Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Štvu sám sebe. Pracuju 13-14 hodin denně a neumím přestat. Přicházím první, odcházím poslední. Musím se na to vysr...t jinak to blbě skončí. Zdraví, rodina ve hře :wallbash:

to by jsi měl, švára to taky  takhle praktikoval no a vidíš už je dva roky na práškách, o vánocích ho to sundalo, sesypal se v kuchyni na zem a brečel............

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Ja pracuju jen 12 hod. ale zapocitavam si do toho vobedy, projizdky na motocyklu a lelkovani. Z prace se vracim vodpocatej ale pak smena na chronomagu, to me vysiluje.

Odkaz ke komentáři

jako dve hodiny zabaleni, fronta a poslani? nebo co trvalo dve hodiny?

Dvě hodiny trvalo lítání mezi malou poštou, celnicí a centrální poštou, geniální Norsko mimo EU a celníci, největší havěť všude na světě, buzerující pomatence, jako jsem já, který chce něco udělat podle pravidel. Milion Norů každý víkend jezdí do Švédska a vozí zpátky plná auta chlastu, a žrádla, všechno proti předpisům, ale když chci poslat na reklamaci do Česka mobil tak vyplňuju celní deklaraci, jako kdybych chtěl z Bogoty dovést kamion moučkového cukru. Načež pošta tvrdí, že takový papír nikdy neviděla, ať jdu k šípku a tak pořád dokola. Načež chlápkovi na celnici spadnul v compu systém a ženská na poste pul hodiny něco hledala v počítači, načež se důležitě šla zeptat za šéfem, jak se píše norsky Česko. No, co ti budu povídat, fajn dvě hoďky, 30 kilákú a litr v českých. Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Dvě hodiny trvalo lítání mezi malou poštou, celnicí a centrální poštou, geniální Norsko mimo EU a celníci, největší havěť všude na světě, buzerující pomatence, jako jsem já, který chce něco udělat podle pravidel. Milion Norů každý víkend jezdí do Švédska a vozí zpátky plná auta chlastu, a žrádla, všechno proti předpisům, ale když chci poslat na reklamaci do Česka mobil tak vyplňuju celní deklaraci, jako kdybych chtěl z Bogoty dovést kamion moučkového cukru. Načež pošta tvrdí, že takový papír nikdy neviděla, ať jdu k šípku a tak pořád dokola. Načež chlápkovi na celnici spadnul v compu systém a ženská na poste pul hodiny něco hledala v počítači, načež se důležitě šla zeptat za šéfem, jak se píše norsky Česko. No, co ti budu povídat, fajn dvě hoďky, 30 kilákú a litr v českých.

stejnaks neměls co dělat................ :lol2:

Odkaz ke komentáři

Štvu sám sebe. Pracuju 13-14 hodin denně a neumím přestat. Přicházím první, odcházím poslední. Musím se na to vysr...t jinak to blbě skončí. Zdraví, rodina ve hře :wallbash:

Zkus s tim neco udelat, nici to zdravi. Pritelkyne se mi 2 tydny zpatky kvuli tomuhle zhroutila o vikendu, fyzicky vycerpani, zanet karpalu, bolesti zad, psychicky na dne, najednou se proste sesypala a nekontrolovane rozbrecela, ze uz nemuze dal. Poslednich 8 mesicu je to nonstop kolocot, v prumeru 14 hodin denne, obcas i vic, do toho dlouhe dojizdeni v zacpach. Ted to resime a je to na dve veci. 

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Já to mám takhle už pár let (dovolenou mám z posledních dvou let ještě celou nevybranou). Pokud tě to i baví, tak se to dá snést. Předně si musíš říct, kam chceš, aby tě to snažení dovedlo. Mým cílem je jít nejpozději ve čtyřiceti "do důchodu" :) Pak se to dá vydržet. Největší zlo způsobují pocity beznadějnosti a bezvýchodnosti současného stavu, ne samotný současný stav.

Odkaz ke komentáři

Je to težký. Sním o práci zahradníka. Od šesti do dvou.

Zapomeň. Kdysi jsem to dělal 3 roky v rámci terapie, abych si odpočinul a zotavil se po pár letech v manažerských funkcích. A taky v v rámci terapie po rozpadu manželství, ale to je už jiný příběh...

Zahradník má pracovní dobu v sezoně od 7.00 do 21.00. Odpočívá v zimě...

Odkaz ke komentáři

A predpokladam ze v zmene ti brani len strach zo straty financneho a spolocenskeho postavenia. O tom zial sucasny svet je... zacarovany kruh ktory rozseknes len tym ze si v hlave zrovnas kam sa chces v zivote dostat..

Souhlas s kazdym slovem

Já to mám takhle už pár let (dovolenou mám z posledních dvou let ještě celou nevybranou). Pokud tě to i baví, tak se to dá snést. Předně si musíš říct, kam chceš, aby tě to snažení dovedlo. Mým cílem je jít nejpozději ve čtyřiceti "do důchodu" :) Pak se to dá vydržet. Největší zlo způsobují pocity beznadějnosti a bezvýchodnosti současného stavu, ne samotný současný stav.

Mam to takove maniodpresivni. Up and down. Ale vysava me to vic nez nabiji. Duchod ve 40 uz nestihnu, mozna v 50 invalidni :)
Odkaz ke komentáři

Tak to už jsem prokoučoval....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...