ricous Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Dvoje Steelfishe za skvělou cenu - na TZ-UK už byly fuč a z chrono24 se prodejce neozval. Začínám být na tenhle server alergický - pátý kšeft, co nevyšel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Dvoje Steelfishe za skvělou cenu - na TZ-UK už byly fuč a z chrono24 se prodejce neozval. Začínám být na tenhle server alergický - pátý kšeft, co nevyšel... No chrono 24 nebrat, taky mam mnoho nemilých zkušeností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Dvoje Steelfishe za skvělou cenu - na TZ-UK už byly fuč a z chrono24 se prodejce neozval. Začínám být na tenhle server alergický - pátý kšeft, co nevyšel... A asi jsme šli po stejných Steelfish a ani me to nevyšlo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 A asi jsme šli po stejných Steelfish a ani me to nevyšlo :-( A škemráme oba u Spajdyho...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulky Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 A asi jsme šli po stejných Steelfish a ani me to nevyšlo :-( to ještě není tak zlé, mě se nedaří dostat slečnu, kterou bych chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Tulky, to máš fuk, slečny ještě budou, co je to proti uteklým steelfishům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Přesně, s zenskejma není problém, ty se daji ulovit snadno. Ale takový pekny Breitle, to chce štěsticko :/) A škemráme oba u Spajdyho...? Nene, to asi jen ty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Nemůžu nikde najít svojí fajfku... Přitom jsem si jí jistijistě ukládal do šuplete, kde teď prostě není a prodejce navíc nemá ten samý model v nabídce, achjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclavpe Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 No chrono 24 nebrat, taky mam mnoho nemilých zkušeností. chrono24 je jen shromazdovaci server, ne ? Tj. neco jako indexator od ebay. proste odnekud vykope a stahne ruzne nabidky, kontakty na prodejce tam jsou v "otevrene" forme. Alespon co jsem tak videl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Nemůžu nikde najít svojí fajfku... Přitom jsem si jí jistijistě ukládal do šuplete, kde teď prostě není a prodejce navíc nemá ten samý model v nabídce, achjo Pořiď si tohle, budeš vyváženější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Smutná zpráva: Zemřel Erik Pardus, představitel strážmistra Zahálky z Četnických humoresek. Jsme si to s dcerkou pouštěli snad jen kvůli němu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 (upraveno) Spíše než naštvalo mě rozemutnilo, že dnes, ve třetí etapě Giro d'Italia, zemřel po nárazu do zdi takřka v přímém přenosu belgický závodník Wouter Weylandt. Čest jeho památce !!! Taky mně to vzalo. Letošní Giro bude snad nejnáročnější v dějinách a trumfne i Tour, nádherná trasa, nabitá startovní listina atd. Moc velká škoda, že došlo k téhle tragédii, ztrátě mladého života. Upraveno 11. května 2011 uživatelem bohush Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Hm paráda, šéf za náma do kanclu přijede cca jednou za měsíc. Jsem fakt rád, že to zrovna vyšlo na dnešek odpoledne když hrajeme hokej..takže místo fandění se bude předstírat práce. Jo a taky že jsem hledal tohle vlákno asi deset minut v "ostatní diskuze a zábava" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 (upraveno) Hm paráda, šéf za náma do kanclu přijede cca jednou za měsíc. Jsem fakt rád, že to zrovna vyšlo na dnešek odpoledne když hrajeme hokej..takže místo fandění se bude předstírat práce. Jo a taky že jsem hledal tohle vlákno asi deset minut v "ostatní diskuze a zábava" sef nefandi?? mozno prisiel do prace aby si hokejovu atmosku vychutnal s vami Upraveno 11. května 2011 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Hele šéf je Japonec kterej normálně sedí v kanclu v Budapešti, fandit u hokeje si ho fakt bohužel představit neumim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Hehe, dobrý.. ještě že neukázali to rituální seppuku pak v šatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 ale strelil gol!!! to bolo vtedy zabavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclavpe Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 ale strelil gol!!! to bolo vtedy zabavy Jojo, tenhle gol si dobre pamatuji, to jsou nezapomenutelne zazitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulky Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Tulky, to máš fuk, slečny ještě budou, co je to proti uteklým steelfishům... no možná máš pravdu, ale když mě to tak štve.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky