Jeremy Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 :-) a teď kdo je lepší..., u žen mi nejde dohromady ta jejich přirozená opatrnost od přírody a neustálá jízda v levém pruhu,A naprostá ignorance toho co se děje kolem auta (na stranách a vzadu). Zpravidla jen koukaj před sebe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Taky mám se "Zetkem" dobrou zkušenost, varuje mě to a snad i většinu ostatních, nikdo se nenarodil jako Vettel (teda von zrovna ano.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Ridici ve Zlinskem kraji... kdyz mi to nekdo rikal tak jsem tomu neveril.Ted se pod to podepisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 (upraveno) A nejen telefonovat, ve středu mne předjížděla, pravda krásná, blondýna v Porsche Cayenne a malovala se za volantem..to telefonování mi přijde ještě bezpečný. Jinak je to vždy o člověku a nátuře. Kupa lidi jezdi normálně..mam toho najezdenyho po Evropě taky dost a suverénně nejhorší byla jízda přes PL do Litvy.. Kazdou křižovatku si člověk ruka, kterej kamion ho smahne..ty tam snad ani nebrzdí. Je fakt, ze "zapad" má tu kulturu jízdy o něco lepší.Tady se to postupně snad i zhoršuje. Člověk chce dovézt svou rodinu z místa A do místa B a jede normálně..tudiz město 55 tachometrových a mimo 101 tachometrových..porad je to pro nějaké O1,2,3 málo. Naopak silne auto v mnoha případech dává pocit ze můžete, ale proč když nechcete. Ano, v rámci práce člověk spěchá na jednání, ale v rozumné míře..chce dojet, ne se zabit a těch par minut co ušetří za to ohrožení nestojí Upraveno 1. května 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Presne tak! Kdyby ten kokot minuly tyden netelefonoval za volantem na jizni spojce tak nemusim cekat tri tydny na opravu vozu a ztracet dve hodiny sepisovanim protokolu na miste nehody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Ja se to tak stane? Jel si v klidu 80 km/h, najednou se přiřitil telefonující debil a narazil do tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Ridici ve Zlinskem kraji... kdyz mi to nekdo rikal tak jsem tomu neveril.Ted se pod to podepisu.Ač mám na autě taky Z, tak s Tebou musím souhlasit. Ale daleko vyšší level jsou řidiči s SK na trase Brno Starý Hrozenkov. Předjíždění v zatáčkách, před horizontem nebo když je plná silnice a oni usoudí, že se tam tři auta vedle sebe vejdou je pro ně úplně normální.Samostatnou kapitolou jsou nájezdové pruhy. Tam si myslí snad všichni, že když už tam ten nájezdový pruh je, tak mohou vjet třicítkou těsně před auto, jedoucí po hlavní. No a chrániči a pomahači si postaví auto s radarem na nějaké omezení rychlosti a tváří se, jak pomáhají zvyšovat bezpečnost na silnicích.Největší specialitou na této trase je měření v místech omezení rychlosti, kde je značka schovaná za zatáčkou a zarostlá v křoví, takže ji uvidíte teprve ve chvíli, kdy ji míjíte, a to už jste změření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Ridici ve Zlinskem kraji... kdyz mi to nekdo rikal tak jsem tomu neveril.Ted se pod to podepisu.prosím o vysvětlení nechápu co tím myslíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 (upraveno) takže za všechno vlatně můžou policajti.. jís to hned myslel..vono by se ani tolik nekradlo nepodvádělo a neznásilňovalo kdyby nebyli.. Upraveno 1. května 2015 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 (upraveno) takže za všechno vlatně můžou policajti.. jís to hned myslel..vono by se ani tolik nekradlo nepodvádělo a neznásilňovalo kdyby nebyli..no baže Upraveno 1. května 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 takže za všechno vlatně můžou policajti.. jís to hned myslel..vono by se ani tolik nekradlo nepodvádělo a neznásilňovalo kdyby nebyli..To rozhodně ne Františku, ale rezignací na svoji činnost tomu výrazně napomáhají.Co je nebezpečnější? Když pojedu na omezení na 70km rychlostí cca 85, notabene proto, že jsem se o tom omezení dověděl pozdě, nebo když najedu v rychlosti cca 50 km těsně před auto, jedoucí po hlavní povolených 90, které pak musí prudce brzdit a vyvolává další nebezpečné situace?Kdyby se ty jejich moudré hlavy zamyslely a poslaly hlídky, alespoň občas, k těm nájezdům, odškrknou si ve svých výkazech minimálně stejný počet zjištěných přestupků, které jsou ale z hlediska bezpečnosti provozu daleko závažnější, než překročení rychlosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 takze bych to shrnul. velka cast diskutujicich nema o vychodni moralce nejen na silnicich valneho mineni... kdyz by byla spolecnost na urovni civilizovanejsiho zapadu, proc ne. myslim zbenevolentneni rychlostnich limitu, nebo hranice alkoholu.. . proste tady absolutne chybi pravni uvedomeni (ne povedomi - to je znalost pripadnych dusledku, toho, co muzu a co ne, dle zakona). ja mam na mysli spis neco jako "zij a nech zit"... jakasi nase zakomplexovanost : predjeti musim druhemu co nejvic ztizit, zaparkuju na prostredek mista pro dva vozy, vyjizdejici auto do svoji kolony nepustim, jen at si pocka, zastavim na rusne ulici primo u ordinace, stara si jen skoci pro recept, vzdyt oni se ostatni nezblazni... atd.,atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 taky mi příjde, že dopraváci neumí nic jiného než měřit rychlost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 taky mi příjde, že dopraváci neumí nic jiného než měřit rychlostNo jo, co jim zbývá, když mají denní limity pokut. Když nebudou plnit, tak pápá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 No jo, co jim zbývá, když mají denní limity pokut. Když nebudou plnit, tak pápá...Zbyva im toho dost. Na mnohych krizovatkach sa rutinne prebehne na cervene, na usekoch predbieha cez plne atd. nie je to len o rychlosti. Maju z coho vyberat A tie limity pokut fakt nie su urgan legends? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Nejsou. Posledni info z roku 2014, ktere mam primo od dopravaku a psovodu (!) bylo 6ks pokut na hlavu a sluzbu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Nejsou.Posledni info z roku 2014, ktere mam primo od dopravaku a psovodu (!) bylo 6ks pokut na hlavu a sluzbu...to by byl geniální samoregulační systém - až pak lidi budou jezdit tak, že nebude jak a komu dávat pokuty, nebude ani orgánů potřeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 to dřív bude na Eurech portrét Zemana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 to by byl geniální samoregulační systém - až pak lidi budou jezdit tak, že nebude jak a komu dávat pokuty, nebude ani orgánů potřeba Nejsem si jist.Většina těch kluků ale má rodinu a závazky a pokud chtějí dostat normální výplatu, tak pod tlakem musí donést každý měsíc odpovídající počet pokut. Pak se slabší z nich, co to psychicky nezvládají, chovají tak, jak se chovají a dělají to, co je jim vyčítáno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Nejsem si jist.Většina těch kluků ale má rodinu a závazky a pokud chtějí dostat normální výplatu, tak pod tlakem musí donést každý měsíc odpovídající počet pokut. Pak se slabší z nich, co to psychicky nezvládají, chovají tak, jak se chovají a dělají to, co je jim vyčítáno...Velmi dobře chápu tlak pod targety, ale tohle bych chtěl slyšet i ve verzi od zadavatele cílů. Pokud je účel prevence exponovaných a nebo vyhledávání nebezpečných míst, tak asi OK, pokud jen tabulkové zobrazení rozdaných bločků, byla by potřeba s tím něco dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky