kuncák7 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Osobně rád mám u sebe hotovost a jsem nesvůj, když toho moc není a strašně nerad platím kartou- přijde mě, že mě to zdržuje.
Bells Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Nezdržuje, bezkontaktní kartu přiložím, hotovo jdu, takže kartou platím co můžu, ale i tak u sebe nějaký cash neustále nosím, člověk nikdy neví na co se bude hodit
Návštěvník tolja Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Osobně rád mám u sebe hotovost a jsem nesvůj, když toho moc není a strašně nerad platím kartou- přijde mě, že mě to zdržuje. když mám platit kartou, tak mnohem víc utratím, když hotově, tak nakoupím mnohem méně blbostí..
Klotzman Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Naštvalo mě, že jsem sedl na lep na Ebay. Koupil jsem si vinyl Beatles - Sgt. Peppera, prodejce ho deklaroval jako 1st pressing, načež jsem zjistil , že je to v nejlepším případě 4th pressing. Achjo. Není tu náhodou někdo, kdo se v tom orientuje a příště by poradil?
kuncák7 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Nezdržuje, bezkontaktní kartu přiložím, hotovo jdu, takže kartou platím co můžu, ale i tak u sebe nějaký cash neustále nosím, člověk nikdy neví na co se bude hodit Na to už jsem asi starej :-), moc novot najednou.A tolja má naprostou pravdu- karta dodává dojem, že se vlastně nic neplatí a ,........
Bells Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Mno je pravdou, že tou kartou to tolik nebolí a nakupuje se ve velkém, do doby než se podívám na účet
gorlo Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Vsak taky pro to byla vynalezena. Po zavedeni se skokove zvedla utrata.
Qvido Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Naštvalo mě, že jsem sedl na lep na Ebay. Koupil jsem si vinyl Beatles - Sgt. Peppera, prodejce ho deklaroval jako 1st pressing, načež jsem zjistil , že je to v nejlepším případě 4th pressing. Achjo. Není tu náhodou někdo, kdo se v tom orientuje a příště by poradil?U seržanta se to dá poznat podle tý fotokoláže, jestli myslíš kolikáté vydání.Nojo, koukám na to a zaboha si ale nemůžu vzpomenout jak.
Klotzman Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Já už to odhalil podle labelu, ale obecně je to dost složitý a ty rozdíly jsou malý a u každé desky jiný. Jsem myslel, kdyby to měl někdo ve voku, že něco konkrétně smrdí.
martar Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) Naštvala m? Legionella na Střížkov?. Děti dost nestandardn? postonávaji a člověk se o infikované vodě dozví od babičky, co čte Blesk. 4/16 Střížkov, 2/16 Černý Most, 1/16 Letnany, 9/15 Prosek. Fakt výborný, to jsou ta potrubí a vým?níky asi opravdu v prima stavu... Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem martar
azeppelin Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Klotzman, musíš se řídit rokem, studiem, zemí a kódem. To album má cca 500 verzí vydání. Používám discogs.https://www.discogs.com/The-Beatles-Sgt-Peppers-Lonely-Hearts-Club-Band/master/23934
African Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Naštvala m? Legionella na Střížkov?. Děti dost nestandardn? postonávaji a člověk se o infikované vodě dozví od babičky, co čte Blesk. 4/16 Střížkov, 2/16 Černý Most, 1/16 Letnany, 9/15 Prosek. Fakt výborný, to jsou ta potrubí a vým?níky asi opravdu v prima stavu...Tak to je dobrej bordel jako! No my měli pěkně naplánovaný víkend, prý má být pěkně a kluk přišel ze školky a hned tady lehl s horečkou :-( Ale o nic samozřejmě nejde, hlavně ať je co nejrychleji ok, docela trpí...
Tondaa73 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Naštvala m? Legionella na Střížkov?. Děti dost nestandardn? postonávaji a člověk se o infikované vodě dozví od babičky, co čte Blesk. 4/16 Střížkov, 2/16 Černý Most, 1/16 Letnany, 9/15 Prosek. Fakt výborný, to jsou ta potrubí a vým?níky asi opravdu v prima stavu...i Také bydlím na Střížkově...a dozvěděl jsem se to až ze sestřihu zpráv na Nově. Voser. Hledal jsem to na pražské hyg. stanici, nebo jak se to jmenuje, a jde o pár ulic v řadovkách kousek od Václavky. Je to jeden určitý vodovodní uzel.
Micey Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) Nacinam druhou hodinku stani na ctvrtym kilaku D11, na jednom miste. Na ty dalnici jsem chtel sjizdet na prvnim sjezdu. Vic to komentovat nebudu, je to ocividne nejaka blba bouracka tak doufam, ze to vsichni prezili.. Ale stve me to teda fest, no. Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem Micey
KFL Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) Jeden mistni mlcoch tam stoji taky. Prej 11 aut od bouracky, pres 60 minut, akorat mi psal zoufalou sms . Jinak dneska naprosty peklo v Pze. Budejarna-Florenc-CM a pak D11 domu. Celkem 65 km a jel jsem to 2:20h . Kam jsem se vrtnul, tam to stalo. Nastesti jsem jel 2 hodiny pred uzavrenim dalnice. Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem KFL
Qvido Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Klotzman, musíš se řídit rokem, studiem, zemí a kódem. To album má cca 500 verzí vydání. Používám discogs.https://www.discogs.com/The-Beatles-Sgt-Peppers-Lonely-Hearts-Club-Band/master/23934Momochodem Serža je pro mě jedna z nejlepších desek na světě a to jsem skalní Pinkfloydista.
Qvido Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Jeden mistni mlcoch tam stoji taky. Prej 11 aut od bouracky, pres 60 minut, akorat mi psal zoufalou sms . Jinak dneska naprosty peklo v Pze. Budejarna-Florenc-CM a pak D11 domu. Celkem 65 km a jel jsem to 2:20h . Kam jsem se vrtnul, tam to stalo. Nastesti jsem jel 2 hodiny pred uzavrenim dalnice.Já přijel před chvilkou z Prahy na motorce a pohoda, stál jsem jenom na pár semaforech, a to vždy jako první
Radek124 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 To máte těžký - každej Pátek odpoledne bývá zácpa kvůli běžným dojíždějícím. A když do toho na lufťáky s prvním jarním sluníčkem přijdou kolchoznické pudy a prdy, neznají nic lepšího než cestou z kolbenky naložit starou, obrazit supermárkety + hobymárkety a zařadit se (ideálně mezi čtvrtou až šestou) do těch nejhorších kolon - a v nich besipovsky uvědomnělou jízdou "školit" ostatní...
Jeremy Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Ještě mi při tý píchlý pneu na Pašíkovi došlo: ten debilní systém co hlídá píchlý kola a každej půlrok mě votravuje a zresetuje se až napotřetí... Tak ten debilní systém, když jsem doopravdy píchnul, tak mlčel. Pěkně děkuju! A to je v tom ještě ten cinklej uhelnej dvoulitr. Brr.
Oliver333 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Ještě mi při tý píchlý pneu na Pašíkovi došlo: ten debilní systém co hlídá píchlý kola a každej půlrok mě votravuje a zresetuje se až napotřetí... Tak ten debilní systém, když jsem doopravdy píchnul, tak mlčel. Pěkně děkuju! A to je v tom ještě ten cinklej uhelnej dvoulitr. Brr.já měl před týdnem u Rapida to samé přijel jsem před barák s prázdnou gumou a systém nic nehlásil ale jak jsem pak nechal přezou na zimní tak jsem hned musel kalibrovat
Doporučené příspěvky