azeppelin Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Mňa by s dovolením zaujímalo, kto a prečo mi vymazal status. Ďakujem.To je snad jasný. Na fóru o likviditě to byla jednoznačně neviditelná ruka trhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 mám první zásek na porcelánový pažbě, bytná povidala, že se MUŠÍ utřít prach, tak jsem v rámci boje s prachem dekapitoval bruselskou labuť, já starej kkt kdybych šel ve vší počestnosti na pět plzní, tak se to nestalo.. pánbůh mě asi potrestal za to, že jsem Vám poplival Elton a Prim Hirošima v pozadí je zdravej kus Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. srát na to, stejně měla podivnej úhel šíje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 To je snad jasný. Na fóru o likviditě to byla jednoznačně neviditelná ruka trhu. a že zasiahla zrovna mňa. No nič, idem popredať nejaké hodinky, nech zapadnem do víru trhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Za to můžou ti potemníci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 mám první zásek na porcelánový pažbě, bytná povidala, že se MUŠÍ utřít prach, tak jsem v rámci boje s prachem dekapitovalOjojoj chudák ježeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 (upraveno) Tihle dva dementi. V kostele s čepkou a ještě s "certifikátem pravosti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. října 2015 uživatelem Jettero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 @JetteroTakhle vymóděný jsem viděl Amíky a Němce v ravennský bazilice San Vitale. Uřvaný, cpali se a ještě k tomu všemu tyhle hučky. Bylo mi potěšením sundat je třem z nich, pak si začali všímat i ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Copak měli za hodinky fešáci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 mám první zásek na porcelánový pažbě, bytná povidala, že se MUŠÍ utřít prach, tak jsem v rámci boje s prachem dekapitoval bruselskou labuť, já starej kkt kdybych šel ve vší počestnosti na pět plzní, tak se to nestalo.. pánbůh mě asi potrestal za to, že jsem Vám poplival Elton a Prim Hirošima v pozadí je zdravej kus s..t na to, stejně měla podivnej úhel šíje Prosím Tě, nic co by nešlo rozleštit............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Jettero? Se nediv, černá ďura...Intelektuální úroveň tohoto místa není velká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 (upraveno) To já vlezu do salónu BMW a prodejce na mě huláká na 15 metrů "dobrej"...když už to nemají naučeno z domova, tak je to mají naučit na školení, že se zákazník zdraví "dobrý den". Upraveno 5. října 2015 uživatelem JAJA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Buď rád, že vůbec pozdravil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Odcizená přední registrační značka na autě ženy (Fabka) .Zlej sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 To já vlezu do salónu BMW a prodejce na mě huláká na 15 metrů "dobrej"...když už to nemají naučeno z domova, tak je to mají naučit na školení, že se zákazník zdraví "dobrý den". Dobjej, pane Kjob!sry, je mi blbě a nemůžu spátzkurvenej moribundus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 (upraveno) To já vlezu do salónu BMW a prodejce na mě huláká na 15 metrů "dobrej"...když už to nemají naučeno z domova, tak je to mají naučit na školení, že se zákazník zdraví "dobrý den".Ten prodejce už nejspíš dobře ví jaký typ zákazníků k nim většinou chodí a tak se jen snaží přizpůsobit, aby prodal a nepůsobil "jinak". Tebe nečekal.Prostě se už předem chová tak, jak se chová většina zákazníků. Dobře ví co se mu vyplatí a počítá i s tím, že se občas netrefí. Upraveno 6. října 2015 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 (upraveno) Jakože si nový bava kupují hovada co neumí ani pozdravit? Zajímavé.By mě zajímalo jak se zdraví třeba v Dacii a Rollsu.Něco jako uctivost vašnosto a nazdar vole. Upraveno 6. října 2015 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 (upraveno) Ten prodejce už nejspíš dobře ví jaký typ zákazníků k nim většinou chodí a tak se jen snaží přizpůsobit, aby prodal a nepůsobil "jinak". Tebe nečekal.Prostě se už předem chová tak, jak se chová většina zákazníků. Dobře ví co se mu vyplatí a počítá i s tím, že se občas netrefí.Ten prodejce je nejspíš jen pablb, kterýmu je všechno jedno. Dnes prodává báva, zejtra ho potkáš v nějaký realitce a skončí jako pojišťovák. Chudej, protivnej, nasranej na celej svět. Anebo to může bejt pohodovej člověk, z jednoho pozdravu se zas tak moc poznat nedá. Upraveno 6. října 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 (upraveno) To je taky možný.Nebo se může stát politikem Upraveno 6. října 2015 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Že nemám dostatečně nešetřeno na ty modrásky v prodejním vlákně :-( no nic, vydržet prťka, vydržet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 V salónech, kde prodávají auta s pič.., se zásadně zdraví "No tě prsk". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky