JaRooN Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Jses si opravdu,ale opravdu jistej???? Promysli si to opravdu poradne :-)))) nez ukvapene odpovis.Jinak me to nevadi,klidne si koupim modrou,zlutou i ruzovou,ale delat z toho rasismus me prijde uhozeny.Co už můžeš čekat od takového turkotatara jako já. Jsem konzerva a černou náplast už prostě nosit nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 (upraveno) Ja mel spolecnika Taiwance, a von kdyz se napil alkoholu, naskakaly mu fleky po celym telicku. Tvaril se, jako ze nic ale my sme mu to neverili, muselo to svedit. Pak sem nekde cet, ze voni nesnasej alkohol. Ja se mu kvuli tomu smal a von pak prestal chlastat, byl dost jesitnej. Upraveno 13. srpna 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Zmizik, Teba ako kamarata musel zboznovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 (upraveno) Tělová barva náplastí se mi stejně nikdy nelíbila Vždycky jsem bral bílé, pokud to šlo. Bílá barva náplastí, stejn? jako ostatního zdravotnického materiálu a oblečení, je pochopitelně především o hygien? - je okamžitě vidět, kdy je materiál znečišt?n a je potřeba jej vyprat nebo vyměnit, případně jakou barvu má znečištění z nehojící se rány.. Už se těším na nemocnici s černými lékařskými plášti a obvazy Ale vtip by z toho byl půvabnej: "Přijde černoch do lékárny a povídá: Dejte mi náplasti v t?lové barv?" chudák lékárník, to bude dilema. Aby měl radši vzorník na pultě Upraveno 14. srpna 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Tělová barva náplastí se mi stejně nikdy nelíbilaProto si vždycky beru obrázkové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Nevím, co se stalo, ale ze dne na den ukončená činnost jednoho z osvědčených hodinkových dodavatelů z eBay, od kterého jsem bral desítky chybějících součástek a občas i nějaké hodinky. Zrušené konto na eBay, na emaily nereaguje... Kua, kde já budu shánět nedostatkové díly??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Jedu pendolinem do Ostravy a muzu rict, ze neexistuje nizsi forma zivota nez fanousci baniku. Nemuze uz ten klub spadnout do druhe ligy, at se prestanou sdruzovat v dopravnich prostredcich ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Cílená reklama Google. Od jisté doby mi furt zobrazuje banner "Seznamka pro padesátníky".. !?!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Cílená reklama Google. Od jisté doby mi furt zobrazuje banner "Seznamka pro padesátníky".. !?!!ze by nahoda???heheheh....pre mna uz zni nemaju inzercnu ponuku, asi by to bolo nezakonne, nemoralne a .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Cílená reklama Google. Od jisté doby mi furt zobrazuje banner "Seznamka pro padesátníky".. !?!!To máš z toho že si se tak ponořil do výzkumu CzechCastingu. Podle primek si guugl odvodil věk a nabídl řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 chudak, tak to je smola...uz sa zelenej nedockal ........Smrtí skončil kolaps řidiče v autě v pražských Dejvicích. Muž čekal v autě na křižovatce na zelenou, náhle ale zkolaboval a zemřel. Případ se stal v Zelené ulici v Praze 6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Proto si vždycky beru obrázkové Jsem zvědavej, kdy se ty černé objeví u dodavatelů, zatím je nikdo nevede, takže naší opálenci mají smolíka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Jsem zvědavej, kdy se ty černé objeví u dodavatelů, zatím je nikdo nevede, takže naší opálenci mají smolíka.Nejen opálenci... Myslím, že naše emo mládež, na ty jejich dořezaný ruce, se na černý náplasti jenom třese:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Nejen opálenci... Myslím, že naše emo mládež, na ty jejich dořezaný ruce, se na černý náplasti jenom třese:-) Jsem zvědavej, kdy se ty černé objeví u dodavatelů, zatím je nikdo nevede, takže naší opálenci mají smolíka. Tyhle příspěvky mě začínají pomalu dost štvát. Myslím si, že to tu minimálně nepatří a jděte s tím už do háje. Jestli chcete vidět opice, tak si zajděte na fotbal kdekoliv v česku, nebo na ty tzv. proticiganské demonstrace- ti lidi co tam chodí dělají ve výsledku mnohem větší bordel. viz. můj příspěvek výše. Nesnáším tyhle xenofobní kecy. Tím nepopíram, že migrační krize je problém, ale tímhle ho určité nevyřešíte, akorát tu ze sebe děláte šašky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Tyhle příspěvky mě začínají pomalu dost štvát. Myslím si, že to tu minimálně nepatří a jděte s tím už do háje. Jestli chcete vidět opice, tak si zajděte na fotbal kdekoliv v česku, nebo na ty tzv. proticiganské demonstrace- ti lidi co tam chodí dělají ve výsledku mnohem větší bordel. viz. můj příspěvek výše. Nesnáším tyhle xenofobní kecy. Tím nepopíram, že migrační krize je problém, ale tímhle ho určité nevyřešíte, akorát tu ze sebe děláte šašky.Od tebe to fakt sedi, vid tvuj predchozi prispevek o nizsi forme zivota.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Nesnáším tyhle xenofobní kecy. Nemám pocit, že můj příspěvek byl xenofobní. Chtěl jsem jen upozornit, že cílová skupina černých náplastí může byt daleko širší... Kominíci, havíři, metalisti atd. Ciwe já je snad začnu sám vyrábět:-) Pokud sem tím pokusem o vtip, přišel do konfliktu s tvým světonázorem, tak to pardon:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Prijde cernoch k doktorovi bez prostrednicku a prstenicku na jedne ruce. Rika, pane doktore, nemate tady k prisiti dva prsty, ale pokud mozno cerne? Pan doktor rika, bohuzel mam zde pouze bile. Cernoch povida, no lepsi nez zadne.Tak mu je doktor prisije a cernoch, kdyz jede v tramvaji a drzi se za madlo,pricupita k nemu stara babicka a povida: jejda kominicku od frajerky od frajerky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 (upraveno) Tyhle příspěvky mě začínají pomalu dost štvát. Myslím si, že to tu minimálně nepatří a jděte s tím už do háje. Jestli chcete vidět opice, tak si zajděte na fotbal kdekoliv v česku, nebo na ty tzv. proticiganské demonstrace- ti lidi co tam chodí dělají ve výsledku mnohem větší bordel. viz. můj příspěvek výše. Nesnáším tyhle xenofobní kecy. Tím nepopíram, že migrační krize je problém, ale tímhle ho určité nevyřešíte, akorát tu ze sebe děláte šašky.A me zase neskutecne serou tyhle hyperkorektni kecy.Kdyz nepochopis srandu,tak to necti a neprud!!! Upraveno 14. srpna 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Od tebe to fakt sedi, vid tvuj predchozi prispevek o nizsi forme zivota....Qno pokud se nekdo chovajako hovado, tak s tim problem nemam. Stejne jako u humoru. Asi bylo jasne na kterou cast to bylo mysleno. Ale nesnasim kdyz nekdo nekoho odsuzuje na zaklade takovychhle predsudku uz se to tady prehani celkem zbytecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 A mne zase neskutecne serou tyhle hyperkorektni kecy.Kdyz nepochopis srandu,tak to necti a neprud!!!...tak..tak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky