Jay Doll Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Sakra co to je? http://forum.chronom...455#entry573455 Jak xenony... jako do paraboly? Co ten slovník "buzerovali piolicajti". To jsme tady na tuzing.cz nebo co? Klídek bandi. Fakt, že já osobně jsem silně proti těmhle samodomo xenonům, nic nemění na právu členů je tady prodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bimbac Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 (upraveno) to: Jay Doll - hm, je to možné.. zkusím to nějak poladit.. díky za vysvětlení.. :-) Jupí.. díky za tip.. medvěd je tu s váma.. :-) Upraveno 6. dubna 2011 uživatelem Bimbac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Jestli chceš displej, tak ti ho prodám - koupil jsem ho za pár (myslím že čtrnáct) stovek od jednoho místního člena a dodneška jsem se nedostal k tomu, abych ho vyzvedl Akorát by šel zase z Ostravy, no... no displej chci, ale je to 13,3'' 1366 x 768 na Asus UL30A? Nebo to je nejak unifikovany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 (upraveno) Ach jo, nejhorší srážka je srážka s blbcem. Spor na aukru, tak nevím....., mám si to vůbec nechat líbit.... ? ( já jsem modrá hvězdička, jen na vysvětlenou...:-) Provedl jsem bankovní převod, ale prodejce tvrdí, že peníze nedostal a proto mi nezaslal předmět který jsem koupil. V tomto případě si myslím, že jde o podvodníka. 2011-04-06 07:21:09 Mě ale žádná platba na účet nepřišla. viz příloha / Můj poslední mail jemu po několika urgencích aby zaplatil: Platba stále nepřišla, už ji neprovádějte, telefon prodávám dalšímu v pořadí. Pokud peníze dorazí, pošlu vám je zpět. Ale já myslím, že jste je nikdy neposlal. / mail od výherce aukce: Dobrý večer. Já jsem už ale platbu převedl. 11.3. 2011, 22:37 - před 26 dny taky maily od výherce aukce: Co si o sobě vůbec myslíte? Já jsem snad vydražil telefon tak si ho taky koupím, ne twl?! Hele tak abyste věděl. Mě je jedno že si na mě stěžujete na aukru. Klidně si stěžujte dále, ale pořád s tím nic neuděláte. 2011-04-06 08:01:57 posílám ofocený výpis z účtu, platba mi opravdu nepřišla .jpg (755.36 KB) 2011-04-06 15:06:27 Tak v tom případě se peníze někam záhadně ztratily. Promiňte, ale peníze po druhé posílat nebudu. Byl bych rád, kdybyste se mi ozval kdyby vám náhodou peníze přišly.Žádná příloha 2011-04-06 15:09:54 Doložte dokladem převedenou platbu. Zatím jen plkáte, že jste zaplatil, tak to dokažte, jako já..... Žádná příloha 2011-04-06 15:12:32 Jak plkám?! Já vám říkám, neserte mě!Žádná příloha 2011-04-06 15:12:50 Peníze se nikam záhadně neztrácejí, pokud jste je poslal a máte doklad o převedení ( útržek složenky), dá se vše vyřešit, takhle je to jen vaše tvrzení proti mému důkazu Žádná příloha 2011-04-06 15:16:45 Na vašem "důkazu" vidím tak VH..Pokud víte co to znamená. Ale s vašim IQ asi ne.Žádná příloha 2011-04-06 15:19:49 Toto nikam nevede, urážet klidně můžete, mě to míjí, rozčilovat se taky můžete, škodíte jen sám sobě, vyhrožovat můžete, nebojím se vás. Odmítám odpovídat na tyto vaše demagogické výlevy. Pokud po mě zase budete něco chtít, komunikujte se mnou přes aukro. s pozdravem Žádná příloha 2011-04-06 15:29:53 Akorát vám chci říct, abyste si ten váš telefon strčil do p....e a nesral mě. Jo a jestli se mě nebojíte to mi nevadí. Ale snadno si můžu kdykoliv chci zjistit kde bydlíte přes IP adresu. A taky si myslím, že nejste obyčejný muž který mi chtěl prodat telefon ale obyčejný podvodník! Objednal jsem si Apple Iphone 4 a ten mi už přišel. Takže si ten váš čínskej šmejd strčte někam! Třeba do p....e jestli vás nic zrovna nenapadá. Jste akorát prach sprostej idiot, kokot, č...k, dement, debil, ichtyl a další pičovský názvy! Takže mi polib p...l ty pičo jedna hnusná, vymatlaná, podvodnická! A věř mi, že mě určitě uvidíte na vlastní oči u vás! Takže zatím se neměj ty idiote!! S přátelským pozdravem Pokorný Upraveno 6. dubna 2011 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Miloši, verím, že to naštve, aukru sice nerozumiem, nechodím tam, nevyužívam, ale už podľa spôsobu vyjadrovania Ti muselo byť jasné na koho si narazil. V poslednej odpovedi vlastne píše sám o sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 (upraveno) Tak to je silna kava... .Na aukre neobchodujem, ale neda sa takato komunikacia preposlat a "oficialne ho riesit" s aukrom? Nech mu zrusia account alebo aspon ho postrasia?Priamo sa Ti ublizenim na zdravi nevyhrazal, to by bolo na trestne oznamenie, ale takto je to len dement.Asi zabudni na to, takychto je na svete zopar miliard. Mal som kedysi velmi davno podobnu skusenost na onetwosold.sk, nieco podobne ako aukro (neviem ci to vobec este funguje), nejaky blb sa mi zacal vyhrazat ze si nemozem davat podmienky do aukcie (mal som tam podmienku ze ak ma kupujuci 0 feedbackov alebo feedback mensi ako xx% tak musi platit vopred alebo osobne prevzatie). Tak som ho poslal kade lahsie (podotykam ze slusne) a vypadlo z neho nieco podobne ako z toho "Tvojho" dementa. A este sa zacal vyhrazat ze zalozi 500 accountov a pokazi mi kazdu aukciu. Kasli na to Milos, nestoji to za ten stres. Napisal si mu jasne, ked nepreposle dokaz o poslani penazi tak niet co z Tvojej strany riesit. Keby nahodou prisli prachy, posles spat a hotovo. EDIT: chyby Upraveno 6. dubna 2011 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 jj, na aukro jsem to poslal, už jen aby věděli, jak se taky řeší některé spory...:-) jsem zvědav, co mi odpoví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Ach jo, nejhorší srážka je srážka s blbcem. Spor na aukru, tak nevím....., mám si to vůbec nechat líbit.... ? ( já jsem modrá hvězdička, jen na vysvětlenou...:-) Provedl jsem bankovní převod, ale prodejce tvrdí, že peníze nedostal a proto mi nezaslal předmět který jsem koupil. V tomto případě si myslím, že jde o podvodníka. 2011-04-06 07:21:09 Mě ale žádná platba na účet nepřišla. viz příloha / Můj poslední mail jemu po několika urgencích aby zaplatil: Platba stále nepřišla, už ji neprovádějte, telefon prodávám dalšímu v pořadí. Pokud peníze dorazí, pošlu vám je zpět. Ale já myslím, že jste je nikdy neposlal. / mail od výherce aukce: Dobrý večer. Já jsem už ale platbu převedl. 11.3. 2011, 22:37 - před 26 dny taky maily od výherce aukce: Co si o sobě vůbec myslíte? Já jsem snad vydražil telefon tak si ho taky koupím, ne twl?! Hele tak abyste věděl. Mě je jedno že si na mě stěžujete na aukru. Klidně si stěžujte dále, ale pořád s tím nic neuděláte. 2011-04-06 08:01:57 posílám ofocený výpis z účtu, platba mi opravdu nepřišla .jpg (755.36 KB) 2011-04-06 15:06:27 Tak v tom případě se peníze někam záhadně ztratily. Promiňte, ale peníze po druhé posílat nebudu. Byl bych rád, kdybyste se mi ozval kdyby vám náhodou peníze přišly.Žádná příloha 2011-04-06 15:09:54 Doložte dokladem převedenou platbu. Zatím jen plkáte, že jste zaplatil, tak to dokažte, jako já..... Žádná příloha 2011-04-06 15:12:32 Jak plkám?! Já vám říkám, neserte mě!Žádná příloha 2011-04-06 15:12:50 Peníze se nikam záhadně neztrácejí, pokud jste je poslal a máte doklad o převedení ( útržek složenky), dá se vše vyřešit, takhle je to jen vaše tvrzení proti mému důkazu Žádná příloha 2011-04-06 15:16:45 Na vašem "důkazu" vidím tak VH..Pokud víte co to znamená. Ale s vašim IQ asi ne.Žádná příloha 2011-04-06 15:19:49 Toto nikam nevede, urážet klidně můžete, mě to míjí, rozčilovat se taky můžete, škodíte jen sám sobě, vyhrožovat můžete, nebojím se vás. Odmítám odpovídat na tyto vaše demagogické výlevy. Pokud po mě zase budete něco chtít, komunikujte se mnou přes aukro. s pozdravem Žádná příloha 2011-04-06 15:29:53 Akorát vám chci říct, abyste si ten váš telefon strčil do p....e a nesral mě. Jo a jestli se mě nebojíte to mi nevadí. Ale snadno si můžu kdykoliv chci zjistit kde bydlíte přes IP adresu. A taky si myslím, že nejste obyčejný muž který mi chtěl prodat telefon ale obyčejný podvodník! Objednal jsem si Apple Iphone 4 a ten mi už přišel. Takže si ten váš čínskej šmejd strčte někam! Třeba do p....e jestli vás nic zrovna nenapadá. Jste akorát prach sprostej idiot, kokot, č...k, dement, debil, ichtyl a další pičovský názvy! Takže mi polib p...l ty pičo jedna hnusná, vymatlaná, podvodnická! A věř mi, že mě určitě uvidíte na vlastní oči u vás! Takže zatím se neměj ty idiote!! S přátelským pozdravem Pokorný Já jsem z toho docela zmatený, kdo co komu vlastně píše. Není náhodou modrá hvězdička ten druhý maník? Prostě když to čtu, tak je to, zdá se mi, nějak zpřeházené. Ale to je nakonec asi jedno, v principu je to asi jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 ja jsem pochopil, ze milos prodaval telefon a kokot nezaplatil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Ty jo, to je svoloč. Tyhle kokoti ještě pořádně nenarazili, tak si dovolujou a u klávesnice jsou drsný. Problém je ten, že to každej pochopitelně hodí za hlavu, ale kokoty to utvrzuje v tom, že jim to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 ja jsem pochopil, ze milos prodaval telefon a kokot nezaplatil.. Aha, já jsem přehlédl to první "psaníčko" a tím se to celé otočilo. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 no displej chci, ale je to 13,3'' 1366 x 768 na Asus UL30A? Nebo to je nejak unifikovany? Jsem blb - píšu displej, myslím externí monitor, přirozeně. Myslím, že devatenáctipalcovej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 ajo, tak to nic, ale diky za nabidku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Takže mi polib p...l ty pičo jedna hnusná, vymatlaná, podvodnická! A věř mi, že mě určitě uvidíte na vlastní oči u vás! Takže zatím se neměj ty idiote!! S přátelským pozdravem Pokorný Já nemožu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 A věř mi, že mě určitě uvidíte na vlastní oči u vás! Takže zatím se neměj ty idiote!! S přátelským pozdravem Pokorný Napsal bych mu, že jeho komunikaci a výhružky přeposílám PČR k dalšímu šetření.. (pokus o podvod, vyhrožování atp..) Je totiž fakt, že na velké procento lidí (nedejbože nováčků) na Aukru to pravděpodobně může působit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 tak s podobnýma se setkávám v každodenním obchodním styku.. a ráno co ráno si opakuju, že mě dokáže naštvat pouze ingeligentnější člověk.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 2011-04-06 15:06:27 Tak v tom případě se peníze někam záhadně ztratily. Promiňte, ale peníze po druhé posílat nebudu. Byl bych rád, kdybyste se mi ozval kdyby vám náhodou peníze přišly. Z tohoto je evidentní, že žádné prachy neposlal. Kdyby je poslal, řádil by (a právem) daleko víc. Debil. Ignorovat ho. Nejhorší je, že když mu Miloš dá negativ, on mu ho dá taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Ach jo, nejhorší srážka je srážka s blbcem. Spor na aukru, tak nevím....., mám si to vůbec nechat líbit.... ? ( já jsem modrá hvězdička, jen na vysvětlenou...:-) Provedl jsem bankovní převod, ale prodejce tvrdí, že peníze nedostal a proto mi nezaslal předmět který jsem koupil. V tomto případě si myslím, že jde o podvodníka. 2011-04-06 07:21:09 Mě ale žádná platba na účet nepřišla. viz příloha / Můj poslední mail jemu po několika urgencích aby zaplatil: Platba stále nepřišla, už ji neprovádějte, telefon prodávám dalšímu v pořadí. Pokud peníze dorazí, pošlu vám je zpět. Ale já myslím, že jste je nikdy neposlal. / mail od výherce aukce: Dobrý večer. Já jsem už ale platbu převedl. 11.3. 2011, 22:37 - před 26 dny taky maily od výherce aukce: Co si o sobě vůbec myslíte? Já jsem snad vydražil telefon tak si ho taky koupím, ne twl?! Hele tak abyste věděl. Mě je jedno že si na mě stěžujete na aukru. Klidně si stěžujte dále, ale pořád s tím nic neuděláte. 2011-04-06 08:01:57 posílám ofocený výpis z účtu, platba mi opravdu nepřišla .jpg (755.36 KB) 2011-04-06 15:06:27 Tak v tom případě se peníze někam záhadně ztratily. Promiňte, ale peníze po druhé posílat nebudu. Byl bych rád, kdybyste se mi ozval kdyby vám náhodou peníze přišly.Žádná příloha 2011-04-06 15:09:54 Doložte dokladem převedenou platbu. Zatím jen plkáte, že jste zaplatil, tak to dokažte, jako já..... Žádná příloha 2011-04-06 15:12:32 Jak plkám?! Já vám říkám, neserte mě!Žádná příloha 2011-04-06 15:12:50 Peníze se nikam záhadně neztrácejí, pokud jste je poslal a máte doklad o převedení ( útržek složenky), dá se vše vyřešit, takhle je to jen vaše tvrzení proti mému důkazu Žádná příloha 2011-04-06 15:16:45 Na vašem "důkazu" vidím tak VH..Pokud víte co to znamená. Ale s vašim IQ asi ne.Žádná příloha 2011-04-06 15:19:49 Toto nikam nevede, urážet klidně můžete, mě to míjí, rozčilovat se taky můžete, škodíte jen sám sobě, vyhrožovat můžete, nebojím se vás. Odmítám odpovídat na tyto vaše demagogické výlevy. Pokud po mě zase budete něco chtít, komunikujte se mnou přes aukro. s pozdravem Žádná příloha 2011-04-06 15:29:53 Akorát vám chci říct, abyste si ten váš telefon strčil do p....e a nesral mě. Jo a jestli se mě nebojíte to mi nevadí. Ale snadno si můžu kdykoliv chci zjistit kde bydlíte přes IP adresu. A taky si myslím, že nejste obyčejný muž který mi chtěl prodat telefon ale obyčejný podvodník! Objednal jsem si Apple Iphone 4 a ten mi už přišel. Takže si ten váš čínskej šmejd strčte někam! Třeba do p....e jestli vás nic zrovna nenapadá. Jste akorát prach sprostej idiot, kokot, č...k, dement, debil, ichtyl a další pičovský názvy! Takže mi polib p...l ty pičo jedna hnusná, vymatlaná, podvodnická! A věř mi, že mě určitě uvidíte na vlastní oči u vás! Takže zatím se neměj ty idiote!! S přátelským pozdravem Pokorný já tohle nechápu, pokud ten telefon nechtěl, tak to přece šlo vyřešit úplně jinak - jedna zpráva s omluvou a hotovo... ne on radši bude vymýšlet ztracenou platbu a ztrácet čas urážkama a honit si ego... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 frantikovy stupidni slinty v prodejnich vlaknech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Tak jsem se vrátil z aj a celé se mi to uleželo. Zpočátku jsem, pln těch nadávek, chtěl věc předat někam, kde by toho pána alespoň poučili, kde je hranice, za kterou už nemůže. Ale teď to vidím tak, že to vlastně musí být strašně nešťastný člověk. Vždyť z něj jen čiší zloba a nenávist. Určitě bude frustrovaný, třeba ho bije žena, nebo nemá práci, třeba ho nikdo nemá rád, nemá kámoše, má malýho pinďoura nebo co já vím ještě...Takže je to vlastně chudák. Ale první hodinku po přečtení jsem si tlak měřit nemohl, to teda ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky