Dantechno Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Neboj vo*e, nikam nepolezu... Hele asi budu teď ve Varech v lázních...kdepak tam máš tu svou vyhlášenou knajpu s papagájem? Že bych se tam stavil s dcerou na malou návštěvu z východu Dejte vědět kluci , taky bych dorazil na řízek a colu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Dejte vědět kluci , taky bych dorazil na řízek a colu. To je jen nápad...měl bych tam 14dní být s malou na pobytu, tak jen jako malé zpestření, že by jsme se potkali... Jen tak mimochodem...někdo tam nemá cca 15.3. cestu přes naší dědinu? Nechce se mi tam tahat náš krumpl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Dal jsem před chvílí do místního vyhledávače "600 let" a našlo to h...o. Doprdele, to snad není možný!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 a má oblíbená servírka má celý týden dovču to je k naštvání:(holt budu držet dietu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 (upraveno) Naštvala mě naše nová paní na úklid. Je jí 18, studuje diplomacii, má 170 cm, 90-60-90 (odhadem), na práci nosí sportovní elasťáky, hnědý vlasy do ohonu, nalíčená, voňavá a hrozně milá. Při konverzaci s ní mi došlo, jak jsem starej... . Ale kouká se na ní hezky, tak aspoň něco . Upraveno 6. března 2011 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k-mart Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Tak tohle naprosto chápu velmi podobně mě naštvala ve čtvrtek jedna úplně podobně vypadající návštěvnice fitka:D slovy klasika - je to zlo:guitar: Naštvala mě naše nová paní na úklid. Je jí 18, studuje diplomacii, má 170 cm, 90-60-90 (odhadem), na práci nosí sportovní elasťáky, hnědý vlasy do ohonu, nalíčená, voňavá a hrozně milá. Při konverzaci s ní mi došlo, jak jsem starej... . Ale kouká se na ní hezky, tak aspoň něco . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Naštvala mě naše nová paní na úklid. Je jí 18, studuje diplomacii, má 170 cm, 90-60-90 (odhadem), na práci nosí sportovní elasťáky, hnědý vlasy do ohonu, nalíčená, voňavá a hrozně milá. Při konverzaci s ní mi došlo, jak jsem starej... . Ale kouká se na ní hezky, tak aspoň něco . Dej mi prosim kontakt, takova by se mi taky libila v osumnacti diplomacii? ja, opozdenej, byl v osumnacti v druhaku na stredni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Dal jsem před chvílí do místního vyhledávače "600 let" a našlo to h...o. Doprdele, to snad není možný!!! http://www.google.cz/search?hl=cs&source=hp&q=600+let+site%3Achronomag.cz&aq=f&aqi=&aql=&oq= nepomohlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Dej mi prosim kontakt, takova by se mi taky libila v osumnacti diplomacii? ja, opozdenej, byl v osumnacti v druhaku na stredni ... Mě napadlo, že bych jí nabídnul pracovní oděv, ale nevím, co by na to řekla žena . Upřímně - ten věk je odhad. Prý je na střední, ale IMHO jezdí autem (min. jsem ji 2x už viděl za volantem, když uklízela u sousedů), tak nevím. A na Facebooku nemá veřejnej profil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Naštvala mě naše nová paní na úklid. Je jí 18, studuje diplomacii, má 170 cm, 90-60-90 (odhadem), na práci nosí sportovní elasťáky, hnědý vlasy do ohonu, nalíčená, voňavá a hrozně milá. Při konverzaci s ní mi došlo, jak jsem starej... . Ale kouká se na ní hezky, tak aspoň něco . Mojí přítelkyni je 18 a je ve třeťáku na střední. S několika 18tkama hraji v ochotnickém divadle, ty letos maturují. Tahle musí být extra čilá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 (upraveno) Mojí přítelkyni je 18 a je ve třeťáku na střední. S několika 18tkama hraji v ochotnickém divadle, ty letos maturují. Tahle musí být extra čilá Ona je na střední, snad taky ve třeťáku. To info mám od ženy; já se s holčinou bavil mnohem povrchnějc, nemoh jsem se soustředit na žádnou intelektuálně výživnou konverzaci . Upraveno 6. března 2011 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Ona je na střední, snad taky ve třeťáku. To info mám od ženy, já se s ní bavil mnohem povrchnějc, nemoh jsem se soustředit na žádnou intelektuálně výživnou konverzaci . No, to se ti ani nedivím, já se v některých scénách v divadle nemohu soustředit na text, ale užívám si, když mě přítelkyně vezme na nějakou party ke kamarádkám, to ani nemusím konverzovat, jen se v nestřežených okamžicích blaženě rozhlížím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 koukám že je to všude stejný ale kdybyste viděli tu servírku a jeětě jak se s ní skvěle povídá:)a taky studuje:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 (upraveno) Ona je na střední, snad taky ve třeťáku. To info mám od ženy; já se s holčinou bavil mnohem povrchnějc, nemoh jsem se soustředit na žádnou intelektuálně výživnou konverzaci . No alespoň že jsi se teď soustředil na EDIT. Čert nikdy nespí ! Upraveno 6. března 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 No alespoň že jsi se teď soustředil na EDIT. Čert nikdy nespí ! Právě, naštěstí jsem to stihnul opravit včas . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 neviem kolko je na tom pravdy, ale na Uhr-forum som sa docital, ze rolex ide zdrazovat.. zase.. od 1.8.2011 o 6 percent a od januara 2012 o dalsich 6.5 percenta.. ( tak sa mi zda, ze si chce este pred koncom sveta trochu prilepsit.. ) zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 neblbněte s koncem světa, už ted mám pocit, že brzo přijde:) a děsím se ho:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 foxik28: Halt se musíš připravit, asi nebudu sám, když budu 21. prosince 2012 sedět s brokovnicí na hromadě konzerv ve sklepě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 nemůřu se přidat, ať se sám nebojím:), aspoň konečně zjistíme, kdo má jak přesné hodinky:) , a neboj jsem čistě heterosexuálně zaměřenej:sleeping_03anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 neviem kolko je na tom pravdy, ale na Uhr-forum som sa docital, ze rolex ide zdrazovat.. zase.. od 1.8.2011 o 6 percent a od januara 2012 o dalsich 6.5 percenta.. Naopak potěšující zpráva, jen ať to hezky roste!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky