Návštěvník Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 ....jo, a já jsem cholerik.... Se mi nikdo nemůže divit, jsem měl bahno po celých kalhotách u obleku, který jsem bral ráno z čistírny. A ženská ona je hodná nebojte. krysy s mašlí, stalo se to asi před rokem a do teď z toho kvetu jinak já jsem taky cholerik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Kazdej pes je vychovatelnej,holt u nekterych se panicek musi vic snazit a nesvadet to na to ci ono. Vzdy to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Asi jo, ale podle mě se yorkshir vychovává třeba dost blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 (upraveno) Dobrý psycholog ti muže pomoci vojto. Upraveno 11. září 2015 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 ty ses mi ale znalec. Mam jorka. Chodi bez vodítka, posloucha na slovo , nesteka, nezebra jidlo. O psech vis kulový. Záleží jen a pouze na výchově a ne velikosti. Jako u deti.Hm tady jde spíše o ty pipiny co si ho pořídí a mají to jako doplněk ke kabelce..... jinak yorkshire není pes, takže ke zbytku se netřeba vyjadřovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Jinak to nemusíte vztahovat hned na sebe, já mám zvířata obecně rád. kdybych chtěl malého psa, který nelíná tak si pořídím pudla, protože je chytřejší, ale je to každého věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 vojto, padaj z tebe pěkný perly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Dyt to taky nebylo vojto proti tobe,ode me urco ne. No nic,zase jdem :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 I vychovanej pes zůstává jen psem - a když už mu z nějakého podnětu (někdo vzal za kliku u dveří - darebák co mě a paničku přišel sežrat!!! ) rupne v kuli, nic jiného než "ještě větší násilí" mu k umravnění nepomůže. Tihle zamindrákovaní čtvrtpsi (viz zmiňovaný yorci, pudli - a nebo třeba náš trpasličí jezevčík, kterýho mám mimochodem moc rád) mají aspoň tu výhodu, že jim stačí do cesty nastavit nohu a "neprojdou". A pokud si kundolízka není schopná umravnit jeho panička, pak je dobře mířenej kopanec (coby účinná sebeobrana sebe i majetku) naprosto na místě. Mnohem nepříjemnější jsou v amoku čokli velikosti prasete, protože jsou vesměs rychlejší, botu prokousnou i s nohou a ne vždycky je k jejich umravnění po ruce teleskop... A mimochodem: pudli (podobně jako jezevčíci) nelínají sezónně, ale tak nějak celoročně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 (upraveno) Dyt to taky nebylo vojto proti tobe,ode me urco ne. No nic,zase jdem :-))))Na Tebe to nebylo vůbec přišlo mi to jako situace k pobavení s trochou nadsázky.jinak se vůbec nechci hádat. Upraveno 11. září 2015 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 ty ses mi ale znalec. Mam jorka. Chodi bez vodítka, posloucha na slovo , nesteka, nezebra jidlo. O psech vis kulový. Záleží jen a pouze na výchově a ne velikosti. Jako u deti.presne tak!su tam minimalne rozdiely v povahe a max vo vychove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Haf haf. A zkuste mě někdo vychovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Haf haf. A zkuste mě někdo vychovat dobre, beriem spet - su vynimky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Bojíš bojíš? Veď zatiaľ nehryziem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Jo,znamy jednou takhle nekomu hlidal "mikropsa" asi 14 dnu. Rikal, ze to bylo peklo, furt hlidat, aby se mi neco nestalo. Nakonec to stejne nedopadlo stastne, jak mel ten pes zalibu v malych peliscich, zvlaste ve velkych hunatych pantoflich, tak ho ten znamy "nazul" a bylo po nem... Na cvičáku (ještě pod Svazarmem) jsme měli trpasličího knírače. Strčil do kapsy všecky: velké knírače, NO, dogu (a samozřejmě mýho vytlemenýho boxera). Vždycky pracoval s chutí a radostně, přesně a na slovo. Akorát neskákal velkou bariéru a na obranu jsem si speciálně pro něj musel do boudy oblíct štěněcí malej a měkkej rukáv. Později u našich vznikl úlet: japan chin. Byl to pro mne velký nezvyk, po letech s boxerem. Ale naučil jsem ho chodit u nohy i bez vodítka a samozřejmě základní povely zvládal taky na slovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Volal sem maníkovi, co mně už čtvrtej tejden dělá nabídku na Mustanga, a ptal se ho, kdy to bude. Byl jsem, pravda, trochu kousavej. Chlapík se kroutil jak užovka a když z něj vypadla nějaká informace, tak jsem mu řek OK, děkuju, naschledanou a zavěsil. A za chvíli mně ten chlap volá zpátky, že je zvyklej se se zákazníkama rozloučit, popřát si hezkej víkend a tak, a že to buďto vypadlo anebo že sem mu to zavěsil. Normálně mně začal dávat lekci ze slušnýho chování. :D Budu se muset polepčit, nebo mně ještě to auto neprodá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Ne vzdy,ake to je na delsi pokec. Nebude to tak trochu ve výchově?Jasně, záměrně jsem to zjednodušil, nicméně když je vše OK, není ke štěkání důvod, aspoň u nás to tak je. A za ty roky si myslím, že jsem schopen víc než slušně odhadnout, co který štěkot znamená...Svazarmem jsem neprošel, jen by mne od místních odborníků na výchovu psů zajímalo: jak to děláte, když to na psí holky přijde a psi se z nich mohou podělat. Nás štěkal a vyl tak, že Baskervil by před ním stáhl ocas. To jako zavelíte nebo mu přátelsky řeknete ser na ně a on poslechne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Volal sem maníkovi, co mně už čtvrtej tejden dělá nabídku na Mustanga, a ptal se ho, kdy to bude. Byl jsem, pravda, trochu kousavej. Chlapík se kroutil jak užovka a když z něj vypadla nějaká informace, tak jsem mu řek OK, děkuju, naschledanou a zavěsil. A za chvíli mně ten chlap volá zpátky, že je zvyklej se se zákazníkama rozloučit, popřát si hezkej víkend a tak, a že to buďto vypadlo anebo že sem mu to zavěsil. Normálně mně začal dávat lekci ze slušnýho chování. :D Budu se muset polepčit, nebo mně ještě to auto neprodá.ja ti to vzdy hovorim, ze sa chovaj trosku!A tu je to obzvlast doleziteMustang!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Zmiziku ja bych ti prodal prima lehce jety kolecko, mohl bys byt jako pan Lorenz. A slibuju ze bych se k tobe pri prodeji choval s uctou, jaka ti nalezi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Volal sem maníkovi, co mně už čtvrtej tejden dělá nabídku na Mustanga, a ptal se ho, kdy to bude. Byl jsem, pravda, trochu kousavej. Chlapík se kroutil jak užovka a když z něj vypadla nějaká informace, tak jsem mu řek OK, děkuju, naschledanou a zavěsil. A za chvíli mně ten chlap volá zpátky, že je zvyklej se se zákazníkama rozloučit, popřát si hezkej víkend a tak, a že to buďto vypadlo anebo že sem mu to zavěsil. Normálně mně začal dávat lekci ze slušnýho chování. :D Budu se muset polepčit, nebo mně ještě to auto neprodá.No- je fakt že bys na sobě mohl trochu zapracovat. Prachy holt slušnost nenahradí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky