ale ohrožoval životy jiných. Myslím si, že ani zasahující policisté nepreferovali výsledné smutné řešení. A umím si představit tlak veřejnosti za málo rázný zásah, pokud by došlo byť jen ke zranění nevinného člověka. Je to jen můj pohled na onu nešťastnou událost, ke které už se raději nebudu vyjadřovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 nevím jestli je to k naštvání nebo spíš k smíchu ale právě jsem se dočetl že jsem asi jasnovidcem. Zhruba před půl rokem jsem na několika místech, pravděpodobně i tady, prohlásil že resuscitační maska v autolékárničce je podivný kelímek od vlašáku, funkčně úplně na ho..o. Že se to musí před použitím sestavit a i já, člověk technicky poměrně zdatný jsem musel chvíli dumat co tím chtěli tvůrci dokázat. Prostě zbytečný šmejd na kterém si někdo pěkně nahrabal. A dnes čtu že resuscitační maska je horší než byly ty minulé. Počítám že tak za půl roku se dočtu že sčítání lidu bylo vyhazování peněz, že v něm byly blbosti a že někde ušly data a tak teď někde lítá pár set tisíc osobních údajů a nikdo za nic nemůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 nenašel jsem to střílecí vlákno dnes se to sem vlastně hodí aneb jak se bude střílet " ZA ROH" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Mě naštvalo, že když jsem přijel na Staromák, abych navštívil přednášku accutrona o Primu, tak volala manželka, že je jí hrozně zle a že doma s malym zvracej, takže jsem se musel otočit a jet domů. Ale je fakt, že vypadá hrozně (KoFoLo, jestli jí to napíšeš, tak ti rozbiju hubu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Mě naštvalo, že když jsem přijel na Staromák, abych navštívil přednášku accutrona o Primu, tak volala manželka, že je jí hrozně zle a že doma s malym zvracej, takže jsem se musel otočit a jet domů. Ale je fakt, že vypadá hrozně (KoFoLo, jestli jí to napíšeš, tak ti rozbiju hubu). Jo holt nemáš vařit nedělní obědy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 ...sobotní. lolohhu, tomu rozumím. Mám to občas podobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Mě naštvali dva trotlové za volantem. Během krásné dopolední cesty mě a ostatní předjížděli dva idioti. Dost na těsno, v dost blbých místech a dost zbytečně. Jednou to byl bílý Ford Tranzit a pak předminulá generace BMW řady 7.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 (upraveno) Nic. To jsem to dopracoval... edit: tenhle post měl být ve vlákně Co máte právě na ruce? Upraveno 5. března 2011 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Mě teda naštvalo, že jen jedniný člověk bere vážně nové fórum nosíme-hodinky (dva když započítám i admina) a všichni ostatní si tam z toho dělají p.del ! Taková neúcta! Na druhou stranu tě to i baví... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34241-humor/page__view__findpost__p__558900 K tématu - dostali jsme na pokoj dalšího spoluobčana - jako důvod zranění (vymlátil si všechny zuby a zlomil nos) má pád z balkonu v druhém patře (nějak se už nechlubí, že ten barák byl vybydlen a on tam ve tři ráno něco "montoval"...). Nejhorší ovšem je šílenej zápach na pokoji - je to jako spát v psí boudě. S kolegou naplno větráme, moc to nepomáhá a ráno zřejmě budou omrzliny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 (upraveno) Na druhou stranu tě to i baví... http://forum.chronom...post__p__558900 To je filozofické. Teď mě to už baví :-) Vždy jsou dvě strany mince :-) Já navíc neumím být dlouho naštvaný :-) Upraveno 5. března 2011 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Uz treti den trvajici bolest hlavy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Na druhou stranu tě to i baví... http://forum.chronom...post__p__558900 K tématu - dostali jsme na pokoj dalšího spoluobčana - jako důvod zranění (vymlátil si všechny zuby a zlomil nos) má pád z balkonu v druhém patře (nějak se už nechlubí, že ten barák byl vybydlen a on tam ve tři ráno něco "montoval"...). Nejhorší ovšem je šílenej zápach na pokoji - je to jako spát v psí boudě. S kolegou naplno větráme, moc to nepomáhá a ráno zřejmě budou omrzliny... tak a teď nevím jestli to je realita ( ano takovým lidem v práci říkáme že zanachali dloutrvající dojem, ano když přijdou slzí vám "dojetím"oči a trvá to často dlouho po tom co odešli), nebo úryvek povídky od Šimka a Grossmana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 tak a teď nevím jestli to je realita ( ano takovým lidem v práci říkáme že zanachali dloutrvající dojem, ano když přijdou slzí vám "dojetím"oči a trvá to často dlouho po tom co odešli), nebo úryvek povídky od Šimka a Grossmana Bohužel realita. Chodíme se s kolegou nadejchat čerstvýho vzduchu na záchod... Nepomohlo ani vysprchování špindíry poté, co ho sestříčka pomalu až násilím donutila odejít do sprchy. Nějak nechápu, že takový lidi dávají na pokoj s pacientama, co mají otevřené rány a několikrát denně jim dělají převazy. Jinak mi včera dávali do nohy dren, protože se mi pořád dělaly ze strany nad kolenem vaky s nějakou tekutinou (sajrajtem) a jednou za dvy dny to museli injekcí odsávat. Jenže přes noc ta drenová hadička zapadla do nohy a dneska ráno ji tam doktor za mého fandění (až řvaní...) hledal. Nešlo mu to, dokonce vyslal i sestru prohledat postel, jestli nevypadla tam. Nakonec tu mršku zatoulanou našel u kolene, to bylo v mých očích dojetí. Dostal jsem sice na začátku mezokain, ale při jeho vpichování jsem cítil, jak mi teče po stehně dolů a bylo mi blbý to říct doktorovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Bohužel realita. Chodíme se s kolegou nadejchat čerstvýho vzduchu na záchod... Nepomohlo ani vysprchování špindíry poté, co ho sestříčka pomalu až násilím donutila odejít do sprchy. Nějak nechápu, že takový lidi dávají na pokoj s pacientama, co mají otevřené rány a několikrát denně jim dělají převazy. Jinak mi včera dávali do nohy dren, protože se mi pořád dělaly ze strany nad kolenem vaky s nějakou tekutinou (sajrajtem) a jednou za dvy dny to museli injekcí odsávat. Jenže přes noc ta drenová hadička zapadla do nohy a dneska ráno ji tam doktor za mého fandění (až řvaní...) hledal. Nešlo mu to, dokonce vyslal i sestru prohledat postel, jestli nevypadla tam. Nakonec tu mršku zatoulanou našel u kolene, to bylo v mých očích dojetí. Dostal jsem sice na začátku mezokain, ale při jeho vpichování jsem cítil, jak mi teče po stehně dolů a bylo mi blbý to říct doktorovi... no sakra, to jsou zážitky radost až na kost, co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Bohužel realita. Chodíme se s kolegou nadejchat čerstvýho vzduchu na záchod... Nepomohlo ani vysprchování špindíry poté, co ho sestříčka pomalu až násilím donutila odejít do sprchy. Nějak nechápu, že takový lidi dávají na pokoj s pacientama, co mají otevřené rány a několikrát denně jim dělají převazy. Jinak mi včera dávali do nohy dren, protože se mi pořád dělaly ze strany nad kolenem vaky s nějakou tekutinou (sajrajtem) a jednou za dvy dny to museli injekcí odsávat. Jenže přes noc ta drenová hadička zapadla do nohy a dneska ráno ji tam doktor za mého fandění (až řvaní...) hledal. Nešlo mu to, dokonce vyslal i sestru prohledat postel, jestli nevypadla tam. Nakonec tu mršku zatoulanou našel u kolene, to bylo v mých očích dojetí. Dostal jsem sice na začátku mezokain, ale při jeho vpichování jsem cítil, jak mi teče po stehně dolů a bylo mi blbý to říct doktorovi... Ber to tak, že až tohle všechno přečkáš, bude z tebe velmi, velmi tvrdej chlápek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Ber to tak, že až tohle všechno přečkáš, bude z tebe velmi, velmi tvrdej chlápek. O tom velmi, ale velmi pochybuju... V nemocnici naštěstí chybí lůžka a tak mě zřejmě zítra pustí domu. Sice budu muset docházet na převazy a zřejmě i na operaci(e), ale po skoro 7 týdnech se těšim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Spoluobčani mě dneska předběhli na dětský pohotovosti, zatímco moje dcera chudák v čekárně zvracela v křeči do odpadkovýho koše.Že by platili nějak víc, že mají nadstandard? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky