Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Promiň, já tomu pořád nerozumím. Jak se jako bojí? Tak buď má nějaký podnikatelský plán a ví co chce se svou hospodou dělat, aby mu vydělala, nebo si měl otevřít něco jinýho, nebo měl zůstat zaměstnancem.. Každé podnikání s sebou nese riziko (ale také svobodu, nezávislost a zisk) a každý se přece musí rozhodnout sám, jestli mu to za to stojí. Přece stát nebude svými zákony řídit business soukromým podnikatelům. To už jsme krůček od toho, že v každým krámu bude to samý za stejnou cenu a jsme tam, kde jsme byli..

Odesláno

Já bych televizi zakázal ... zbytečný :D ...

Přesně, na tv kouká v dnešní době jenom looser :-) jinak zpátky k tématu kluci, mě jako štve, ze furt nechumelí sakra, a to jsem v horách, co to jako je?

Návštěvník Ondra
Odesláno

Přesně, na tv kouká v dnešní době jenom looser :-) jinak zpátky k tématu kluci, mě jako štve, ze furt nechumelí sakra, a to jsem v horách, co to jako je?

chumelenici maj jenom v juesej :D

Odesláno

Ale vono sněží jen na druhým konci světa ... taky už bych něco uvítal ... oprášil bych boby a šel si zajezdit na oblíbenej kopec.

Odesláno

Jeste hodku si tu poctu o tom, jak nekuraci serou kuraky a vopacne a pak hura hraje JJ s Detroitem, nachystat dres na sebe, pivo (bez ciga) a drzet palce. :-)

:lol2: :lol2: :lol2:

Návštěvník Ondra
Odesláno

Prej si amíci létají odpočinout od sněhu na Aljašku, je to pravda? :-)

ja nevim, kdysi sem videl film Aljaska v plamenech, tak mozna jo :D

Odesláno

ja nevim, kdysi sem videl film Aljaska v plamenech, tak mozna jo :D

Hi hi, ale Sekal, sám pan Sekal to tam uhasil, mam dojem. Je pravda ale, že tam bylo pár mych kamarádů nedávno a prej sníh z nouze ctnost. ..tak bych se těm týpkům z Kalifornie ani moc nedivil :-)

Odesláno

Jo

Lidi jsou idioti a proto se zakazovat musí, jinak po celé Evropě se protestovalo proti zákazu kouření a dnes vsichni přichází na to, že je to tak lepší :-) Nedávno jsem pařil ve Francii, hospoda narvaná k prasknutí, no a všichni v pohodě a spokojenost, samozřejmostí bylo kouření venku. Když nekdo není schopen ujít pár metrů kvůli kouření, aby neotravoval druhé, je u mě chudák, amen :-)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Na chlast mě nešahej :-) ty ale nekouříš cigarety Kamile, anebo? Ono je to vlastně jedno, že jo Kamile:-) já myslel, že tě berou doutníky?

Je to jedno, zakázal bych to všechno. :lol2:  Přece se lidi nemohou rozhodovat sami.

Odesláno

hele hosi a co hospody kam se nebude moct v modrejch kalhotach nebo cervenym tricku? je mi blbe z tech majitelu co nemaj koule nest svy podnikatelsky riziko a cekaj az se udela zakon xa oni pak reknou state dej prachy di nas vokrad...horsi verbez jak radobysedlaci s repkou a kukurici...

Odesláno

Zima se sněhem v Čechách skončila a už nikdy nebude.Bude to jak se psalo v jedný studii-pěkně suchý zimy,občas déšť.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...