Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

kamarád v Německu strávil pul dne na bengarně a 300 eur za sheize a blbej pohled na dva co ho buzerovali. Chtěli jsme na západ tak to máme.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super,jen vcera jsem cosi o de..lech slysel asi 8x a neresim to. To snad jen wul urednik muze dotahnout do absurdna. Nebo jesita.

Odkaz ke komentáři

V čem, Že si pár ocasů nevyšlápne na doktora z rychlé? Nebo že nepošleš do p... starostu? Za mě v pořádku.

Přesně tak, je potřeba to nějak řešit. Např. tendle známej vzpurnej chodec by konečně dostal pořádnej flastr, hajzl jeden.

http://pardubice.idnes.cz/policista-jenz-povalil-muze-nepochybil-fcr-/pardubice-zpravy.aspx?c=A150611_170615_pardubice-zpravy_msv

Odkaz ke komentáři

Super,jen vcera jsem cosi o de..lech slysel asi 8x a neresim to. To snad jen wul urednik muze dotahnout do absurdna. Nebo jesita.

Bude to platit i na poste ? Abych si dal nejake penize stranou kdyztak.

Samozrejme dalsi nastroj k nesmyslne buzeraci....

Odkaz ke komentáři

ja mam kamarada policajta a klidne mu reknu "kundo" a nic ..... smeje se

Chi chi, já taky :-) Jinak jsem pro, protože policajt má mít svůj respekt jako všude jinde v civilizovaném světě. Zkuste to říct v Rakousku, skončíte na služebně jako já....

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, je potřeba to nějak řešit. Např. tendle známej vzpurnej chodec by konečně dostal pořádnej flastr, hajzl jeden.

http://pardubice.idnes.cz/policista-jenz-povalil-muze-nepochybil-fcr-/pardubice-zpravy.aspx?c=A150611_170615_pardubice-zpravy_msv

Já se jich nezastávám,ale tohle je extrém, to je oparvdu v.ůl.

Spíš sem mířil na rychlou. I ty úřednice to asi dobře schytávají.. a vy hned vytáhnete todle. No dobře no. 

Jo a jinak určitě vás všechny sleduje Velkej bratr, tak pozor na něj!

Odkaz ke komentáři

Protože lidi jsou hovádka po celém světě, je to někde funguje lépe díky lepším zákonům, které u nás chybí :-) Vím jaký jsou dám příklad Rakušáci matláci,jsem tam každou chvíli, ale prostě si nedovolí protože by za blbou urážku dostal 200 Eur jako já ani by nemrknul. Druhá stránka věci je že to občas prostě tomu policajtovi musíš sdělit že je to ko...

Odkaz ke komentáři

Protože lidi jsou hovádka po celém světě, je to někde funguje lépe díky lepším zákonům, které u nás chybí :-) Vím jaký jsou dám příklad Rakušáci matláci,jsem tam každou chvíli, ale prostě si nedovolí protože by za blbou urážku dostal 200 Eur jako já ani by nemrknul. Druhá stránka věci je že to občas prostě tomu policajtovi musíš sdělit že je to ko...

Jo ale taky jsem nezazil aby Ti rakousky policajt zacal bezduvodne nadavat, nebo vyhrozovat. Treba proto ze jsi cizinec... To jsem zazil nekolikrat v ostrave kde mezi ty mestaky berou totalni havet. Teda ne na sobe, ale na zahranicnich spoluzacich....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...