Denjl Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 no nic hoši díky za debatu.... jdu spát
Peta-Biker Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Jeste hodku si tu poctu o tom, jak nekuraci serou kuraky a vopacne a pak hura hraje JJ s Detroitem, nachystat dres na sebe, pivo (bez ciga) a drzet palce. :-)
dawe009 Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Promiň, já tomu pořád nerozumím. Jak se jako bojí? Tak buď má nějaký podnikatelský plán a ví co chce se svou hospodou dělat, aby mu vydělala, nebo si měl otevřít něco jinýho, nebo měl zůstat zaměstnancem.. Každé podnikání s sebou nese riziko (ale také svobodu, nezávislost a zisk) a každý se přece musí rozhodnout sám, jestli mu to za to stojí. Přece stát nebude svými zákony řídit business soukromým podnikatelům. To už jsme krůček od toho, že v každým krámu bude to samý za stejnou cenu a jsme tam, kde jsme byli..
African Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Já bych televizi zakázal ... zbytečný ...Přesně, na tv kouká v dnešní době jenom looser :-) jinak zpátky k tématu kluci, mě jako štve, ze furt nechumelí sakra, a to jsem v horách, co to jako je?
Návštěvník Ondra Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Přesně, na tv kouká v dnešní době jenom looser :-) jinak zpátky k tématu kluci, mě jako štve, ze furt nechumelí sakra, a to jsem v horách, co to jako je?chumelenici maj jenom v juesej
Sphinxx Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Přesně, na tv kouká v dnešní době jenom looser :-) jinak zpátky k tématu kluci, mě jako štve, ze furt nechumelí sakra, a to jsem v horách, co to jako je?Ale vono sněží jen na druhým konci světa ... taky už bych něco uvítal ... oprášil bych boby a šel si zajezdit na oblíbenej kopec.
Sphinxx Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Jeste hodku si tu poctu o tom, jak nekuraci serou kuraky a vopacne a pak hura hraje JJ s Detroitem, nachystat dres na sebe, pivo (bez ciga) a drzet palce. :-) :lol2:
African Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 chumelenici maj jenom v juesej Prej si amíci létají odpočinout od sněhu na Aljašku, je to pravda? :-)
Návštěvník Ondra Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Prej si amíci létají odpočinout od sněhu na Aljašku, je to pravda? :-)ja nevim, kdysi sem videl film Aljaska v plamenech, tak mozna jo
African Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 ja nevim, kdysi sem videl film Aljaska v plamenech, tak mozna jo Hi hi, ale Sekal, sám pan Sekal to tam uhasil, mam dojem. Je pravda ale, že tam bylo pár mych kamarádů nedávno a prej sníh z nouze ctnost. ..tak bych se těm týpkům z Kalifornie ani moc nedivil :-)
yaras Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 JoLidi jsou idioti a proto se zakazovat musí, jinak po celé Evropě se protestovalo proti zákazu kouření a dnes vsichni přichází na to, že je to tak lepší :-) Nedávno jsem pařil ve Francii, hospoda narvaná k prasknutí, no a všichni v pohodě a spokojenost, samozřejmostí bylo kouření venku. Když nekdo není schopen ujít pár metrů kvůli kouření, aby neotravoval druhé, je u mě chudák, amen :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Na chlast mě nešahej :-) ty ale nekouříš cigarety Kamile, anebo? Ono je to vlastně jedno, že jo Kamile:-) já myslel, že tě berou doutníky? Je to jedno, zakázal bych to všechno. Přece se lidi nemohou rozhodovat sami.
FrantisekH Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 hele hosi a co hospody kam se nebude moct v modrejch kalhotach nebo cervenym tricku? je mi blbe z tech majitelu co nemaj koule nest svy podnikatelsky riziko a cekaj az se udela zakon xa oni pak reknou state dej prachy di nas vokrad...horsi verbez jak radobysedlaci s repkou a kukurici...
Denjl Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 no vidíš... a někomu je zase blbe ze zakouřenýho prostředí
FrantisekH Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 tak at tam neleze. hosi hosi to je moceni proti vetru...kdyz se mi neco nelibi tak to nedelam ....
yed69 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Jihoměstsky pivovar je pivnice na Jižním Městě. Už se v ní nějakou dobu nekouří a přesto má narváno. Kuřáci chodí ven.
geometr Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 http://computerworld.cz/udalosti/evropsky-parlament-prijal-rezoluci-namirenou-proti-googlu-51583
panedge Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Přesně, na tv kouká v dnešní době jenom looser :-) jinak zpátky k tématu kluci, mě jako štve, ze furt nechumelí sakra, a to jsem v horách, co to jako je?Zima se sněhem v Čechách skončila a už nikdy nebude.Bude to jak se psalo v jedný studii-pěkně suchý zimy,občas déšť.
geometr Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Ve městě by mi to nevadilo a na hory si stejně musím dojet, a to rozhodně ne na české.
Doporučené příspěvky