Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík

tak teď už zbývá se jenom zeptat     Máš tam kafe ? 

Máš tam vodu ?

to je den..............

Eště může bejt vypadlej jistič anebo pojistky na baráku. Fungujou vám světla?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kombinace D1, srazene kamiony, hodina v hajzlu, konec nevim kdy, vypita mattonka, plnej močák....

Nenavidim kamiony, nenavidim silnicare, nenavidim svet.

Panove, tady kdyz nepujde o zivot, tak o lidskou dustojnost urcite. A nebude to dlouho trvat

Odkaz ke komentáři

Kombinace D1, srazene kamiony, hodina v hajzlu, konec nevim kdy, vypita mattonka, plnej močák....

Nenavidim kamiony, nenavidim silnicare, nenavidim svet.

Panove, tady kdyz nepujde o zivot, tak o lidskou dustojnost urcite. A nebude to dlouho trvat

Tak snad máš furt tu flašku od Mattonky ne? Kde je problém? Šup s minerálkou zpátky do flašky. :)

Odkaz ke komentáři

Had dobrej, ale co teprve boj proti dehydrataci

kterou Bear oznacil za vůbec nejtezsi, co kdy delal :-) Tak bacha Romane!

Je to na tom videu blbe videt, ale ve zkratce, jde o to, ze na mori ve clunu dal do nadoby zbytky morske vody, krve z ryb a dalších tekutin a pomoci hadicky si to zavedl do zadku a tak do sebe dostal trochu tekutiny!

Odkaz ke komentáři

tak teď už zbývá se jenom zeptat Máš tam kafe ?

Máš tam vodu ?

to je den..............

Kafe mam, vodu taky, jističe a svetla funkči Proste se ta mašina rozhodla, že už ji nebavi dělat kafe, k tomu v lednu skončila zaruka.

No nic dal jsem si zeleny čaj a počkame, jak se k tomu postavi vedeni. Třeba obědnaji novej.

Odkaz ke komentáři

Je to na tom videu blbe videt, ale ve zkratce, jde o to, ze na mori ve clunu dal do nadoby zbytky morske vody, krve z ryb a dalších tekutin a pomoci hadicky si to zavedl do zadku a tak do sebe dostal trochu tekutiny!

:D jo ty byl ten díl, jak mu žralok okousával vor?

Odkaz ke komentáři

snad se neurazíš, když si to báječné video nepustim  :lol2:

Odkaz ke komentáři

:D jo ty byl ten díl, jak mu žralok okousával vor?

Bear je prostě dobrej, vždycky mě man vs. wild dost bavilo. Trošku mě zklamalo když jsem se ptal rangera v everglades na to natáčení, tak se smál a říkal, že s těma komárama tam chtěl původně spát venku, ale po dvou hodinách utekl do hotelu. Jak tam točil :D 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...