nAscA Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 ot ovce kdyz jsou ve stadu moc ukrytu nepotrebuji. Pri hnusnem pocasi se shluknou a silnejsi chrani jsou po stranach a chrani slabsi. Az bude velky hnus, tak tam rady zalezou, ale mozna spis vyuziji pri vedrech stin vne te boudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Mimořádně cenný postřeh -- Tak jsem si právě natankoval 50 l naturálu do svého 2,0tdi.-- Zřejmě předpokládáš,že kolega je kamioňák s 500 litrovou nádrží a 2.0 dieslem Když to uděláš opačně motor také nezajásá Řešení je kupovat šlapací BTW God Save the Queen a tvé případné potenciální klienty tada tym asi myslel to, ze ked tam omylom sprtnes dva tri litre a dotankujes to doplna nafftou, nemusis s tym nevyhnutne do servisu. ked to urobis opacne, motor nejasa, ale hlavne sa pri tom tankovani musis snazit jak svina aby si tam tu dieselovu pistol narval.. a v tomto s tadom vynimocne zastavam rovnaky nazor, bez umyslu ylahcovat niekoho patalie s nespravnym palivom - diesel je polnohospodarska zalezitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 My zas máme u baráku ovce......teď zas chčije a ony jsou zasunuté mezi těma fošnama a plechem. No nic, vracím se k učení na zkoušky a nenechám se rozptylovat těmihle zvířaty!!! :-D ...však zítra na ně něco vymyslím... Btw. není tu nějaký bača??? bača nie som, ale pradedo a dedo boli - bačovia a uhliari . ovce sa instinktivne otacaju zadkom k vetru a zlemu pocasiu. tak asi to bude tym. ak su vo volnej prirode tak si lahnu a sformuju sa ako hovori nasca. nikam ich hnat nemusis, pokial maju normalnu vlnu (nie su vystrihane nakratko) dokazu sa o seba postarat same. z tohto pohladu su pomerne "bezudrzbova" kosacka. cele co treba je strazit aby ich niekto neukradol alebo nezozral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Tak jsem si právě natankoval 50 l naturálu do svého 2,0tdi. Kdybych na to přišel hned,ale... Naprosto to nechápu a před hodinou bych tomu neuvěřil ,že to mohu spáchat. No ujel jsem asi 12km. Vyčištění nádrže plus čerpadlo je tutovka. Máme dva fokusy .Manželka benzín a já naftu.Tak se to snad nebude opakovat:sad01_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san.cho Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 bača nie som, ale pradedo a dedo boli - bačovia a uhliari . ovce sa instinktivne otacaju zadkom k vetru a zlemu pocasiu. tak asi to bude tym. ak su vo volnej prirode tak si lahnu a sformuju sa ako hovori nasca. nikam ich hnat nemusis, pokial maju normalnu vlnu (nie su vystrihane nakratko) dokazu sa o seba postarat same. z tohto pohladu su pomerne "bezudrzbova" kosacka. cele co treba je strazit aby ich niekto neukradol alebo nezozral. Tak, tak, šak jsem nějaký čas strávil ve Skotsku a tam se o ně nestarají už vůbec, od jara do zimy prostě běhají po kopcích samy... Šlo mi jenom o tu marnou práci, protože všechny "sousední" ovce se rády dycky někam schovají. Každopádně zítra jdou ke kadeřníkovi, třeba si to potom ještě rády rozmyslí, kde budou nocovat :-D! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 No ujel jsem asi 12km. Vyčištění nádrže plus čerpadlo je tutovka. Máme dva fokusy .Manželka benzín a já naftu.Tak se to snad nebude opakovat:sad01_anim: No, jestli se chceš inspirovat, viděl jsem na některých vozech městské policie v Praze nápisy u víček nádrži "NAFTA", asi aby se nespletli ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Benzin je pry "suchy", nemaže a dieselum se pak pry snadno zadřou čerpadla. V nějakém časopise jsem viděl fotku taxiku, ktery po natankovani benzinu misto nafty začal hořet. jo bylo to ve Světě motorů, pravděpodobně se mu rozhořel filtr pevných částic a zfajrovalo půl auta. A nezadře se jen čerpadlo ale i vstřikovače. A nejlepší je že to nemusí odejít hned, jen se to přidře a zakuká to za pár měsíců. Ty moderní nafťáky jsou na kvalitu nafty hodně citlivé. Poměrně známý je případ kdy Ford dovezl do autosalonu v Moskvě naftové tuším že Mondeo. Na ruskou naftu přežilo asi jednu nádrž. Ale to už je letitý případ, možná dnes už mají naftu lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 No, jestli se chceš inspirovat, viděl jsem na některých vozech městské policie v Praze nápisy u víček nádrži "NAFTA", asi aby se nespletli ;-) Beze srandy ,ale já tam tu nálepku pochopitelně mám už od prodejce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 No, jestli se chceš inspirovat, viděl jsem na některých vozech městské policie v Praze nápisy u víček nádrži "NAFTA", asi aby se nespletli ;-) no to je normalne, na vnutornu stranu krytky nadrze sa malokto pozrie. a hlavne, pokial maju vo vybave aj benzinove auta, tak je to viac nez potrebne /nejazdi jeden clovek jednym autom neustale/. manzelka ma diesel a minule som sa zbadal asi sekundu predtym nez som stlacil spúšť - a to by bola spúšť stastie ze ja mam benzin tak mne tam omylom dat naftu nejde, to by bolo kriku, ze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 No ujel jsem asi 12km. Vyčištění nádrže plus čerpadlo je tutovka. Máme dva fokusy .Manželka benzín a já naftu.Tak se to snad nebude opakovat:sad01_anim: Víčko rozeznávající dieselovou pistoli vyjde na třicet liber plus poštovné, tedy kolem tisíce korun. Rightfuel je k mání i na některé škodovky: octavii, roomster a starého superba. Třeba pro manželku možná dobrá investice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Nic mě nebaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Nic mě nebaví.No ale hodinky snad jo!? Jinak by to vypadalo na hlubokou depresi a léčba je pak jednoduchá: ženy, víno, hodinky a zpěv, na pořadí vcelku nezáleží. Ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 No ale hodinky snad jo!? Jinak by to vypadalo na hlubokou depresi a léčba je pak jednoduchá: ženy, víno, hodinky a zpěv, na pořadí vcelku nezáleží. Ahoj. Čéče ani hodinky. Nic, marnost, pustina, navíc nemůžu sehnat odkaz na web, kde americká stařenka prodává tu sebevražednou sadu. Stejně to mrcha asi posílá jen po USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 stejně by ti to minimálně měsíc leželo na celnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 stejně by ti to minimálně měsíc leželo na celnici Tak jedině vokurčičky. Pěkně se zkaženým kefírem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 stejně by ti to minimálně měsíc leželo na celniciNo a to by ho právě spolehlivě odrovnalo, takže je to jak má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Tak jedině vokurčičky.Chvíli vydrž a nasbírám ti houbičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Tak jedině vokurčičky. Pěkně se zkaženým kefírem. Nebo si jdi lehnout do špitálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Čéče ani hodinky. Nic, marnost, pustina, navíc nemůžu sehnat odkaz na web, kde americká stařenka prodává tu sebevražednou sadu. Stejně to mrcha asi posílá jen po USA. Daj sa zožrať nejakým kanibalom. Teraz je to cool. Jedného aj poznám, len škoda že je po smrti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Plus se právě ve vlákně o španělskejch ptáčkách objevil Mengelis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky