Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky jsem se to snažil nečíst, ale mám volno a tak jsem se obětoval několik stránek zpátky. V podstatě diskutovali 3-4 lidi a ti si to mohou vyříkat přes SZ nebo na pivě. Začalo to nebezpečně gradovat. Pak se do toho začly plést menšiny, cikáni a decebal a na průser bylo zaděláno. :D

Mi ta diskuze prisla vcelku korektni. Jo a decebal ma nahodou super smysl pro humor hranicici s trollingem, leda ze by nektere veci myslel vazne, to potom nevim :)

Odesláno (upraveno)

...................... to nebezpečně gradovat. Pak se do toho začly plést menšiny, cikáni a decebal a na průser bylo zaděláno. :D

no dopr...............zase jsem jsem to nestihl, se na tu práci příště vys.......abych to stíhal  se zapojit, no co už teď s křížkem po funuse........

a to by se banány v předvánoční čas hodili nedo hodily ? fčíl nevím

................. :lol2: :lol2: :lol2:

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám vlezou všude.

právě že už ne, vod tý doby co mám na ně takový ty malý klícky do kterejch je chytám tak si dávaj majzla a skoro nevylejzaj................

Odesláno

Taky jsem se to snažil nečíst, ale mám volno a tak jsem se obětoval několik stránek zpátky. V podstatě diskutovali 3-4 lidi a ti si to mohou vyříkat přes SZ nebo na pivě. Začalo to nebezpečně gradovat. Pak se do toho začly plést menšiny, cikáni a decebal a na průser bylo zaděláno. :D

Cože? Já se zcela záměrně držel zpátky, to je nečestné a nesportovní.

Návštěvník Kamil
Odesláno

..... to je nečestné a nesportovní.

Uznávám, ale na fórky ideální. Holt máš blbou pověst. :)

Odesláno (upraveno)

Uz se do politiky nebudu plest:), snad jsem neprestoupil unosnou mez:).

Upraveno uživatelem tano
Odesláno (upraveno)

Na té poště na karlínském náměstí se fakt asi zastavil čas, musím chodit později, před zavíračkou je jediná chvíle kdy vyvíjí aktivitu ..

Upraveno uživatelem vojta1
Odesláno

Na té poště na karlínském náměstí se fakt asi zastavil čas, musím chodit později, před zavíračkou je jediná chvíle kdy vyvíjí aktivitu ..

Znas tu pisnicku o Karlinu, ne:)?

Odesláno

Predevcirem pablb Tok s novejma represema na silnicich, ted tenhle expert.

http://zpravy.idnes.cz/dopravni-psycholog-agresivita-ridicu-d8y-/domaci.aspx?c=A151019_114720_domaci_mav

Neskutečně mě vytočila před časem reportáž na Nově, kdy "dopravní expert" říkal, že při snížené viditelnosti má řidič zapnout mlhovky. Následně prohlásil, že na podzim je snížena viditelnost téměř vždy a tedy mají být zapnuté skoro pořád...

Druhý den rano snad půlka aut za krásného příšeří bez náznaku mlhy vypalovala ostatním oči mlhovkama... Ať žijí "televizní dopravní experti"

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...