Radimk Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Vcera som sa zucastnil prijmacich pohovorov na pravnicku fakultu a pani co tam som ja videl. Tak ja som minul 1000e nato aby som vyzeral podla toho co chcem studovat, ale aby mal 18 rocny chlapec oblek po dedovi, polobotky a v nich kotnikove ponozky klimatex tak to je uz moc. A to nehovorim ze komisia uplne vyobliekana a zaujemcovia v rifliach v trickach a teniskach. Je to celkovy upadok tohoto povolania a iba ma to utvrdilo v tom ze slovaci su banda sedlakov. Ako moze prist niekto na prijmacky na pravo v riflach ufulany s mastnymi vlasmi preboha???? Sam sa velmi hanbim a velmi ma to stve. Kam az toto upadlo celekam se hlásíš?
enslow Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Paneuroni bratislava a podal som prihlasku aj na UK
Radimk Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 mladá dala UK, Olomouc i Brno. Tak sem zvědavej..
SCIFI Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Nevim, kolik dostava soukromy klub dotace, urcite ne moc a urcite ne moc v Praze. A to ze dostane dotace, znamena ze je obecny zajem co? Ze tam nesmi nikdo prijit s balikem penez a zaplatit si VIP servis pro synka? To asi ne.právně je to třeba v pořádku ale morálně? Je mi to fuk ale. Hokejka nebo kopačka je to žumpa, Baroš má pravdu.
vwtyp11 Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Vcera som sa zucastnil prijmacich pohovorov na pravnicku fakultu a pani co tam som ja videl. Tak ja som minul 1000e nato aby som vyzeral podla toho co chcem studovat, ale aby mal 18 rocny chlapec oblek po dedovi, polobotky a v nich kotnikove ponozky klimatex tak to je uz moc. A to nehovorim ze komisia uplne vyobliekana a zaujemcovia v rifliach v trickach a teniskach. Je to celkovy upadok tohoto povolania a iba ma to utvrdilo v tom ze slovaci su banda sedlakov. Ako moze prist niekto na prijmacky na pravo v riflach ufulany s mastnymi vlasmi preboha???? Sam sa velmi hanbim a velmi ma to stve. Kam az toto upadlo celeHolt seš jinej gang
kuncák7 Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 A jak je to vubec? Muze me kdokoliv v civilu s jakymsi prukazem zadrzet? Nekde jsem cetl ze nemusim ani na odlehlem miste zastavit podezrelemu uniformovanci kdyz to okamzite nahlasim a zduvodnim obavami. A co tento? Jak by to melo byt spravne? Mel ho nechat jit do restaurace a tam si ho vyhledat, nebo opravdu smi, byt je v civilu, takto nasilne zadrzet.Může, musí se prokázat, což udělal tím máváním průkazu ( jako by teoreticky mohl celník v civilu, měšták, u vojáka vím jen od MP ). Do příjezdu uniformovanejch.
stosi Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 (upraveno) Vcera som sa zucastnil prijmacich pohovorov na pravnicku fakultu a pani co tam som ja videl. Tak ja som minul 1000e nato aby som vyzeral podla toho co chcem studovat, ale aby mal 18 rocny chlapec oblek po dedovi, polobotky a v nich kotnikove ponozky klimatex tak to je uz moc. A to nehovorim ze komisia uplne vyobliekana a zaujemcovia v rifliach v trickach a teniskach. Je to celkovy upadok tohoto povolania a iba ma to utvrdilo v tom ze slovaci su banda sedlakov. Ako moze prist niekto na prijmacky na pravo v riflach ufulany s mastnymi vlasmi preboha???? Sam sa velmi hanbim a velmi ma to stve. Kam az toto upadlo celeJestli to spíš nebude tou fakultou (která má pobočky i v Ostravě a Praze ), než o úpadku celku. Viděl jsem Olomouc, vidím UK, a tam ta práva probíhají jinak. edit: Ale moc ta práva neprožívej. Někdo prostě nemá na víc, než oblek po dědovi. A jestli si myslíš, že tam najdeš něco víc, než sociální uspokojení, tak bys jednou mohl přijít o nejednu iluzi. Ale mediků je takových taky kupa. Upraveno 15. dubna 2015 uživatelem stosi
stosi Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 http://pardubice.idnes.cz/policista-srazil-k-zemi-muze-prechazejiciho-na-cevrenou-p2x-/pardubice-zpravy.aspx?c=A150414_161128_pardubice-zpravy_msv §10 odst (2) Policista má povinnost podle odstavce 1 i v době mimo službu, je-li bezprostředně ohrožen život, zdraví nebo svoboda osob anebo majetek nebo došlo-li k útoku na tyto hodnoty.Tak přemýšlím, jaké všechny hodnoty ten chodec ohrozil... Rozdíl mezi policajtem a zločincem bývá mnohdy jen v té uniformě, někdy ani v té ne.
SCIFI Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Si představ jak se chová k lidem co jsou z něčeho opravdu podezřelí.
tommas4 Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Ministerstvo životního prostředí ČIŽPekoterorismusbyrokracie a takovej fajn den to byl ráno
kuncák7 Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Dnešní den v práci- pr..r střídal pr..r a přitom je venku tak hezky. Ať už je konec ( nebude jen tak, dnes mě čeká třídní schůzka neteře ).
Skalamander Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Nevim, kolik dostava soukromy klub dotace, urcite ne moc a urcite ne moc v Praze. A to ze dostane dotace, znamena ze je obecny zajem co? Ze tam nesmi nikdo prijit s balikem penez a zaplatit si VIP servis pro synka? To asi ne. Nevím, proč tady řešíte obecný zájem, ten být dán nemusí. Úplatkářství je postihováno také v soukromé sféře, pokud k němu došlo v souvislosti s podnikáním (ať už podpláceného, podplácejícího či jiné osoby). V trestním zákoníku je to BTW zakotveno v důsledku plnění mezinárodních smluv zavazujících státy postihovat i korupci v soukromém sektoru. Příklad? Přijdeš do samoobsluhy a řekneš bábě, že jí dáš prachy, když ti bude prodávat levněji jako prošlé jogurty, které jsou v pořádku.
Frantik Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Nevím, proč tady řešíte obecný zájem, ten být dán nemusí. Úplatkářství je postihováno také v soukromé sféře, pokud k němu došlo v souvislosti s podnikáním (ať už podpláceného, podplácejícího či jiné osoby). V trestním zákoníku je to BTW zakotveno v důsledku plnění mezinárodních smluv zavazujících státy postihovat i korupci v soukromém sektoru. Příklad? Přijdeš do samoobsluhy a řekneš bábě, že jí dáš prachy, když ti bude prodávat levněji jako prošlé jogurty, které jsou v pořádku.Otec platil za tom ze jeho syn, kterej je jinak nemehlo, trenoval s Ackem extraligoveho klubu. Priklad - muj synek bude chtit hrat za Real a ja dam klubu 10 milionu Eur, aby mohl aspon trenovat a pak se uvidi. Kde je v tom uplatkarstvi?
Skalamander Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Otec platil za tom ze jeho syn, kterej je jinak nemehlo, trenoval s Ackem extraligoveho klubu. Priklad - muj synek bude chtit hrat za Real a ja dam klubu 10 milionu Eur, aby mohl aspon trenovat a pak se uvidi. Kde je v tom uplatkarstvi? Já jsem se vyjadřoval pouze k vámi řešenému obecnému zájmu, já vůbec nevím, o co v dané kauze jde. Ale v tebou uváděném příkladu jde o to, komu a jak platíš. Pokud si v klubu koupíš možnost hrát, je to OK. Pokud ale zaplatíš osobě, která o tomto může rozhodovat, a ta to zařídí (třeba i na újmu klubu) - úplatek.
Radek124 Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 2Frantik: Jako "úplatkářství" to pro zakrmení plebsu označují jen mediální mrdky - a je blbost starého Růžičky a jeho okolí, když jim nedošlo že v rovnostářské postkomunistické ČR je zveřejnění něčeho podobného něco jako dokonaná politická poprava - a je prd platné že udělat něco podobného co popisuješ třeba Abramovič a nebo Hilton, bralo by se to v UK/USA skutečně jako forma PR pro klub.Nejsem právník (třeba by líp poradil enslow, když tady kvůli příjímačkám na práva nejdřív vyprodal šatník, aby si ke kvádru po dědovi mohl za ?1000 k ohromení komise koupit nové hodinky? ) - ale z hlediska zákona tady jde bohužel minimálně o 2 problémy: účetně nevykázaný a tedy nezdaněný příjem půl mega (ať si to hoši klidně vydávají za "půjčku" - vzpomeňme na trapné duo "Bárta a Blond bestie") - což zároveň znamená hotovostní transakci nad zákonem stanovený limit...
laskajefajn Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Namrdany zadek auta na spojce v Praze...miluju Prahu!!!....
JAJA Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Na pár let jsem nejistě nabyl dojmu, že vypatlanci chodí k měšťákům a k PČR celkem normální lidi. Tahle guma a její velitel smetli ten dojem do kanálu. http://pardubice.idnes.cz/policista-srazil-k-zemi-muze-prechazejiciho-na-cevrenou-p2x-/pardubice-zpravy.aspx?c=A150414_161128_pardubice-zpravy_msv#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6Ještě, že takový kretén pomáhá a chrání...bohužel to potvrzuje můj názor na příslušníky PČR a MP, zobecňovat se sice nemá, ale nějak si nemůžu pomoct...
kuncák7 Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Ještě, že takový kretén pomáhá a chrání...bohužel to potvrzuje můj názor na příslušníky PČR a MP, zobecňovat se sice nemá, ale nějak si nemůžu pomoct...Vypatlanec se najde vsude,zvlast opojenej moci a myslici si,ze muze vse.
JaRooN Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Jednoho velice podobného aktivního blbce u policie jsem znal. Kdysi, když měl jen pár malých stříbrných frček, tak byl můj dobrý kamarád. Pak měl jednu zlatou hvězdu a byl to kamarád. Dnes je ve funkci s hodností podplukovníka a nezná mě
Frantik Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 2Frantik: Jako "úplatkářství" to pro zakrmení plebsu označují jen mediální m.dky - a je blbost starého Růžičky a jeho okolí, když jim nedošlo že v rovnostářské postkomunistické ČR je zveřejnění něčeho podobného něco jako dokonaná politická poprava - a je prd platné že udělat něco podobného co popisuješ třeba Abramovič a nebo Hilton, bralo by se to v UK/USA skutečně jako forma PR pro klub.Nejsem právník (třeba by líp poradil enslow, když tady kvůli příjímačkám na práva nejdřív vyprodal šatník, aby si ke kvádru po dědovi mohl za ?1000 k ohromení komise koupit nové hodinky? ) - ale z hlediska zákona tady jde bohužel minimálně o 2 problémy: účetně nevykázaný a tedy nezdaněný příjem půl mega (ať si to hoši klidně vydávají za "půjčku" - vzpomeňme na trapné duo "Bárta a Blond bestie") - což zároveň znamená hotovostní transakci nad zákonem stanovený limit...Ja nerika, ze bylo vsechno koser, ale........Jinak tu prvni cast podepisuju!
Doporučené příspěvky