railmaster Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Pořiď si tohle, budeš vyváženější Na Tadovu bentku by to nepasovalo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 to že si půjčuje rodina už bych nějak překousl ale to že se mě zeptá ostraha v lídlu jestli bych mu nepůjčil stovku do vejplaty mě mále sundalo do kolen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 to že si půjčuje rodina už bych nějak překousl ale to že se mě zeptá ostraha v lídlu jestli bych mu nepůjčil stovku do vejplaty mě mále sundalo do kolen Nebyl to nějakej bezďák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulky Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 to že si půjčuje rodina už bych nějak překousl ale to že se mě zeptá ostraha v lídlu jestli bych mu nepůjčil stovku do vejplaty mě mále sundalo do kolen wow, to je dobrá ostraha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 ne byl to chlápek kterýho od vidění znam...dělá tam ostrahu ale jako to mě skoro posadilo do kolen.. a prej když nemam kilo tak jestli aspoň ne dvacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 to že si půjčuje rodina už bych nějak překousl ale to že se mě zeptá ostraha v lídlu jestli bych mu nepůjčil stovku do vejplaty mě mále sundalo do kolen máš asi blbej ksicht (nic ve zlým), takovej jako dobráckej:-) tvař se víc drsňácky - možná to pomůže:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulky Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 máš asi blbej ksicht (nic ve zlým), takovej jako dobráckej:-) tvař se víc drsňácky - možná to pomůže:-D ale něco na tom možná bude @FrantisekH : tak tou dvackou to úplně zabil , ale že mu samotnému to není blbé takhle žebrat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Aby ta stovka nebo dvacka nebyl předstupeň před tím, než se domluví s nějakou partičkou na nějaké vykrádačce.Vždyť Tys ho, Františku, vlastně postrčil na dráhu zločince! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 já nesnáším takový ty historky, že potřebuje 20 na vlak... naštěstí už jsem ji tak 10let neslyšel... od tý doby, co se tvářím jako drsňák:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 to že si půjčuje rodina už bych nějak překousl ale to že se mě zeptá ostraha v lídlu jestli bych mu nepůjčil stovku do vejplaty mě mále sundalo do kolen nemas na cele vytetovane POZICOVNA??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Předevčírem na mně žebrala taková poďobaná fetka 15,- na telefon - klasika, ale dneska u bankomatu žebrala nějaká paní stovku - že prý musí vyzvednout léky v lékárně a zrovna nemá u sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Mě jednou dostal bezdomovec, co přišel s tím, že "nutně s klukama potřebují prachy na cigarety". Tak mě tou upřímností dostal, že jsem mu něco daroval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajt Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Mě jednou dostal bezdomovec, co přišel s tím, že "nutně s klukama potřebují prachy na cigarety". Tak mě tou upřímností dostal, že jsem mu něco daroval. :D Upřímnost se v podobných situacích moc nevidí. Lidi vymejšlej blbosti, přitom občas stačí pravda. Ale každý žebrání je otravný, většinou přejdu a ani nereaguju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 U nás chodí spousta exotů, nejvíce mne zaujala ženská co má na kartónové desce napsáno... " jsem hluchoněmá, okradli mě a potřebuji peníze na autobus" Za několik let co ji s tou cedulí vídám má pořád tu jednu totožnou. Další... chlapík vzhledu epileptika na speedu... přijde vypadá to že se chce na něco zeptat... naprosto nezadržitelným tempem začne recitovat šílenou jazykolamní říkanku, dlouhou snad 10 minut, která končí něčím ve stylu že potřebuje krejcárek, což stvrzuje gestem natažené ruky. Nebo po návratu z dlouhodobějšího pobytu v Anglii přijde chlapík (olezlý, roztřesený alkoholik) a hlásí že potřebuje peníze na krabicové víno. Načež, v odpovědi na údiv, začne nadávat ...jo se smějete, vy vůbec nevíte co je svět tady v té ČR, to já jsem hrál v NHL atd. Člověk se i u toho pobaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Aktuálně mě se.. Wikipedie. Je tam kdejaká hloupost, kdejaký oblastní čutálista a jakmile tam člověk dá odkaz na celosvětově uznávaného vědce, tak to prý nesplňuje "podmínky důležitosti". Nehledě na rádoby "friendly" přístup a volné informace, což je ve skutečnosti jen struktura nějakých imaginárních adminů mastících si ego. Díky tomuto vystřízlivění z mé strany na dlouhou dobu poslední snaha o nezištnou podporu čehokoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 jelikož toho marketu chodím pravidelně takřka denně tak tuhle postavu už docela znam.Je takovej malej neškodnej hloupoučkej.... nepůjčil bych takhle kamarádovi.. natotéž nprosto cizímu člověku, kterej může být zítra už nad druhym konci republiky... A co se týče žebrání, tak z figurkama výše popisovanejma se nesetkávam ..ale nejvíc mě dokážou iritovat postavy stojící před nějakým vstupem jasně vybíraj na nějakou dobročinnost, nejlépe na dětský domov nebo útulek pro psy, ale vždycky jim stačí dvacka nebo padesátka na tu přeci žádnou darovací smlouvu nepotřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 U nás chodí spousta exotů, nejvíce mne zaujala ženská co má na kartónové desce napsáno... " jsem hluchoněmá, okradli mě a potřebuji peníze na autobus" Za několik let co ji s tou cedulí vídám má pořád tu jednu totožnou. Tak tuhle zenskou jsem pravidelne potkaval v Brne na Zvonařce a pak i párkrát v Praze na Florenci,ta byla vtipná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Jeden čas opruzoval v Praze u Anděla bezdomovec, který přišel s nataženou rukou a na dlani měl minci a začal žebrat. Našel jsem ideální metodu, jak se takovýchto týpků zbavit - když přišel ke mě a natáhl ruku s mincí, řekl jsem mu, než spustil, "Děkuji, ale já nechci, já peníze mám". Než se vzpamatoval z šoku, tak jsem měl dost času v klidu odejít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 myš (nebo potkan) co mi v práci pravidelně luxuje odpadkovej koš (to mi došlo až dneska) v noci na dnešek objevila moje mandle a oříšky, všechno sežrala a nic mi nenechala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Nesmíš si schovávat jídlo do odpadkovýho koše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky