villain83 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Ty blaho,tady je to samej dobrak...
Návštěvník Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Ty blaho,tady je to samej dobrak...Přesně, to já bych asi skočil z mostu
Návštěvník tolja Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 (upraveno) Přesně, to já bych asi skočil z mostu kvůli kusu prochcanýho masa? Upraveno 13. dubna 2016 uživatelem tolja
Rudykopalsson Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Se mu snažíme naznačit, že teď to možná vnímá jako tragédii, ale časem bude vlastně rád. Ani tu rodinu prznit nemusí, to je jenom pro drsňáky;-)
mAra_ Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Ale zase, proč nebýt za drsňáka, že :-)
Návštěvník Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 (upraveno) Přijedu do země tatranských orlů, do země Ľudovíta Štúra, Andreje Bernoláka a Tublatanky v klidu, míru a se srdcem plným slovanské lásky a kurwa hledám parkoviště hotelu, čumím po cedulích, kde ten parking v centru Žiliny je, projedu krokem nějaký debilní zákaz vjezdu a jeb, na fleku měšťáci a 20 éček v hajzlu. Co já bych dal za to:"Pán XY, viete, čo ste spravili? Jaj, hotel hľadate, otočte sa a po 30 metroch je tuna odbočka na hotelove parkovisko." Myslím, že ti debilové na obou březích Moravy si snad dávají navzájem kondice... Upraveno 13. dubna 2016 uživatelem Roman I.
vraby Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 zdejší členové co nemájí ani tu slušnost odpovědět
Hasič Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Přijedu do země tatranských orlů, do země Ľudovíta Štúra, Andreje Bernoláka a Tublatanky v klidu, míru a se srdcem plným slovanské lásky a kurwa hledám parkoviště hotelu, čumím po cedulích, kde ten parking v centru Žiliny je, projedu krokem nějaký debilní zákaz vjezdu a jeb, na fleku měšťáci a 20 éček v hajzlu.Co já bych dal za to:"Pán XY, viete, čo ste spravili? Jaj, hotel hľadate, otočte sa a po 30 metroch je tuna odbočka na hotelove parkovisko."Myslím, že ti debilové na obou březích Moravy si snad dávají navzájem kondice...A za takový vyrazy si mi daval ban, jdi do sebe, čeče....... jinak ACAB
Návštěvník Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Přijedu do země tatranských orlů, do země Ľudovíta Štúra, Andreje Bernoláka a Tublatanky v klidu, míru a se srdcem plným slovanské lásky a kurwa hledám parkoviště hotelu, čumím po cedulích, kde ten parking v centru Žiliny je, projedu krokem nějaký debilní zákaz vjezdu a jeb, na fleku měšťáci a 20 éček v hajzlu. Co já bych dal za to:"Pán XY, viete, čo ste spravili? Jaj, hotel hľadate, otočte sa a po 30 metroch je tuna odbočka na hotelove parkovisko." Myslím, že ti debilové na obou březích Moravy si snad dávají navzájem kondice...Pro případné kverulanty. Ano, myslel jsem Antona Bernolaka, ale k mému štěstí žil i jezuitský profesor Andrej Bernolák. To jen pro případ, že by mě tady někdo chtěl na té chybě cvičit :-)))
Hasič Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 zdejší členové co nemájí ani tu slušnost odpovědět Di do hajzlu! spokojenej kamaráde? : )
JaRooN Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Přijedu do země tatranských orlů, do země Ľudovíta Štúra, Andreje Bernoláka a Tublatanky v klidu, míru a se srdcem plným slovanské lásky a kurwa hledám parkoviště hotelu, čumím po cedulích, kde ten parking v centru Žiliny je, projedu krokem nějaký debilní zákaz vjezdu a jeb, na fleku měšťáci a 20 éček v hajzlu. Co já bych dal za to:"Pán XY, viete, čo ste spravili? Jaj, hotel hľadate, otočte sa a po 30 metroch je tuna odbočka na hotelove parkovisko." Myslím, že ti debilové na obou březích Moravy si snad dávají navzájem kondice...Roman, až pojedeš příště do Žiliny, tak se ozvi. Na měšťáky tě tam upozorní každý. NIKDE v civilizovaném světě jsem takové kurwy nepotkal. A zdejší člen Roman-ZA pracuje pár metrů od toho hotelu
Hasič Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Z těch slováků a rusínu mi nejvic vadí Andrej Bureš!
Návštěvník Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 (upraveno) A za takový vyrazy si mi daval ban, jdi do sebe, čeče....... jinak ACABTrhni si, daval jsem ti ban za to, kdyz jsi si se choval jak neomalenec k ostatnim klukum tady, tak to nevohejbej. Za ty sprosty slova si do arestu sednu, Upraveno 13. dubna 2016 uživatelem Roman I.
vraby Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 (upraveno) Di do hajzlu! spokojenej kamaráde? : )Tak teď nevím jestli ti nehrabe kamaráde,na tebe to nebylo......ach jo Hasič Upraveno 13. dubna 2016 uživatelem vraby
McStinger Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Roman, až pojedeš příště do Žiliny, tak se ozvi. Na měšťáky tě tam upozorní každý. NIKDE v civilizovaném světě jsem takové kurwy nepotkal. A zdejší člen Roman-ZA pracuje pár metrů od toho hotelu Potvrdzujem. V Žiline sú hajzlíci aj mestskí, aj štátni. Nezvyknem takto paušálne hádzať do vreca a nezvyknem nadávať na policajtov, ani s nimi nemám žiadne problémy. Okrem Žiliny. Na jedného fúzatého rachitického štátneho smrada ešte dnes keď si spomeniem, tak mám tlak 400 na 500.
Návštěvník Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 A za takový vyrazy si mi daval ban, jdi do sebe, čeče....... jinak ACABVsichni Ti tady ublizuji co ? Po Tvych vystrelcich tady bych zvazil byt v nekterych situacich ticho.
straspol Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 co me nastvalo ? mno..to je jednoduche.. rozchod, ztrata jistot etc... clovek se zamiluje a najednou zjisti ze je druhej... a ze prvni je pan ktereho bere za pritele..panove prosím, kde mam vzít sílu k tomu být slušný a nemstivý, já to ejak nechápu... a to jí přes to přezevšechno miluji... přiznám se že by se hodila rada od zkušenejších...To je dobře, že to ruplo, udělej za ní tlustou čáru a najdi si pořádnou fajn holku. Rozhlídni se kolem sebe, nebude daleko, jen jsi ji pro oči tý dosavadní neviděl.
petr_cha Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Jestli nemas deti, tak se zas tak nic hrozneho nestalo... Naopak neco pekneho mozna prave zacina.... :-) (To ja si to vyzral pri detech.... "Vzdyt to je jenom dobry kamarad".... )
Doporučené příspěvky