Zlý Jabko Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 @kuncák7Mohl bys sem hodit nejlepší špeky? Jsem línej to číst celý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 @kuncák7Mohl bys sem hodit nejlepší špeky? Jsem línej to číst celý... Napiš mě do SZ, nebo si připrav otázky :-))). Co bys chtěl slyšet - např. když usoudíš, že komunikace je úzká, aby tam mohla stát auta na obou stranách a nebude tam zákonná míra pro šířku jednoho jízdního pruhu, tak doteď jsi podal žádost, úřad ji uznal a vydal po písemném stanovisku Policie ČR ( nikoli souhlasu ) stanovení nového dopravního značení. Práce na cca týden i z celým kolečkem. Teď to bude proces na 3 měsíce, protože vše musí být vyvěšeno na úřední desce ( navíc, když se ti k tomu přifaří někdo, kdo tam navrhne např. ať se tam dají žluté obrubníčky, tak se to touto připomínkou zpomalí, neboť se s ní musíš vypořádat a znovu vyvěsit- takové perpetu mobile ). Nebo touto úpravou dostane žadatel o invalidní stání dřív inkfart, než parkovací místo ( protože to spadá do stejné kategorie ).Jo a vyjádření Policie je sice zákonnou součástí, ale bohužel zase vypadlo jedno slůvko a to "souhlasné" vyjádření . Takže, když si nějakej sluníčkář, kterýho sis zvolil, usmyslí, že mu jezdí v jeho ulici moc aut a bude to chtít omezit, tak si to prosadí, i kdyby se Policie stavěla na zadní.Asi tak ve zkratce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 (upraveno) je toto normalne??? kks papiere krabica vsetko ofejkovane . sanka dole http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/53836046/ROLEX-SUBMARINER-GOLD.phpPreferuje osobný odber, máš to za rohom ani nie pol hodiny cesty tak čo špekuluješ Upraveno 2. října 2015 uživatelem rooosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 celníci,hodinky za pár kaček a toho sraní okolo. ani tak nejde o ty prachy,ale toho papírování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Andrej. Potřetí za měsíc koupené Vodňanské kuře, a potřetí to smrdí jak Emanovo fusekle...Takže opět vyhozeno, a bude omeleta, sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Tybrďo, ty jsi dobrej masochista:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Tybrďo, ty jsi dobrej masochista:)....měla to být jen rychlovka k večeři, žádná vysoká kuchyně....no ale, nyní už jsem dostatečně poučen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Už, jo? Hele já bych to zkusil ještě jednou, kdyby jako náhodou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Už, jo? Hele já bych to zkusil ještě jednou, kdyby jako náhodou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Zemrel Lubomir Lipsky, v pozehnanem veku,ale stejne velka skoda. Jako herce jsem ho mel rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Zemrel Lubomir Lipsky, v pozehnanem veku,ale stejne velka skoda. Jako herce jsem ho mel rad. chjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Lidi jsou prasata http://www.novinky.cz/cestovani/382320-etna-se-potyka-s-problemem-za-ktery-mohou-jen-a-jen-lide.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 (upraveno) JJ,L.Lipský byl Pan herec a legenda Upraveno 2. října 2015 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorch Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Andrej. Potřetí za měsíc koupené Vodňanské kuře, a potřetí to sm.dí jak Emanovo fusekle...Takže opět vyhozeno, a bude omeleta, sakra.To víš, než to sem dovezou ze Španělska, tak se to někde projeví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Všechno je jenom o koření, říkají Vietnamci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Všechno je jenom o koření, říkají Vietnamci :-) jo a číňani zase tvrdí že pes kterej štěká je málo uvařený............. Tondaa73 - přehodnoť své rozhodnutí............takhle náš ( Babišův ) průmysl nepodpoříš............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 .....no vy dva jste rádci jako z pohádky.... :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 no neboj.............. co tam máš dál ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 .....no vy dva jste rádci jako z pohádky.... :-) :-) :-)Jj Babis je nejnebezpecnejsi migrant na uzemi cr Jeste me pobavilo, ze neni ani tak smutne, ze Limbersky ridil ozraly, ale to ze clovek hrajici za reprezentaci nedokazal utect mestakum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 (upraveno) no co málo kličkoval a pak se coby správný český fotbalista vracel furt zpátky.............. prostě nešel vůbec dopředu..... Upraveno 2. října 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky