Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Neboj vo*e, nikam nepolezu... Hele asi budu teď ve Varech v lázních...kdepak tam máš tu svou vyhlášenou knajpu s papagájem? Že bych se tam stavil s dcerou na malou návštěvu z východu :)

Dejte vědět kluci , taky bych dorazil na řízek a colu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dejte vědět kluci , taky bych dorazil na řízek a colu.

To je jen nápad...měl bych tam 14dní být s malou na pobytu, tak jen jako malé zpestření, že by jsme se potkali...

Jen tak mimochodem...někdo tam nemá cca 15.3. cestu přes naší dědinu? Nechce se mi tam tahat náš krumpl...

Odkaz ke komentáři

Naštvala mě naše nová paní na úklid. Je jí 18, studuje diplomacii, má 170 cm, 90-60-90 (odhadem), na práci nosí sportovní elasťáky, hnědý vlasy do ohonu, nalíčená, voňavá a hrozně milá. Při konverzaci s ní mi došlo, jak jsem starej... :D. Ale kouká se na ní hezky, tak aspoň něco :).

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Tak tohle naprosto chápu :D velmi podobně mě naštvala ve čtvrtek jedna úplně podobně vypadající návštěvnice fitka:D slovy klasika - je to zlo:guitar:

Naštvala mě naše nová paní na úklid. Je jí 18, studuje diplomacii, má 170 cm, 90-60-90 (odhadem), na práci nosí sportovní elasťáky, hnědý vlasy do ohonu, nalíčená, voňavá a hrozně milá. Při konverzaci s ní mi došlo, jak jsem starej... :D. Ale kouká se na ní hezky, tak aspoň něco :).

Odkaz ke komentáři

Dej mi prosim kontakt, takova by se mi taky libila :) v osumnacti diplomacii? ja, opozdenej, byl v osumnacti v druhaku na stredni ...
Odkaz ke komentáři

Dej mi prosim kontakt, takova by se mi taky libila :) v osumnacti diplomacii? ja, opozdenej, byl v osumnacti v druhaku na stredni ...

Mě napadlo, že bych jí nabídnul pracovní oděv, ale nevím, co by na to řekla žena :D.

Upřímně - ten věk je odhad. Prý je na střední, ale IMHO jezdí autem (min. jsem ji 2x už viděl za volantem, když uklízela u sousedů), tak nevím. A na Facebooku nemá veřejnej profil :D.

Odkaz ke komentáři

Mojí přítelkyni je 18 a je ve třeťáku na střední. S několika 18tkama hraji v ochotnickém divadle, ty letos maturují. Tahle musí být extra čilá :)

Odkaz ke komentáři

Mojí přítelkyni je 18 a je ve třeťáku na střední. S několika 18tkama hraji v ochotnickém divadle, ty letos maturují. Tahle musí být extra čilá :)

Ona je na střední, snad taky ve třeťáku. To info mám od ženy; já se s holčinou bavil mnohem povrchnějc, nemoh jsem se soustředit na žádnou intelektuálně výživnou konverzaci :D. Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Ona je na střední, snad taky ve třeťáku. To info mám od ženy, já se s ní bavil mnohem povrchnějc, nemoh jsem se soustředit na žádnou intelektuálně výživnou konverzaci :D.

No, to se ti ani nedivím, já se v některých scénách v divadle nemohu soustředit na text, ale užívám si, když mě přítelkyně vezme na nějakou party ke kamarádkám, to ani nemusím konverzovat, jen se v nestřežených okamžicích blaženě rozhlížím :cheers:

Odkaz ke komentáři

Ona je na střední, snad taky ve třeťáku. To info mám od ženy; já se s holčinou bavil mnohem povrchnějc, nemoh jsem se soustředit na žádnou intelektuálně výživnou konverzaci :D.

No alespoň že jsi se teď soustředil na EDIT. Čert nikdy nespí ! ;)

post-7085-062755700 1299442946.jpg

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

neviem kolko je na tom pravdy, ale na Uhr-forum som sa docital, ze rolex ide zdrazovat.. zase..

od 1.8.2011 o 6 percent a od januara 2012 o dalsich 6.5 percenta..

Naopak potěšující zpráva, jen ať to hezky roste!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...