Ondoni Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 To je mazec. Houpe a skáče to tam na některých místech pěkně to je fakt. Přesně tak, na takovým povrchu se rychlost nevyplácí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Přesně tak, na takovým povrchu se rychlost nevyplácí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Teda na ten salát z kůží valím bulvy...to nevymyslíš Připomnělo mi to jak manželka s mojí máti jednou prohlížely její sešitek s recepty z mládí (cca 50. léta) a měla tam recept na smažená vemínka. A u toho poznámku: "Není dobré, spíše hnusné". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Twl to je masakr ten Hruška, já teprve teď zjišťuju o co jsem přicházel. Tak jsem se nezasmál ani nepamatuju. Úplně mám cukatůru nějakej podobnej blivajz vymyslet, s trochou invence to musím sypat z rukávu. Třeba:Polívka ze šlupek od salámuSuchej rohlik namočenej pod kohoutkem, posypanej grylovačkou a osmaženejPolívka z větvía můj zlatý hřeb, na kterej jsem pyšnej : Nejlevnější sekaná - v obchodě koupím tu nejlevnější potravinu co najdu (sušená čočka, vločky, lepidlo...prostě cokoliv) namočím, pomelu, přidám masox a koření a peču. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Myslím, že stačí obejít jakékoliv vysokoškolské koleje a posbíráš kuchařku roku...a možná aji trochu zapaříš Naše obvyklá večeře, které jsme říkali "rajský svetr": čínská polívka, vmíchat tavený sýr a ostrý kečup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 (upraveno) Joták, panáčkovi nebyl dost dobrej chleba s kečupem.. buržouste! Upraveno 16. prosince 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 (upraveno) Joták, panáčkovi nebyl dost dobrej chleba s kečupem.. buržouste! Chleba zásadně jen na topinky s indulonou panáčku! Následovala většinou párty s Okenou... Upraveno 16. prosince 2014 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Indulona príma klouže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Indulona príma klouže. Osmaž si na ní radši topinku, to je pak mnohem větší řiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 (upraveno) Tak jo. Abych se vyjádřil taky k tématu, štve mě, že mi nikdo nechce na čtrnáct dní pučit stojan na stromeček, přitom ještě v létě jsem měl spoustu nabídek, nevim proč si to zrovna teď každej tak syslí.. asi nějaký prudký pohyby na burze nebo co. Upraveno 16. prosince 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 (upraveno) To OndoniA co ti na tom nešmakuje? "Staří" na vojně měl hranolky na induloně každý večer a jak si šmakovali.. :) Upraveno 16. prosince 2014 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Až když tam začal míchat cement mi došlo že je to parodie.... https://www.youtube.com/watch?v=h1CpJh-Y9Nw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Tak jo. Abych se vyjádřil taky k tématu, štve mě, že mi nikdo nechce na čtrnáct dní pučit stojan na stromeček, přitom ještě v létě jsem měl spoustu nabídek, nevim proč si to zrovna teď každej tak syslí.. asi nějaký prudký pohyby na burze nebo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Micey já ti ho klidně půjčim už sedm let ho přendávám ze strany na stranu a je mi líto ho vyhodit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Tybrďo, to je karater! Ale nejsi v Praze, viď.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Micey nebo se zeptej někoho, kdo rozdává v podchodech Strážnou věž...myslím, že budou mít doma nějaký plonkový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Já se bojim že by mi nacpali další víru, už mám asi čtyry a nevim co s tim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 ne v Praze nejsem..a strážnou věž taky nečtu.. vánoce ignoruju z rozhodnutí ne z víry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Tohle je dneska odpoledne výborný vlákno, válím se tady u toho smíchy. A marně přemejšlim, co budu vařit k večeři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Františku díky, tak já to nějak vyřešim. Třeba ho dostanu pod stromeček! Jo počkat, sakra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky