Dzos Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Tak to je průser a ostuda. Večer zabalím hodinky (nezaplacené) s tím, že ráno přidám v práci druhé (už zaplacené) a předám osobně osobě, která je převeze k majiteli. No a v práci nepatrný pracovní zmatek a místo přidání hodinek, předání balíčku hned osobě pro přepravu. A čekám večer na reakci kupujícího. No a reakce se dostavila sluště položená otázka, že v balíčku jen jedny a druhé nikde. V tu chvíli mě to teprve docvaklo Ale hned v pondělí bude náprava. Omluva do telefonu, přes SZ a vlastně i touto cestou ať každý vidí co jsem za vola. Ale stává se to jednou za 10 let, ale asi už to bude častěji nebo co pikec: NENÍ NUTNÉ SEBEMRSKAČSTVÍ. Já to vidím takhle. V prodejní sekci hodinky, po kterých pasu delší dobu. Už jsou tam od včerejška. Kruci, tak to bude fuč. No nic, zkusím to. JO, jsou volné. Beru. Dohodnuto. Dojednáno. Nabídnuto osobní dovezení přes kurýra (kurýrku). A ještě k tomu jedny další hodinky za férovou cenu. Můžu se rozmyslet, klidně vrátit. Perfektní.Den D. Hodinky doveze sličná slečna! Zavolám, vyzvedávám. Je to rychlé, předáno za 10 sekund, slečna ihned odchází. Nedivím se, tma, úzká slepá ulička, asi se lekla ? no nic. Balíček na sedadlo auta a hurá domů. Zastávka, nutno natankovat. Platím a jedu domů. Doma rozbalím, jedny hodinky + prázdný pytlík ? Že by chyba? Ale kde? Prohledám auto. Nic. Benzinka! Tak tam? Nepravděpodobné, ale ne nemožné. Raději ještě volám slečně. Tak ne, byly prý jen jedny. Aha, tedy o.k., nikdo je neukradl.Kontakt prodejce, zjištěna chyba ? okamžitě několikero omluv, popel na hlavě atd. ... Dohodnuto náhradní doručení. Happy end se blíží. Alespoň se budu více těšit! Ale stejně ?. Podezřívám ho, že to bylo schválně, abych se musel ještě jednou potkat se slečnou! Příští týden je totiž doveze zase ona. PS: poslední odstavec je samozřejmě z legrace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Právě jsem si dál na kole na tlamu, asi jsem si něco udělal se žebrem, nemůžu se nadechnout :-( dnes to bude dlouhý den ještě, au audybys byl v práci jak já, tak se Ti to nestane....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 dybys byl v práci jak já, tak se Ti to nestane....... Taky nic moc trčet v sobotu v práci, ale jsi na tom lépe než já, věř mi, trpím jak zvíře.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 hele nechtělo by to rentgen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Taky nic moc trčet v sobotu v práci, ale jsi na tom lépe než já, věř mi, trpím jak zvíře....jo věřím, zrovna jak se přehazuji na gauči tak jsem ucítil přeležený bok............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Mondeo, pojď radši do hospody až sem slyšim jak ti játra řvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Pribejva lidi,ktery sem chodej jenom kseftovat,to me pekne sere.Nejhorsi je,ze to nejsou zadni novacci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Pribejva lidi,ktery sem chodej jenom kseftovat,to me pekne s..e.Nejhorsi je,ze to nejsou zadni novacci.No...to mi povídej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Taky nic moc trčet v sobotu v práci, ale jsi na tom lépe než já, věř mi, trpím jak zvíře....Ty voe,Afri,dyk ty mas v praci,nutno podoknout,ze nejen v ni,furt nejaky mejdlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 nevím kam jsem uklidil diodový řetězy na balkón......nevíte to náhodou někdo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Máš je v garáži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 No právě že nemám, ještě musím prošmejdit sklep, jediný co si pamatuju, že byly ve velký červený krabici od bombónů. Asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Máš je furt na balkóně, stačí to dát dozásuvky a blikáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 se tam teda podívám......................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 No...to mi povídej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 iTunes ve verzi pro Windows... mrzne a mrzne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 iTunes ve verzi pro Windows... mrzne a mrzneu nás ještě nemrzne, venku je 2,2 °C............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 No prave, u nas taky. Ale ten soft tuhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Stále se stupňujíci buzerace všeho druhu... http://ekonomika.idnes.cz/firmy-jez-sidli-v-praze-a-podnikaji-jinde-urad-prestehuje-pey-/ekonomika.aspx?c=A141129_114424_ekonomika_zt# Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Stále se stupňujíci buzerace všeho druhu...http://ekonomika.idnes.cz/firmy-jez-sidli-v-praze-a-podnikaji-jinde-urad-prestehuje-pey-/ekonomika.aspx?c=A141129_114424_ekonomika_zt#No, tohle mi prijde naprosto OK, spis se divim, ze to trvalo takovy roky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky