cali Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Podle tajných služeb se loni na podzim zřejmě pokusila ke svým únoscům vrátit, byla však zastavena na turecké hranici a poslána zpět do Česka, tvrdí Respekt.Myslíš toho Bělobrádka? A co ? To, že popřel částku? Bohouš se odkopal tak, že to nelze popřít tím, že budeš dělat tajemnýho.http://zpravy.idnes.cz/humpalova-se-podle-experta-nechtela-vratit-k-unoscum-do-pakistanu-1cb-/domaci.aspx?c=A160209_082444_domaci_san Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 (upraveno) Výkupné za děvčata. Ano nebyla žádná správná varianta, ale je lepší přijít o dvě blbky, které navíc ani nemají děti, než udělat z Čechů přitažlivější terče. Nikdo je tam nenutil jet, ministerstvo zahraničí varovalo, že to je nebezpečná oblast. Bylo by správné od nich požadovat celoživotní splácení. Ušetřily se dva životy. Otázkou je, kolik životů se v dalších X letech vyhasne.. Upraveno 9. února 2016 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Myslíš toho Bělobrádka? A co ? To, že popřel částku? Bohouš se odkopal tak, že to nelze popřít tím, že budeš dělat tajemnýho.Nemyslim. Reagoval sem na tu blbost s útěkem Hanči (nebo Tonči) zpátky za manželem do Pakoše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 A to si myslim, ze jedna z nich je potenciální tikající bomba, viděl sem to v televizi http://www.csfd.cz/film/291496-ve-jmenu-vlasti/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Posledních pár stránek nedokážu myslet na nic jinýho:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Výkupné za děvčata. Ano nebyla žádná správná varianta, ale je lepší přijít o dvě blbky, které navíc ani nemají děti, než udělat z Čechů přitažlivější terče. Nikdo je tam nenutil jet, ministerstvo zahraničí varovalo, že to je nebezpečná oblast. Bylo by správné od nich požadovat celoživotní splácení.Těď mi prosimtě řekni jak seš pro hadráka přitažlivější? Jim je jedno odkud seš, seš bělouš bělovič tak tě unesou a až dodatečně řeší co budou dělat. Teď aspoň ví že za tebe něco dostanou a rovnou tě nepodříznou před kamerou.A za ty debilní keci si dej facku........ možná se fackuj dneska celej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 http://zpravy.idnes.cz/humpalova-se-podle-experta-nechtela-vratit-k-unoscum-do-pakistanu-1cb-/domaci.aspx?c=A160209_082444_domaci_sanBezpečnostní expert popřel informace tajné služby...tak to jo, teď je mi vše jasné.Hele, tohle nikam nevede, ať si každý věří čemu chce. Já si osobně myslím, že jsou obě vymletý sluníčkářky a ta jedna ještě k tomu zle přičichla k muslimské víře. A že kdyby do muslimské země jela po unesení a věznění v jiné muslimské zemi takhle krátce po návratu, pošahaná bude.Konec hlášení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 (upraveno) s..e ma banka pos*rata, ktora nedokaze ZMENIT hotovy odhad na byt za pos*rate 4 dni!!! Odhad bol vypracovany pred 3 mesiacmi. Jedine, co je potrebne zmenit je cislo parcely X a na cislo parcely Y, vytisknout, podpisat a dovi - dopo ... Developer mi so stojickym klidom do telefonu povie, ze ked nepodpiseme zmluvu zajtra, tak nas byt da inemu zaujamcovi. A zaloha 130k pada.... Vsetko je ready, len pos*raty odhad nejaky de*bil v banke nevie prepisat. Jedno lajstro do matere!!!! Chlapi, drzte palce Upraveno 9. února 2016 uživatelem schrapnel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 (upraveno) eloga je asi taky nakaženej. Zikou..... Pebe, jakou "agenturu" si měla naše vláda najmout? tvl ty si taky bezpečnostní expert podle avataru, ty jelimane z Prahy,jak říkám měly je tam nechat, žádný problém...........** Tolik kravin v jedne vete, to se jen tak nevidi. To je snad svetovy rekord. Hasňo, tvl ty si taky nafackuj, rozumíš tomu jak kůň kafi, ** Upraveno 9. února 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Že se lidi nějak moc říděj tím, co viděj v bedně a v novinách a zapomínaj na to, že by u toho měli zapojit i ten špunt na krku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Jo a naštvalo mě, že zatímco třeba eloga už je ve dvě úplně ožralej, já jsem furt střízlivej a pracuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 tvl ty si taky bezpečnostní expert podle avataru, ty jelimane z Prahy,jak říkám měly je tam nechat, žádný problém...........**jak řikám.... seš chorej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 nerejpej Míco.....** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 V celkovém kontextu máš pravdu, bohužel vzhledem k ostatním městským částem je to rozhodnutí špatné ( odkladiště bude P10 ). Myšlenka zon byla dobrá, bohužel ne v měřítku, v jakém se to provádí zde.V celkovém kontextu jsou zóny špatně. Jejich výsledkem je naprosto děsivá situace na okrajích města, kde doma nezaparkuju jen proto, že 1)jezdí tam tramvaj do centra 2) dá se tam parkovat všude kolem domů 3) nějakej dement sice slboval, že se v Praze zóny udělají až se vyřeší záchytná parkoviště na konečných mezra atd, ale pak pozemky kolem stanic radši prodal a na lidi se vy..al. Takže parkoviště občas někde stojí, ale jsou stejně drahá jako parkování v centru (např. oblast JM). Takže myšlenka zón je podvod na entou a pokračování v jejich zavádění tím pádem taky. Doufám že si to voliči uvědomí co nejdřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Anebo je vyplatit a zastřelit si je až tady sami - to by mělo výchovnej efekt největší.Tohle je fakt geniální, dobrý zmizíku. mimochodem, k tomu všemu co jste zde chlapci vyprudili a vyplodili jedna otázka, chcete se stát také rukojmím? já tedy ne, a třeba zrovna Hasňa k tomu má v Norsku fakt našlápnuto, ať se mu to líbí nebo ne. Jinak myslím, že tahle diskuse se sem nehodí ani sem nepatří ani k ničemu dobrému nepovede.A to co sem občas střihnu já, k tomu vy se teprve musíte dopracovat - pokud vás ovšem takoví všelijací zelení multi-kulti co se bojí i jen slova nebo tématu zbraň/ zbraně dříve nestáhnou pod vodu a tam vám pak už nepomůžou ani diversky.Madonna Mia.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 jak řikám.... seš chorej. podle Avataru to tipuju spíše na tebe, ale nemá to cenu dokazovat.Servus.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 s..e ma banka pos*rata, ktora nedokaze ZMENIT hotovy odhad na byt za pos*rate 4 dni!!! Odhad bol vypracovany pred 3 mesiacmi. Jedine, co je potrebne zmenit je cislo parcely X a na cislo parcely Y, vytisknout, podpisat a dovi - dopo ... Developer mi so stojickym klidom do telefonu povie, ze ked nepodpiseme zmluvu zajtra, tak nas byt da inemu zaujamcovi. A zaloha 130k pada.... Vsetko je ready, len pos*raty odhad nejaky de*bil v banke nevie prepisat. Jedno lajstro do matere!!!! Chlapi, drzte palce Takovým blbcům uříznout obě ..... tupým nožem, aby se proboha nemnožili. Držím palce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Jo a naštvalo mě, že zatímco třeba eloga už je ve dvě úplně ožralej, já jsem furt střízlivej a pracuju.Ja si dneska dal v cafe imperial k rybe sklenku vina a ta diskuze me nechava uplne chladnym Chvili jsem teda zvazoval, ze napisu neco ve stylu: radeji bych tech 150 mil. dal na pomoc uprchlikum, at tu zacne poradny flame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 (upraveno) Těď mi prosimtě řekni jak seš pro hadráka přitažlivější? Jim je jedno odkud seš, seš bělouš bělovič tak tě unesou a až dodatečně řeší co budou dělat. Teď aspoň ví že za tebe něco dostanou a rovnou tě nepodříznou před kamerou.A za ty debilní keci si dej facku........ možná se fackuj dneska celej denI teroristi se museji nejak financovat a unosy jsou regulerni business. A logicky jsou po tech narodech, ktere jim daji penize aniz hrozi nejake vyrazne riziko. Profackuj se sam, mozna se ti pak rozsviti. Upraveno 9. února 2016 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Tohle je fakt geniální, dobrý zmizíku. mimochodem, k tomu všemu co jste zde chlapci vyprudili a vyplodili jedna otázka, chcete se stát také rukojmím? já tedy ne, a třeba zrovna Hasňa k tomu má v Norsku fakt našlápnuto, ať se mu to líbí nebo ne. Jinak myslím, že tahle diskuse se sem nehodí ani sem nepatří ani k ničemu dobrému nepovede.A to co sem občas střihnu já, k tomu vy se teprve musíte dopracovat - pokud vás ovšem takoví všelijací zelení multi-kulti co se bojí i jen slova nebo tématu zbraň/ zbraně dříve nestáhnou pod vodu a tam vám pak už nepomůžou ani diversky.Madonna Mia.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky