organic Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Štvu sám sebe. Pracuju 13-14 hodin denně a neumím přestat. Přicházím první, odcházím poslední. Musím se na to vysr...t jinak to blbě skončí. Zdraví, rodina ve hře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Štvu sám sebe. Pracuju 13-14 hodin denně a neumím přestat. Přicházím první, odcházím poslední. Musím se na to vysr...t jinak to blbě skončí. Zdraví, rodina ve hře to by jsi měl, švára to taky takhle praktikoval no a vidíš už je dva roky na práškách, o vánocích ho to sundalo, sesypal se v kuchyni na zem a brečel............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Ja pracuju jen 12 hod. ale zapocitavam si do toho vobedy, projizdky na motocyklu a lelkovani. Z prace se vracim vodpocatej ale pak smena na chronomagu, to me vysiluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 :-D :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 to by jsi měl, švára to taky takhle praktikoval no a vidíš už je dva roky na práškách, o vánocích ho to sundalo, sesypal se v kuchyni na zem a brečel............Na to jsou prášky? Mám to taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Ja pracuju jen 12 hod. ale zapocitavam si do toho vobedy, projizdky na motocyklu a lelkovani. Z prace se vracim vodpocatej ale pak smena na chronomagu, to me vysiluje.keby som nerobil sam tak by som si myslel ze si moj kolega... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 (upraveno) jako dve hodiny zabaleni, fronta a poslani? nebo co trvalo dve hodiny?Dvě hodiny trvalo lítání mezi malou poštou, celnicí a centrální poštou, geniální Norsko mimo EU a celníci, největší havěť všude na světě, buzerující pomatence, jako jsem já, který chce něco udělat podle pravidel. Milion Norů každý víkend jezdí do Švédska a vozí zpátky plná auta chlastu, a žrádla, všechno proti předpisům, ale když chci poslat na reklamaci do Česka mobil tak vyplňuju celní deklaraci, jako kdybych chtěl z Bogoty dovést kamion moučkového cukru. Načež pošta tvrdí, že takový papír nikdy neviděla, ať jdu k šípku a tak pořád dokola. Načež chlápkovi na celnici spadnul v compu systém a ženská na poste pul hodiny něco hledala v počítači, načež se důležitě šla zeptat za šéfem, jak se píše norsky Česko. No, co ti budu povídat, fajn dvě hoďky, 30 kilákú a litr v českých. Upraveno 20. dubna 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Na to jsou prášky? Mám to taky...nevím přesně něco asi na nervy, musel bych se ho zeptat na název, jen na ně nesmí alkohol takže už s ním není taková prča jako dřív......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Dvě hodiny trvalo lítání mezi malou poštou, celnicí a centrální poštou, geniální Norsko mimo EU a celníci, největší havěť všude na světě, buzerující pomatence, jako jsem já, který chce něco udělat podle pravidel. Milion Norů každý víkend jezdí do Švédska a vozí zpátky plná auta chlastu, a žrádla, všechno proti předpisům, ale když chci poslat na reklamaci do Česka mobil tak vyplňuju celní deklaraci, jako kdybych chtěl z Bogoty dovést kamion moučkového cukru. Načež pošta tvrdí, že takový papír nikdy neviděla, ať jdu k šípku a tak pořád dokola. Načež chlápkovi na celnici spadnul v compu systém a ženská na poste pul hodiny něco hledala v počítači, načež se důležitě šla zeptat za šéfem, jak se píše norsky Česko. No, co ti budu povídat, fajn dvě hoďky, 30 kilákú a litr v českých.stejnaks neměls co dělat................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 No, to je sice pravda, , ale mohl jsem si třeba v práci na hajzlu číst Clarksona. Místo, abych si dělal soukromý kurz v sebeovládání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 (upraveno) Štvu sám sebe. Pracuju 13-14 hodin denně a neumím přestat. Přicházím první, odcházím poslední. Musím se na to vysr...t jinak to blbě skončí. Zdraví, rodina ve hře Zkus s tim neco udelat, nici to zdravi. Pritelkyne se mi 2 tydny zpatky kvuli tomuhle zhroutila o vikendu, fyzicky vycerpani, zanet karpalu, bolesti zad, psychicky na dne, najednou se proste sesypala a nekontrolovane rozbrecela, ze uz nemuze dal. Poslednich 8 mesicu je to nonstop kolocot, v prumeru 14 hodin denne, obcas i vic, do toho dlouhe dojizdeni v zacpach. Ted to resime a je to na dve veci. Upraveno 20. dubna 2015 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Je to težký. Sním o práci zahradníka. Od šesti do dvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 nevím přesně něco asi na nervy, musel bych se ho zeptat na název, jen na ně nesmí alkohol takže už s ním není taková prča jako dřív.........Safra...tak to je teda pro mě nepoužitelný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 tvl, tak to je mazec. kdyz posilam do 1000usd tak zadny vyclivani neni potreba, zandu na postu, vyplnim ruzovej formular a hotovo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 A predpokladam ze v zmene ti brani len strach zo straty financneho a spolocenskeho postavenia. O tom zial sucasny svet je... zacarovany kruh ktory rozseknes len tym ze si v hlave zrovnas kam sa chces v zivote dostat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Štvu sám sebe. Pracuju 13-14 hodin denně a neumím přestat. Přicházím první, odcházím poslední. Musím se na to vysr...t jinak to blbě skončí. Zdraví, rodina ve hře Já to mám takhle už pár let (dovolenou mám z posledních dvou let ještě celou nevybranou). Pokud tě to i baví, tak se to dá snést. Předně si musíš říct, kam chceš, aby tě to snažení dovedlo. Mým cílem je jít nejpozději ve čtyřiceti "do důchodu" Pak se to dá vydržet. Největší zlo způsobují pocity beznadějnosti a bezvýchodnosti současného stavu, ne samotný současný stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Je to težký. Sním o práci zahradníka. Od šesti do dvou.Zapomeň. Kdysi jsem to dělal 3 roky v rámci terapie, abych si odpočinul a zotavil se po pár letech v manažerských funkcích. A taky v v rámci terapie po rozpadu manželství, ale to je už jiný příběh...Zahradník má pracovní dobu v sezoně od 7.00 do 21.00. Odpočívá v zimě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 A predpokladam ze v zmene ti brani len strach zo straty financneho a spolocenskeho postavenia. O tom zial sucasny svet je... zacarovany kruh ktory rozseknes len tym ze si v hlave zrovnas kam sa chces v zivote dostat.. Souhlas s kazdym slovem Já to mám takhle už pár let (dovolenou mám z posledních dvou let ještě celou nevybranou). Pokud tě to i baví, tak se to dá snést. Předně si musíš říct, kam chceš, aby tě to snažení dovedlo. Mým cílem je jít nejpozději ve čtyřiceti "do důchodu" Pak se to dá vydržet. Největší zlo způsobují pocity beznadějnosti a bezvýchodnosti současného stavu, ne samotný současný stav. Mam to takove maniodpresivni. Up and down. Ale vysava me to vic nez nabiji. Duchod ve 40 uz nestihnu, mozna v 50 invalidni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Všetko je o prioritách, vidím to na mojich mladých. V práci od rána do večera, práca domov na víkend...kariéra a peniažky sa hodia, ale dlho sa to ťahať nedá, biologické hodiny tikajú... v tom veku som už bol dvojnásobným otcom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Já to mám takhle už pár let (dovolenou mám z posledních dvou let ještě celou nevybranou). Pokud tě to i baví, tak se to dá snést. Předně si musíš říct, kam chceš, aby tě to snažení dovedlo. Mým cílem je jít nejpozději ve čtyřiceti "do důchodu" Pak se to dá vydržet. Největší zlo způsobují pocity beznadějnosti a bezvýchodnosti současného stavu, ne samotný současný stav.Tak to už jsem prokoučoval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky