Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Octa RS, sílu na to měl a podjel další dva přede mnou

Technicka - Jestli te podjel (a nemel Porsche nebo neco rychlyho), musela tam byt pro tebe spousta mista na zarazeni :).

(jinak nijak nehajim zbytek veci, ktery popisujes)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Leckdy uhnout na par vterin i za cenu mensiho brzdeni je lepsi, kdyz za tebou jede nekdo ocividne rychlejsi, nez pak byt zbytecne prekvapeny... Vybrzdovani je ultrakokotina, ale zbytecne prekazeni take neni zrovna idealni...

Odkaz ke komentáři

Tak na dálnici z Phy me dnes nějaký prase vybrzdilo, trapak na me najizdel kdyz jsem normálně ve 130 předjížděl kamion a po 50m byl další kamion tak jsem se ani nezarazoval, magor me podjel a dupnul na brzdy.. Takže ze 130 na 50, naštěstí za mnou nic nejelo a na výjezdu za 500m vyjel.. Nezabili byste takový prase? Za tohle bych normálně zabavil řidičák a zákaz řízení z důvodu mozkové nedostatečnosti..Škoda ze nemám v autě kameru.

A právě na takové případy mám palubní kameru.Moc dobrá věc.

http://www.ebay.com/itm/DOD-LS430W-FULL-HD-Driving-Car-Black-Box-Camcorder-Video-Recorder-free-shipping/281524080587?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D28774%26meid%3De457d046115e4950980a7af4d01c259e%26pid%3D100011%26rk%3D1%26rkt%3D4%26mehot%3Dlo%26sd%3D121244326671

Po dvouletem laborování konečně spolehlivá hračka.Sice finančně o dost dražší ale lepší jsem neměl(hlavně jde o noční záběry)

Upraveno uživatelem laskajefajn
Odkaz ke komentáři

on te na 500 metrech vybrzdil a pak jeste podjel dalsi dve auta?? oktafkou??

Tenge psal na 50 metrech :).

Jestli spis RS nepodjel a vybrzdil 3 auta naraz, s tengem na konci.

Ono je to fuk, vybrzdovani je nejvetsi prasarna v kazdym pripade.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

A právě na takové případy mám palubní kameru.Moc dobrá věc.

http://www.ebay.com/itm/DOD-LS430W-FULL-HD-Driving-Car-Black-Box-Camcorder-Video-Recorder-free-shipping/281524080587?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid=222007&algo=SIC.MBE&ao=1&asc=28774&meid=e457d046115e4950980a7af4d01c259e&pid=100011&rk=1&rkt=4&mehot=lo&sd=121244326671

Po dvouletem laborování konečně spolehlivá hračka.Sice finančně o dost dražší ale lepší jsem neměl(hlavně jde o noční záběry)

Za tuhle cenu je mnohem lepsi blackvue.cz.

Odkaz ke komentáři

Kdyby troubové při změně pruhu a nebo při jízdě v levým nebyli líní používat zrcátka a neomezovali ty za sebou, ubylo by i podjíždějících nerváků.

Z cajzlova nejsem, ani jsem tam v posledních měsících nebyl, vybržďování neschvaluju ani neprovozuju - ale když si vzpomenu kolik kamiónů, dodávek, vozejkářů a jiných srágor tam mimo město bezdůvodně zavazí v levým pruhu a nereaguje na provoz, blinkry, probliknutí ani klakson, tak se vůbec nedivím že občas někomu hrábne a radši nereagujícího bezmozka podjede... 

Odkaz ke komentáři

Normálně. Dnes na mne vybafl únorový balíček aktualizací Windows Update, tak jsem to klasicky nainstaloval s výjimkou Malicious Software Removal Tool. No, a po instalaci čumím na to, že ty titulky na FeedFlow nějak nemůžu přečíst. Změnil jsem font a pohoda. Otevřel jsem prohlížeč a to samé - stránky, které používají Arial, blbě čitelné. Pak jsem ještě zkoušel Word a ten samý problém. Vrátil jsem to pomocí Obnovení systému zpět... a zatím se mi s tím nechce moc experimentovat. Bylo tam 11 aktualizací jak pro systém, tak pro Office 2007, tak bůh ví, čím to bude.

Aktualizaci jsem právě nainstaloval a nic. Asi to bude někde jinde.

Odkaz ke komentáři

Kdyby troubové při změně pruhu a nebo při jízdě v levým nebyli líní používat zrcátka a neomezovali ty za sebou, ubylo by i podjíždějících nerváků.

Z cajzlova nejsem, ani jsem tam v posledních měsících nebyl, vybržďování neschvaluju ani neprovozuju - ale když si vzpomenu kolik kamiónů, dodávek, vozejkářů a jiných srágor tam mimo město bezdůvodně zavazí v levým pruhu a nereaguje na provoz, blinkry, probliknutí ani klakson, tak se vůbec nedivím že občas někomu hrábne a radši nereagujícího bezmozka podjede... 

Ono je to těžké, sice nejsem žádný závodník, ale svých cestovních 140-160 na dálnicích občas dávám. V situaci, kdy mám na budíku 150, jsem v levém pruhu na tankodromu D1 na Brno, vpravo v pravidelných odstupech kamiony brázdí asfaltovou oranici a za zadkem náhle vidím nepříčetně blikajícího a troubícího blba ve vyžvechtlaný oktávce kterej nutně potřebuje jet 170 aby mohl potom na fejsbůk napsat  jak rychle byl z Prahy v Brně, taky zachovávám klid a dokončím třeba i několikakilometrové předjíždění. Není ani sanitka ani PaChové, abych se kvůli němu klidil z dálnice.

Odkaz ke komentáři

Souhlas se Straspol, nejsem vůbec žádná brzda provozu, na dálnici jsem jel v podvečer a tenhle trouba se mi v zrcátku objevil v dálce. Z 99% jezdím na tempomat na dálnici, takže jsem si vyjel a když jsem viděl od sebe kousek vzdálené dva kamiony tak jsem jel. TEnhle jak správně nazval Straspol nepříčetně blikající  blb na mě neustále blikal - mám to narvat mezi dva kamiony, ohrozit sebe a svou rodinu jen abych uhnul? V levým průhu pouze předjíždím - k tomu je koneckonců určený ne? Pokud se na mě někdo řítí 180 a nehodlá brzdit tak jak co..je snad povolená  130 s nějakou rezervou dejme tomu do 150, ale hovada typu valím to co to dá teda neberu. Na dálnici v Německu nemám problém mít na tempomatu 180, ale tam je to o něčem jiném, tam jedu ve středním pruhu. Pro mě je priorita moje rodina a rychlosti si držím, nehodlám nic riskovat kvůli nějakýmu machýrkovi.

Ty jo já se tady ještě obhajuju, že jsem předjížděl a skoro ten jouda má mít přednost...Být v policejním passatu, tak vyfásne nejtvrdší možný trest pro danou chvíli za ohrožování.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Poslyš, Tenge, tohle je problém jízdy s tempomatem - sám to dobře znám... Zkrátka to chce při předjíždění občas vzít nohu a dupnout na plyn. Ono když ten rychlojezdec uvidí, že se snažíš, tak se třeba taky trochu zklidní.

Takže když v pravým jede x kamionů kolem kila - kila dvacet, já je předjíždím stopadesátkou a za mnou je nalepenej magor, co na mě bliká a musí nutně valit stoosmdesát, tak mám dupnout na plyn? Nebo to narvat mezi kamiony?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...