Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

když nám dělali doma wi-fi, tak ten borec nejdřív polítal po ploché střeše v sandálech naboso a pak naběhl k nám do bytu - máme po celým bytě světlý koberec - myslel jsem, že moji ženu trefí šlak, když ho viděla:-) dodnes ji stoupne tlak, když si na to vzpomene:-)

Proc kvuli wifi behali na strese?

A ze se lidi serou do karla jen proto, ze se rozdhodl si neco privydelat. Co jim je potom?

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@utrejch pokud to není z tvé strany fórek... Jestliže si doma neděláš wifi připojení jenom routříkem z kabelového připojení (kabelovka, *dsl atd.), tak běhání po střeše při instalaci wifi je úplně normální věc ;) Ono odněkud ten signál přijít do baráku/bytu musí. Takže se šoupne anténa na střechu a dolů spustí kabely... ;-)

Odkaz ke komentáři

Finsko, když jsme chodili běhat do lesa, tak kamarádi nechávali peněženky, macbooky apod. normálně na sedadle od auta...na odlehlém parkovišti.

Tak jsem si na to tak zvykl, že jsem byl asi až moc nepozorný, na druhou stranu se musí nechat, že to ukradli nějací puberťáci, takže to bylo spíše o adrenalinu pro ně. :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Spíše než naštvalo mě rozemutnilo, že dnes, ve třetí etapě Giro d'Italia, zemřel po nárazu do zdi takřka v přímém přenosu belgický závodník Wouter Weylandt.

Čest jeho památce !!!

Odkaz ke komentáři

@utrejch pokud to není z tvé strany fórek... Jestliže si doma neděláš wifi připojení jenom routříkem z kabelového připojení (kabelovka, *dsl atd.), tak běhání po střeše při instalaci wifi je úplně normální věc ;) Ono odněkud ten signál přijít do baráku/bytu musí. Takže se šoupne anténa na střechu a dolů spustí kabely... ;-)

má pravdu ten chlapecPosted Image

Odkaz ke komentáři

Finsko, když jsme chodili běhat do lesa, tak kamarádi nechávali peněženky, macbooky apod. normálně na sedadle od auta...na odlehlém parkovišti.

Tak jsem si na to tak zvykl, že jsem byl asi až moc nepozorný, na druhou stranu se musí nechat, že to ukradli nějací puberťáci, takže to bylo spíše o adrenalinu pro ně. :)

No ono je ve Finsku poslední dobou dost rusáků, tak jestli to nebude tím. :(

Odkaz ke komentáři

Naštval mě člen zdejšího fóra, s kterým jsem měl schůzku a jel kvůli němu 60 km. Neměl ani tolik slušnosti, aby zavolal, že nepřijede a místo toho si vypnul mobil. Když jsem mu potom volal večer, tak nebral telefon a ani nedokázal říci ,,promiň vole,,.

Chlapče, nemáš špetku slušného vychování.

Odkaz ke komentáři

Naštval mě člen zdejšího fóra, s kterým jsem měl schůzku a jel kvůli němu 60 km. Neměl ani tolik slušnosti, aby zavolal, že nepřijede a místo toho si vypnul mobil. Když jsem mu potom volal večer, tak nebral telefon a ani nedokázal říci ,,promiň vole,,.

A ja bych klidne jmenoval, at se pripravi i ostatni...
Odkaz ke komentáři

To by mě pěkně vytočilo. :D

Jmenuj a varuj ostatní, aby se to nemuselo opakovat..

Odkaz ke komentáři

už mě nebaví být družstevní záložnou pro celou familii

Tak abych to dotáhl k dokonalosti, tak drahá přibuzná přišla dnes že mi jde vrátit půjčku protože zabrala,... mno ale jelikož nemá na celou půjčenou částku tak zbytek až po další vejplatě...nechápu jak si někdo může půčovat už s tím pocitem, že ví že to nemůže v dohodnutém termínu vrátit

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...