Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

@kuncák7

Mohl bys sem hodit nejlepší špeky? Jsem línej to číst celý... :)

Napiš mě do SZ, nebo si připrav otázky :-))). Co bys chtěl slyšet - např. když usoudíš, že komunikace je úzká, aby tam mohla stát auta na obou stranách a nebude tam zákonná míra pro šířku jednoho jízdního pruhu, tak doteď jsi podal žádost, úřad ji uznal a vydal po písemném stanovisku Policie ČR ( nikoli souhlasu ) stanovení nového dopravního značení. Práce na cca týden i z celým kolečkem. Teď to bude proces na 3 měsíce, protože vše musí být vyvěšeno na úřední desce ( navíc, když se ti k tomu přifaří někdo, kdo tam navrhne např. ať se tam dají žluté obrubníčky, tak se to touto připomínkou zpomalí, neboť se s ní musíš vypořádat a znovu vyvěsit- takové perpetu mobile ). Nebo touto úpravou dostane žadatel o invalidní stání dřív inkfart, než parkovací místo ( protože to spadá do stejné kategorie ).

Jo a vyjádření Policie je sice zákonnou součástí, ale bohužel zase vypadlo jedno slůvko a to "souhlasné" vyjádření . Takže, když si nějakej sluníčkář, kterýho sis zvolil, usmyslí, že mu jezdí v jeho ulici moc aut a bude to chtít omezit, tak si to prosadí, i kdyby se Policie stavěla na zadní.

Asi tak ve zkratce.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je toto normalne??? kks papiere krabica vsetko ofejkovane . sanka dole

http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/53836046/ROLEX-SUBMARINER-GOLD.php

Preferuje osobný odber, máš to za rohom ani nie pol hodiny cesty tak čo špekuluješ    :boxing:  :bangin: 

Upraveno uživatelem rooosta
Odkaz ke komentáři

.....no vy dva jste rádci jako z pohádky.... :-) :-) :-)

Jj Babis je nejnebezpecnejsi migrant na uzemi cr :)

Jeste me pobavilo, ze neni ani tak smutne, ze Limbersky ridil ozraly, ale to ze clovek hrajici za reprezentaci nedokazal utect mestakum :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...