Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
mám první zásek na porcelánový pažbě, bytná povidala, že se MUŠÍ utřít prach, tak jsem v rámci boje s prachem dekapitoval

bruselskou labuť, já starej kkt

kdybych šel ve vší počestnosti na pět plzní, tak se to nestalo..

pánbůh mě asi potrestal za to, že jsem Vám poplival Elton a Prim Hirošima

v pozadí je zdravej kus

:rip:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

srát na to, stejně měla podivnej úhel šíje  :whistling:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám první zásek na porcelánový pažbě, bytná povidala, že se MUŠÍ utřít prach, tak jsem v rámci boje s prachem dekapitoval

bruselskou labuť, já starej kkt

kdybych šel ve vší počestnosti na pět plzní, tak se to nestalo..

pánbůh mě asi potrestal za to, že jsem Vám poplival Elton a Prim Hirošima

v pozadí je zdravej kus
:rip:

s..t na to, stejně měla podivnej úhel šíje  :whistling:

Prosím Tě, nic co by nešlo rozleštit...............

Odkaz ke komentáři

To já vlezu do salónu BMW a prodejce na mě huláká na 15 metrů "dobrej"...když už to nemají naučeno z domova, tak je to mají naučit na školení, že se zákazník zdraví "dobrý den".

Upraveno uživatelem JAJA
Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

To já vlezu do salónu BMW a prodejce na mě huláká na 15 metrů "dobrej"...když už to nemají naučeno z domova, tak je to mají naučit na školení, že se zákazník zdraví "dobrý den".

Dobjej, pane Kjob!

sry, je mi blbě a nemůžu spát

zkurvenej moribundus

Odkaz ke komentáři

Ten prodejce už nejspíš dobře ví jaký typ zákazníků k nim většinou chodí a tak se jen snaží přizpůsobit, aby prodal a nepůsobil "jinak". Tebe nečekal.

Prostě se už předem chová tak, jak se chová většina zákazníků. Dobře ví co se mu vyplatí a počítá i s tím, že se občas netrefí.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Ten prodejce už nejspíš dobře ví jaký typ zákazníků k nim většinou chodí a tak se jen snaží přizpůsobit, aby prodal a nepůsobil "jinak". Tebe nečekal.

Prostě se už předem chová tak, jak se chová většina zákazníků. Dobře ví co se mu vyplatí a počítá i s tím, že se občas netrefí.

Ten prodejce je nejspíš jen pablb, kterýmu je všechno jedno. Dnes prodává báva, zejtra ho potkáš v nějaký realitce a skončí jako pojišťovák. Chudej, protivnej, nasranej na celej svět. Anebo to může bejt pohodovej člověk, z jednoho pozdravu se zas tak moc poznat nedá. :D

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...