Návštěvník Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Taky jsem se to snažil nečíst, ale mám volno a tak jsem se obětoval několik stránek zpátky. V podstatě diskutovali 3-4 lidi a ti si to mohou vyříkat přes SZ nebo na pivě. Začalo to nebezpečně gradovat. Pak se do toho začly plést menšiny, cikáni a decebal a na průser bylo zaděláno. Mi ta diskuze prisla vcelku korektni. Jo a decebal ma nahodou super smysl pro humor hranicici s trollingem, leda ze by nektere veci myslel vazne, to potom nevim
mondeo2 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 (upraveno) ...................... to nebezpečně gradovat. Pak se do toho začly plést menšiny, cikáni a decebal a na průser bylo zaděláno. no dopr...............zase jsem jsem to nestihl, se na tu práci příště vys.......abych to stíhal se zapojit, no co už teď s křížkem po funuse........a to by se banány v předvánoční čas hodili nedo hodily ? fčíl nevím ................. :lol2: Upraveno 30. října 2015 uživatelem mondeo2
travex Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám vlezou všude.
mondeo2 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám vlezou všude. právě že už ne, vod tý doby co mám na ně takový ty malý klícky do kterejch je chytám tak si dávaj majzla a skoro nevylejzaj................
decebal Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Taky jsem se to snažil nečíst, ale mám volno a tak jsem se obětoval několik stránek zpátky. V podstatě diskutovali 3-4 lidi a ti si to mohou vyříkat přes SZ nebo na pivě. Začalo to nebezpečně gradovat. Pak se do toho začly plést menšiny, cikáni a decebal a na průser bylo zaděláno. Cože? Já se zcela záměrně držel zpátky, to je nečestné a nesportovní.
decebal Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Mi ta diskuze prisla vcelku korektni. Jo a decebal ma nahodou super smysl pro humor hranicici s trollingem, leda ze by nektere veci myslel vazne, to potom nevim Já taky nevím.
Návštěvník Kamil Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 ..... to je nečestné a nesportovní. Uznávám, ale na fórky ideální. Holt máš blbou pověst.
decebal Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Uznávám, ale na fórky ideální. Holt máš blbou pověst. Zaplaťpámbu.
tano Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 (upraveno) Taky jsem se to snažil nečíst, ale mám volno a tak jsem se obětoval několik stránek zpátky. V podstatě diskutovali 3-4 lidi a ti si to mohou vyříkat přes SZ nebo na pivě. Začalo to nebezpečně gradovat. Pak se do toho začly plést menšiny, cikáni a decebal a na průser bylo zaděláno. Uz se do politiky nebudu plest:), snad jsem neprestoupil unosnou mez:). Upraveno 30. října 2015 uživatelem tano
Návštěvník Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 (upraveno) Na té poště na karlínském náměstí se fakt asi zastavil čas, musím chodit později, před zavíračkou je jediná chvíle kdy vyvíjí aktivitu .. Upraveno 30. října 2015 uživatelem vojta1
tano Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Na té poště na karlínském náměstí se fakt asi zastavil čas, musím chodit později, před zavíračkou je jediná chvíle kdy vyvíjí aktivitu ..Znas tu pisnicku o Karlinu, ne:)?
straspol Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 právě že už ne, vod tý doby co mám na ně takový ty malý klícky do kterejch je chytám tak si dávaj majzla a skoro nevylejzaj................Copak klícky, ale jmelí !!!!
utrejch Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Po peti hodinach cekani mi uletel navaznej spoj.
African Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Po peti hodinach cekani mi uletel navaznej spoj.Ajajaj,nepříjemné, kam letíš?
utrejch Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Z belehradu do osla. Ted jsem v mnichove
African Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Tak ať dobře doletíš :-) Mě osobně to na letištích strašně baví, asi jsem divnej...
straspol Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Po peti hodinach cekani mi uletel navaznej spoj.Jak se Ti to stalo..?
utrejch Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Jak se Ti to stalo..?Dopijeli jsme pivko, prisli patnactmin po zacatku boarding a uz bylo zavreno ... Tak snad to rano pujde lepe;) African: diky
gathis Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Predevcirem pablb Tok s novejma represema na silnicich, ted tenhle expert.http://zpravy.idnes.cz/dopravni-psycholog-agresivita-ridicu-d8y-/domaci.aspx?c=A151019_114720_domaci_mavNeskutečně mě vytočila před časem reportáž na Nově, kdy "dopravní expert" říkal, že při snížené viditelnosti má řidič zapnout mlhovky. Následně prohlásil, že na podzim je snížena viditelnost téměř vždy a tedy mají být zapnuté skoro pořád... Druhý den rano snad půlka aut za krásného příšeří bez náznaku mlhy vypalovala ostatním oči mlhovkama... Ať žijí "televizní dopravní experti"
Doporučené příspěvky