Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak to teda vůbec nepotěší... copak, telefon za volantem , rychlost nebo pás?

Předjel jsem na konci plné čáry resp. objel pomalu jedoucí auto, které mi tam vjelo z připojovacího pruhu...viditelnost tak 500m

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi mají to místo vytipované jako potenciálně výdělečné a občas tam prostě zajedou sklidit...Tomuhle rozumějí PaCHové vždycky nejlíp. Vykradenej sklep a auto na špalkách ale  neobjasní, za to asi prémie nejsou, nebo je to spíš práce- a ta, jak známo, strašně sm.dí.

edit: S M R D Í

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Nojo ta plná čára tam před pár měsíci nebyla a nechápu tu změnu protože to je přehledný úsek a s kombinací s tím připojovacím pruhem, který je krátký a většina řidičů bez ohledu na jedoucí auta prostě vlítnou do průběžného pruhu to je dobrá kombinace...

Čára na asfaltu je hold více než zdravý rozum.

Odkaz ke komentáři

Předjel jsem na konci plné čáry resp. objel pomalu jedoucí auto, které mi tam vjelo z připojovacího pruhu...viditelnost tak 500m

To jsi jim teda nebyl zrovna sympatickej, dvojka za tohle je dost, nebo ti dali litr za čáru a litr za to jak jsi si hrál s telefonem

Odkaz ke komentáři

Drahé auto = pokuta na horní hranici.

Přemýšlel jsem proč Ti to takhle vyšroubovali, myslíš, že je to fakt autem? Pokud ano, je to smutný, vždycky se k výši pokuty přistupovalo spíš dle nebezpečnosti přestupku x jednání řidiče. Ale je to o lidech, jako všude.

Odkaz ke komentáři

Přemýšlel jsem proč Ti to takhle vyšroubovali, myslíš, že je to fakt autem? Pokud ano, je to smutný, vždycky se k výši pokuty přistupovalo spíš dle nebezpečnosti přestupku x jednání řidiče. Ale je to o lidech, jako všude.

Těžko říct... nikoho jsem neohrozil, choval jsem se slušně...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

dnes som pozeral s mladou taky lahky romanticky film (The Expendables ) a Arnold mal pekne hodinky, tak som si to vygugloval, a teraz som nastvany, ze uz nic od tej znacky nemam ( a mal som, lenze.....ja hlupak vzdy vsetko rozpredam! )

Terminator?s Arnold Scharzenegger has chosen to sport the U-Boat U-42 Unicum watch, during the filming.

Odkaz ke komentáři

dnes som pozeral s mladou taky lahky romanticky film (The Expendables ) a Arnold mal pekne hodinky, tak som si to vygugloval, a teraz som nastvany, ze uz nic od tej znacky nemam ( a mal som, lenze.....ja hlupak vzdy vsetko rozpredam! )

Terminator?s Arnold Scharzenegger has chosen to sport the U-Boat U-42 Unicum watch, during the filming.

Nic si z toho nedělej. Teď máš skvělou šanci to napravit, Arnold představil v Baselu svou vlastní kolekci hodinek. Někde tady k tomu je nejedno vlákno.

PS - dělám si legraci, ten děs se jménem Arnolda si nekupuj :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

na moju medvediu ruku su take sialenosti ako U-Boat ako stvorene!

a moja postava ako z akcneho filmu to priam vyzaduje.... :lol2:

zaradim sa znova do smecky akcnych hrdinov ako Arnie, Stallone, Tom Cruise,Nicolas Cage,... alebo superstars ako je David Beckham alebo Giorgio Armani. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...