mtruelle Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 http://eu.mio.com/cs_cz/mivue-388.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 siel si okolo 70 na tachaci v obci... asi pre tu rychlost si ich nezbadal vcas,co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Moje blbost, jel jsem s obytnými autem a nějak mi to nedošlo že to jede, tohle bylo za mírnou zatáčkou, od shora jela šňůra aut a najednou se vyloupli..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 To vlevo dole moje rychlost v obci, to nad tím Pomáhat a chránit s radarem......majmě....jpgStod? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Jj, i bez GPS Stod mimo jiné jsem se tam před mnoha lety 20.4 narodil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 (upraveno) já taky a je fakt, že to tam policajti teď hlídaj často...přeci jen hlavní tah Plzeň - Domažlice...tak tam jezdí štrůdly aut nehledě na to, že nahoře v tom servisu Renault, jsem byl s Cliem kdysi jako doma Upraveno 18. dubna 2015 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Jezdím tudy často... Ale viděl jsem je prvně. Většinou číhají v Semošicích :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Ještě jsem na té trase dnes viděl v příkopu osobák s obytnými vlekem.. Asi předjížděl a rozhoupalo ho to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Jezdím tudy často... Ale viděl jsem je prvně. Většinou číhají v Semošicích :-)jj Semošice...a pak sou hodně v Ohůčově a měří tu rovinku ke Staňkovu....hazli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Jsou holt všude. Ale naposled jsem za rychlost platil na D5 u Olympie... Mě naháněl Passat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 http://zpravy.aktualne.cz/domaci/ridice-zacne-trestat-velky-bratr-u-dalnic-pribydou-kamery/r~a5720bb0e45711e4890a0025900fea04/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 http://zpravy.aktualne.cz/domaci/ridice-zacne-trestat-velky-bratr-u-dalnic-pribydou-kamery/r~a5720bb0e45711e4890a0025900fea04/snad se po dalsich volbach lidi proberou. 17 mld dat do toho hlidat a buzerovat lidi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Je to na zvracení. Ne že by to nemělo smysl, ale je tolik důležitějších a prospěšnějších a potřebnějších možností kam to investovat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Jsou holt všude. Ale naposled jsem za rychlost platil na D5 u Olympie... Mě naháněl Passat.Kluci, že se Vám to chce platit :-)Antiradar s GPS databází úsekového měření už existuje! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Před pár dny jsem dostal tři tresty za jeden přestupek, až nás budou hlídat stroje, tak budeme všichni chodit pěšky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Je to na zvracení. Ne že by to nemělo smysl, ale je tolik důležitějších a prospěšnějších a potřebnějších možností kam to investovat ...jj, další černá díra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Dycky sem se ptal starsich lidi proc trpeli komunistum to vsechno a tak trochu si ted rikam ze jednou se na to stejne asi zepta me za 40 roku. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Dycky sem se ptal starsich lidi proc trpeli komunistum to vsechno a tak trochu si ted rikam ze jednou se na to stejne asi zepta me za 40 roku. :-(no asi nejsi daleko od pravdy...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 no asi nejsi daleko od pravdy......Historie se opakuje no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Ale no tak... Ideální to rozhodně není, ale do komunistickejch lágru mám pořád dost daleko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky