Horhe Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Toto Mluvíš mi z duše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Nerad bych dělal nějakou paniku, možná, že jsem to špatně pochopil, ale před pár dny se tady řešilo, že musí z Chronomagu zmizet "fotografovy" fotky kvůli autorským právům. A tak mě zarazilo, že Tada má na ně odkazy ve svých příspěvcích?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Nemyslim si, že by to nebylo košer, co jsem koukal jednalo se o Tadovi články, není důvod aby si je neprezentoval i když jsou místěny na jiném webu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Nemyslim si, že by to nebylo košer, co jsem koukal jednalo se o Tadovi články, není důvod aby si je neprezentoval i když jsou místěny na jiném webu. To jo, jde o ty fotky, protože autor požádal o stažení všech svých fotek z Chronomagu, ale třeba to má Tada odsouhlasené a třeba je to tak v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 (upraveno) Nerad bych dělal nějakou paniku, možná, že jsem to špatně pochopil, ale před pár dny se tady řešilo, že musí z Chronomagu zmizet "fotografovy" fotky kvůli autorským právům. A tak mě zarazilo, že Tada má na ně odkazy ve svých příspěvcích?! Chronomag mi psal zpravu ve smyslu, ze odkazovat na jine stranky nez chronomag se muze. A tim ze onen fotograf ma fotky umistene na svych strankach sve fotografie, tak asi svoje vlastni autorska prava neporusuje. Zatim jsem nikym nebyl vyzvan abych odkazy z podpisu odstranil a doufam, ze k tomu ani nedojde. Upraveno 17. dubna 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Chronomag mi psal zpravu ve smyslu, ze odkazovat na jine stranky nez chronomag se muze. A tim ze onen fotograf ma fotky umistene na svych strankach sve fotografie, tak asi svoje vlastni autorska prava neporusuje. Zatim jsem nikym nebyl vyzvan abych odkazy z podpisu odstranil a doufam, ze k tomu ani nedojde. Jasný, děkuji, tak to je zřejmě bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Jasný, děkuji, tak to je zřejmě bez problémů. Bez problemu to bohuzel neni... Ale holt se s tim budu muset naucit nejak zit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Brat posielal istemu clenovi obalku namiesto mna, dnes mi clen pisal ze obalka stale nedosla. Pravdepodobne ju posta stratila, obalka nemoze po cesku ist od utorka. A ja teraz vyzeram ako idiot... Snad zajtra pride... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Brat posielal istemu clenovi obalku namiesto mna, dnes mi clen pisal ze obalka stale nedosla. Pravdepodobne ju posta stratila, obalka nemoze po cesku ist od utorka. A ja teraz vyzeram ako idiot... Snad zajtra pride... Keď posielam doporučene 1. triedou, tak zo SR do ČR to býva 3-4 dni. Ale musíš počítať s veľkonočným návalom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 jestli to chápu správně, tak to Patův brácha posílal v ČR ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 (upraveno) ...mě přijde smutný, že jsme tak demokratický a korektní, že nám nevadí odkazy na stránky, který na fórum a na některý členy jmenovitě jen kydají špínu. Tváříme se jako že nic. Upraveno 18. dubna 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 ...mě přijde smutný, že jsme tak demokratický a korektní, že nám nevadí odkazy na stránky, který na fórum a na některý členy jmenovitě jen kydají špínu. Tváříme se jako že nic. pozor aby si nedostal ban Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Demokracie (řecky ????????í?, vláda lidu, původně z řeckého ????? (demos), lid a ??????? (kratein), vládnout) je forma vlády, případně státu, ve které je zdrojem moci lid. jenže v čechách se tahle poučka překládá tak že prostě musí vládnout kretén Endemický kretenismus je vývojová porucha způsobená vrozenou Hypothyreózou. Jednou z příčin může být nedostatek jódu ve stravě matky během těhotenství[1], ale i nedostatečná funkce štítné žlázy matky z jiného důvodu. Výraz pochází z francouzského slova crétin,[2] tj. ?slabomyslný?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 (upraveno) Demokracie (řecky ????????í?, vláda lidu, původně z řeckého ????? (demos), lid a ??????? (kratein), vládnout) je forma vlády, případně státu, ve které je zdrojem moci lid. jenže v čechách se tahle poučka překládá tak že prostě musí vládnout kretén Endemický kretenismus je vývojová porucha způsobená vrozenou Hypothyreózou. Jednou z příčin může být nedostatek jódu ve stravě matky během těhotenství[1], ale i nedostatečná funkce štítné žlázy matky z jiného důvodu. Výraz pochází z francouzského slova crétin,[2] tj. ?slabomyslný?. Znamena to tedy, ze mas moderatory za "kreteny"? To je trochu silná káva, nemyslis? Upraveno 18. dubna 2011 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 (upraveno) kdybych chtěl moderátoy tímto nazývat nazval bych je osobně .. nejsem řitní alpinista a dokážu říct člověku pravdu do očí..na rozdíl od některých Upraveno 18. dubna 2011 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 a pokud kávu tak espresso nejlépe Lavazzu 100% arabika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 jenže v čechách se tahle poučka překládá tak že prostě musí vládnout kretén Myslíš tím toto fórum nebo konkrétního člena nebo je to jen obecné prohlášení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 (upraveno) jedná se o můj osobní názor na politickou situaci v rámci vztahů v Evropské unii...až budu chtít toto mířit na určitého člena fora budu ho přímo jmenovat..s tímto rozhodně nemám problem Upraveno 18. dubna 2011 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 kdybych chtěl moderátoy tímto nazývat nazval bych je osobně .. nejsem řitní alpinista a dokážu říct člověku pravdu do očí..na rozdíl od některých Narozdíl třeba od kterých? Kdo je tedy kretén, navíc vrozený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky