gerhard Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Treti tyzden bez auta.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 A v zásuvce to máš? To jsem zkontroloval dvakrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 To jsem zkontroloval dvakrat tak teď už zbývá se jenom zeptat Máš tam kafe ? Máš tam vodu ? to je den.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 tak teď už zbývá se jenom zeptat Máš tam kafe ? Máš tam vodu ? to je den..............Eště může bejt vypadlej jistič anebo pojistky na baráku. Fungujou vám světla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Kombinace D1, srazene kamiony, hodina v hajzlu, konec nevim kdy, vypita mattonka, plnej močák....Nenavidim kamiony, nenavidim silnicare, nenavidim svet.Panove, tady kdyz nepujde o zivot, tak o lidskou dustojnost urcite. A nebude to dlouho trvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Eště může bejt vypadlej jistič anebo pojistky na baráku. Fungujou vám světla?Estli nejni ten kancl v Koreji...teda tý severní. To bych měl eště jeden tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 (upraveno) ...tak tomuhle říkám bombovej jubilejní post...chjo Upraveno 28. dubna 2016 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Kombinace D1, srazene kamiony, hodina v hajzlu, konec nevim kdy, vypita mattonka, plnej močák....Nenavidim kamiony, nenavidim silnicare, nenavidim svet.Panove, tady kdyz nepujde o zivot, tak o lidskou dustojnost urcite. A nebude to dlouho trvatTak snad máš furt tu flašku od Mattonky ne? Kde je problém? Šup s minerálkou zpátky do flašky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Já se strašně stydím. Voni na mě čumej z dodávky vedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 To ti jen závidí tu prázdnou láhev. Ty jejich jsou všechny už zase plné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Tak snad máš furt tu flašku od Mattonky ne? Kde je problém? Šup s minerálkou zpátky do flašky. ale až bude zase žízeň, tak hlavně nesáhnout po špatné flašce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Jsi asi neviděl Beara Gryllse, díl s hadem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Každej díl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Taky můj oblíbenec našel jsem Vám to na youtube... hele a kdyby nebyl had, tak triko... k hadovi se nejlépe hodí brajtle, k triku stačí Gshocky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Had dobrej, ale co teprve boj proti dehydrataci kterou Bear oznacil za vůbec nejtezsi, co kdy delal :-) Tak bacha Romane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Had dobrej, ale co teprve boj proti dehydrataci kterou Bear oznacil za vůbec nejtezsi, co kdy delal :-) Tak bacha Romane!Je to na tom videu blbe videt, ale ve zkratce, jde o to, ze na mori ve clunu dal do nadoby zbytky morske vody, krve z ryb a dalších tekutin a pomoci hadicky si to zavedl do zadku a tak do sebe dostal trochu tekutiny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 tak teď už zbývá se jenom zeptat Máš tam kafe ? Máš tam vodu ? to je den..............Kafe mam, vodu taky, jističe a svetla funkči Proste se ta mašina rozhodla, že už ji nebavi dělat kafe, k tomu v lednu skončila zaruka. No nic dal jsem si zeleny čaj a počkame, jak se k tomu postavi vedeni. Třeba obědnaji novej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Je to na tom videu blbe videt, ale ve zkratce, jde o to, ze na mori ve clunu dal do nadoby zbytky morske vody, krve z ryb a dalších tekutin a pomoci hadicky si to zavedl do zadku a tak do sebe dostal trochu tekutiny! jo ty byl ten díl, jak mu žralok okousával vor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Je to na tom videu blbe videt, ale ve zkratce, jde o to, ze na mori ve clunu dal do nadoby zbytky morske vody, krve z ryb a dalších tekutin a pomoci hadicky si to zavedl do zadku a tak do sebe dostal trochu tekutiny!snad se neurazíš, když si to báječné video nepustim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 jo ty byl ten díl, jak mu žralok okousával vor?Bear je prostě dobrej, vždycky mě man vs. wild dost bavilo. Trošku mě zklamalo když jsem se ptal rangera v everglades na to natáčení, tak se smál a říkal, že s těma komárama tam chtěl původně spát venku, ale po dvou hodinách utekl do hotelu. Jak tam točil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky