Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak to je průser a ostuda. :frusty:  Večer zabalím hodinky (nezaplacené) s tím, že ráno přidám v práci druhé (už zaplacené) a předám osobně osobě, která je převeze k majiteli. No a v práci nepatrný pracovní zmatek a místo přidání hodinek,  předání balíčku hned osobě pro přepravu. A čekám večer na reakci kupujícího. No a reakce se dostavila sluště položená otázka, že v balíčku jen jedny a druhé nikde. V tu chvíli mě to teprve docvaklo  :bangin: Ale hned v pondělí bude náprava.  :angel:  Omluva do telefonu, přes SZ a vlastně i touto cestou ať každý vidí co jsem za vola. Ale stává se to jednou za 10 let, ale asi už to bude častěji nebo co  :frusty:

pikec: NENÍ NUTNÉ SEBEMRSKAČSTVÍ.

Já to vidím takhle.

V prodejní sekci hodinky, po kterých pasu delší dobu. Už jsou tam od včerejška. Kruci, tak to bude fuč. No nic, zkusím to. JO, jsou volné. Beru. Dohodnuto. Dojednáno. Nabídnuto osobní dovezení přes kurýra (kurýrku). A ještě k tomu jedny další hodinky za férovou cenu. Můžu se rozmyslet, klidně vrátit. Perfektní.

Den D. Hodinky doveze sličná slečna! Zavolám, vyzvedávám. Je to rychlé, předáno za 10 sekund, slečna ihned odchází. Nedivím se, tma, úzká slepá ulička, asi se lekla ? no nic.   Balíček na sedadlo auta a hurá domů. Zastávka, nutno natankovat. Platím a jedu domů. Doma rozbalím, jedny hodinky + prázdný pytlík ? Že by chyba? Ale kde? Prohledám auto. Nic. Benzinka! Tak tam? Nepravděpodobné, ale ne nemožné. Raději ještě volám slečně. Tak ne, byly prý jen jedny. Aha, tedy o.k., nikdo je neukradl.

Kontakt prodejce, zjištěna chyba ? okamžitě několikero omluv, popel na hlavě atd. ... Dohodnuto náhradní doručení. Happy end se blíží. Alespoň se budu více těšit!

Ale stejně ?. Podezřívám ho, že to bylo schválně, abych se musel ještě jednou potkat se slečnou!  Příští týden je totiž doveze zase ona. :clap:

PS: poslední odstavec je samozřejmě z legrace. :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, tohle mi prijde naprosto OK, spis se divim, ze to trvalo takovy roky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...