FrantisekH Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 no vidíš jak to funguje..já mam v práci na stole taky sošku na ochranu proti tygrům.. a nikdy tu žádnej nebyl..to je důkaz toho, že to funguje.a travmaje se nedočkáš, protože by tam musela mít zastávku a jízdní řád.. jinak by nemohla mít zpoždění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Špatně je když to dělaj obráceně. Chápu prevenci, pokud se očekává namraza, sníh, ale takhle se dřív dočkám spíš tramvaje na dálnici, než náledí.Bože, ty seš fakt nepoučitelnej, když začnou sypat, až začne padat, tak ty budeš první, co bude mektat, nebo se někde rozstřelíš a budeš brečet, že tam zase nikdo nebyl- Gougy a FrantisekH maj pravdu. Jo a propo, ty jsi vylezl a zkusil, že zrovna D11 je naprosto suchá- zrovna ona je proslulá tím, že namrzá i z prdu ( nevhodně položenej povrch v oblasti ). Jinak mě naštval k tomuto tématu článek na Idnes, kde si v jednom nejmenovaném městě občané stěžujou, že sypače jezděj i v noci, když padá a uklízej. To je fakt neskutečný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Jinak si sem dovolím ještě vložit plán zimní údržby, zásady http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/16441479-0BA0-4E43-ACBA-47AA818AFF11/0/20_priloha5.pdf.To jen pro případ, aby se vědělo, z čeho čerpaj a podle čeho se říděj. Není to rosnička ve sklenici ( i když to občas tak vypadá, zvlášt na začátku ). Takže, pokud někdo předpovídá počasí lépe, smekám před ním a jistě ho slušně zaplatěj nejen u ŘSD . Jinak,pro ava - , mám blbej den a s..e mě každá, pro mě b..á narážka ( i když samozřejmě nemusí být ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 (upraveno) Ježiš pochop to !!! Až začne padat , podívej se na předpověď a na teploměr. Já jezdím po D11 denně od r. 1988 a to co se tam děje ohledně údržby je problém této a minulé zimy.Do té doby tj. 25let to bylo OK. Prostě sypat silnici, nebo lépe polévat solankou suchou silnici mě příjde naprosto nebezpečnější, než jí nechat suchou při těchto teplotách. Mě jen zase s...e, že vyhazujou prachy na silnici, nemluvě o ekologii. Upraveno 10. února 2015 uživatelem ava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Jinak si sem dovolím ještě vložit plán zimní údržby, zásady http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/16441479-0BA0-4E43-ACBA-47AA818AFF11/0/20_priloha5.pdf.To jen pro případ, aby se vědělo, z čeho čerpaj a podle čeho se říděj. Není to rosnička ve sklenici ( i když to občas tak vypadá, zvlášt na začátku ). Takže, pokud někdo předpovídá počasí lépe, smekám před ním a jistě ho slušně zaplatěj nejen u ŘSD . Jinak,pro ava - , mám blbej den a s..e mě každá, pro mě b..á narážka ( i když samozřejmě nemusí být ).V pohodě....... Jo a tramvaj na dálnici jsem viděl: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Ježiš pochop to !!! Až začne padat , podívej se na předpověď a na teploměr. Já jezdím po D11 denně od r. 1988 a to co se tam děje ohledně údržby je problém této a minulé zimy.Do té doby tj. 25let to bylo OK. Prostě sypat silnici, nebo lépe polévat solankou suchou silnici mě příjde naprosto nebezpečnější, než jí nechat suchou při těchto teplotách. Mě jen zase s...e, že vyhazujou prachy na silnici, nemluvě o ekologii.To mě vadí samozřejmě taky, že se vyhodí pár milionů oknem. Ale stejně s tebou prostě nesouhalsím, schválně jsem koukal na předpověď a má bejt cca 2/6 a má pršet ( v noci pak 0, ale to je fakt daleko, to posyp bude všechen na krajnici ), takže myslím, že sypou vpořádku.Navíc mě stačilo dnes jedno hádací vlákno, takže jak jsem psal . a D11, zvlášť té panelové části ZDAR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Tak tam naštěstí nejezdím, pouze na EXIT 18 a většinou tento úsek ani nesněží. Už 3 zimu jsem nevzal do ruky hrablo, za což jsem rád. Kolikrát letos byl v Praglu poprašek a u nás nic. Mě právě ani tak neštve to zasr...ý auto, jako to že posyp v délce x kilometrů nestojí kačku. Ale v pohodě, to je můj názor, jen mě prostě zaráží, že to x let bylo tak jak to má být a teď to stojí za pikaču. Holt asi to má nastarost jinej oddíl. Já se nikdy nehádám, pouze říkám co si myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Sůl je minerál ---- příroda potřebuje minerály.................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 dary, dary nie uplatky. Debilhttps://www.facebook.com/video.php?v=10153087338986410 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 E-mail z Chronoshopu, já se těším, že objednané hodinky už jsou k dispozici a místo toho žádost o hodnocení.Tož nic, čekám dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 (upraveno) nastval me nejakej de..l v hnujdaji i20. vadilo mu, ze jedu podle predpisu (55 km/h v obci, teplota -0.5st), blikal, troubil...predjel me, ja jel v klidu dal. a pak stoji na semaforech, ja ho mijim ve vedlejsim pruhu. tak sem se aspon podival, co je to za vola, na prostrednicek jsem si netrouf.. Upraveno 11. února 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GlenAffric Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Nojo, mě včera blokoval nějakej ... v obrovským Jeepu, na silnici s rozbředlým sněhem jel sotva 50, ale roztaženej vprostředku, schválně neudělal místo na předjetí a ještě jsem od něj koupil šutr do čelního skla. Hlavně že má na prdeli hrdě 4x4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Nojo, mě včera blokoval nějakej ... v obrovským Jeepu, na silnici s rozbředlým sněhem jel sotva 50, ale roztaženej vprostředku, schválně neudělal místo na předjetí a ještě jsem od něj koupil šutr do čelního skla. Hlavně že má na p...li hrdě 4x4.to, ze je to 4x4 este nezaruci, ze vcas zastavi pred prekazkou...ono tie velke terenne vozy nemaju az tak dobre jazdne vlastnostiale chapem ta, aj mna to casto nastve - mozno to bola nejaka pani cestou zo skoly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 (upraveno) Naštvalo mě, že mi právě nainstalovaný únorový balíček oprav Windows Update rozhodil fonty ve webovém prohlížeči a s ním spojené aplikaci FeedFlow. Chronomag, Seznam a některé další weby se skoro nedají číst, jak to tahá oči. Zajímavé je, že to dělá pravděpodobně jen u fontu Arial - ostatní se zdají být v pohodě. Edit: Hm, tak se to netýká jen prohlížeče, ale i Wordu a pravděpodobně celého systému. Shit! Upraveno 11. února 2015 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Já jsem si přeinstaloval systém a začalo mi to dělat taky.tři krát jsem přeinstaloval ovladač grafiky.A ty mi chceš říct,že to udělala aktualizace?Jak jsi na to přišel?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Normálně. Dnes na mne vybafl únorový balíček aktualizací Windows Update, tak jsem to klasicky nainstaloval s výjimkou Malicious Software Removal Tool. No, a po instalaci čumím na to, že ty titulky na FeedFlow nějak nemůžu přečíst. Změnil jsem font a pohoda. Otevřel jsem prohlížeč a to samé - stránky, které používají Arial, blbě čitelné. Pak jsem ještě zkoušel Word a ten samý problém. Vrátil jsem to pomocí Obnovení systému zpět... a zatím se mi s tím nechce moc experimentovat. Bylo tam 11 aktualizací jak pro systém, tak pro Office 2007, tak bůh ví, čím to bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 (upraveno) Gorenje WA60129 Upraveno 11. února 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Tak na dálnici z Phy me dnes nějaký prase vybrzdilo, trapak na me najizdel kdyz jsem normálně ve 130 předjížděl kamion a po 50m byl další kamion tak jsem se ani nezarazoval, magor me podjel a dupnul na brzdy.. Takže ze 130 na 50, naštěstí za mnou nic nejelo a na výjezdu za 500m vyjel.. Nezabili byste takový prase? Za tohle bych normálně zabavil řidičák a zákaz řízení z důvodu mozkové nedostatečnosti..Škoda ze nemám v autě kameru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 (upraveno) Tak na dálnici z Phy me dnes nějaký prase vybrzdilo, trapak na me najizdel kdyz jsem normálně ve 130 předjížděl kamion a po 50m byl další kamion tak jsem se ani nezarazoval, magor me podjel a dupnul na brzdy.. Takže ze 130 na 50, naštěstí za mnou nic nejelo a na výjezdu za 500m vyjel.. Nezabili byste takový prase? Za tohle bych normálně zabavil řidičák a zákaz řízení z důvodu mozkové nedostatečnosti..Škoda ze nemám v autě kameru.Technicka - Jestli te podjel (a nemel Porsche nebo neco rychlyho), musela tam byt pro tebe spousta mista na zarazeni . (jinak nijak nehajim zbytek veci, ktery popisujes) Upraveno 11. února 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Nojo, mě včera blokoval nějakej ... v obrovským Jeepu, na silnici s rozbředlým sněhem jel sotva 50, ale roztaženej vprostředku, schválně neudělal místo na předjetí a ještě jsem od něj koupil šutr do čelního skla. Hlavně že má na p...li hrdě 4x4.ako stazovat sa na pomalu jazdu v akomkolvek snehu je podla mna kokotina. to ozaj od neho ocakavas, ze ti bude uhybat na zamrznutu, zle odhrabanu krajnicu? to ze si od neho kupil suter do skla znamena, ze si asi nedodrzal bezpecnu vzdialenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky