MJ. Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 A kde jim vymývají palice? V kostele? WTF!Edit: Ale islám je v tom nevinně.Hromada těch pitomců (co dělaj bordel v Evropě) donedávna nepraktikovala islám, dostali se k tomu v base.Je to stejný jako fotbaloví dutohlavci. O fotbal jim nejde, hlavně když se servou. Ke klubu je dostal kamarád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Je ale treba zvlastni, i kdyz Romane mam stejnej nazor, ze treba Holandsko s tim takove problemy nema ( ja vim, je to politika, ale nazory jinych tribi mysl a me tahle problematika docela zajima) a ani anglani s tim takovej problem zatim nemaj ( i kdyz, tam to podle me doutna ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 MJ. to asi ano, ale kolik je nabozenstvi na svete, a kolem kolika z nich se tohle deje? Myslim ze jenom kolem islamu. Proc? S fotbalovymi hooligans si treba v Anglii sveho casu poradili dost slusne - neslo by to zkopirovat i na islamisticky terorismus, celosvetove? Mimochodem to vedomi ze kdyz se zabiju a vezmu pritom sebou neverici tak se dostanu do raje a budu se tam mit naveky skvele tem luzrum co tohle pachaji asi dost pomaha... Vim ze za to islam jako takovy nemuze, ale je to tam a dela jej to potencialne teroristickym. Obecne ale bych rekl ze islam je v necem podobny stredovekemu krestanstvi ktere tenkrat taky nebylo uplne lidumilne. Je potreba aby islam konecne procitl do moderni doby, kdy nabozenstvi je az na druhe koleji po demokraticke statni sprave, a je nejniternejsi osobni zalezitosti cloveka, nikoliv statnim dogmatem a verejnym zakonem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 MJ. to asi ano, ale kolik je nabozenstvi na svete, a kolem kolika z nich se tohle deje? Myslim ze jenom kolem islamu. Proc?Mam pocit že v méně rozvinutejch zemích se stále děje něco podobného ve jménu křesťanství. Mydlí se tam mezi sebou s muslimama, případně budhistama. Oko za oko..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Co povidáš?Machometáni zalezli a klepou se v koutě, protože teď pro ně začne peklo. Budou různé demonstrace pro vyjádření podpory obětem a tak..Jojo, co takhle trička s nápisy, alegorické vozy a transparenty? Chce to koordinátora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Vytrhli mě stoličku a bolí to jako sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Vytrhli mě stoličku a bolí to jako sviňa To máš za ty kraťasy..Máma byla s osmičkou v úterý. Pořád v pohodě ale včera sem jí dal výbornou radu- desinfekci kořaličkou.No, nedoporučuju ti to zkoušet.. radši zůstaň u prášků. Má obliba doma hodně klesla.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Takových příkladů zná historie bezpočettřeba taková Hepnarová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Mam pocit že v méně rozvinutejch zemích se stále děje něco podobného ve jménu křesťanství. Mydlí se tam mezi sebou s muslimama, případně budhistama. Oko za oko.....V Africe muslimove mydli krestany a animisty a v Azii krestany a budhisty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malacko Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Koukám, že místní "sluníčkáři" či "havlovci" jak jim říká pár mojich známých se opět ozvali. Sám bych byl zvědavý, co byste psali, kdyby mezi oběťmi byli vaše děti či známí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 je to smutny, nastvalo to asi kazdyho, ale fakt to tu nereste. a jinak plne souhlasim s romanem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 (upraveno) Koukám, že místní "sluníčkáři" či "havlovci" jak jim říká pár mojich známých se opět ozvali. Sám bych byl zvědavý, co byste psali, kdyby mezi oběťmi byli vaše děti či známí...nevšim sem si že by ty sluníčkáři a havlovci ten útok schvalovali. Upraveno 15. července 2016 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Koukám, že místní "sluníčkáři" či "havlovci" jak jim říká pár mojich známých se opět ozvali. Sám bych byl zvědavý, co byste psali, kdyby mezi oběťmi byli vaše děti či známí...Jdi do prdele ty chytráku. Jsem přesvědčený, že tady není nikdo, komu by z toho co se děje, neběhal mráz po zádech. Ne my, ale nejspíš generace našich děcek bude mít ale kurwa velký problém. A řešení nemá zatím nikdo. A jestli ti tohle nálepkování dodává kuráž, tak si běž uvolnit páru pod peřinu a švihni pak pár postů na Novinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malacko Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Romane, žádnou kuráž mi to nálepkování či jak jsi to nazval nedodává. Myslel jsem, že v pravidlech fóra je, že se nesmí mluvit sprostě, atd. Ale pro tebe pravidla asi neplatí, že? Když jsi byl moderátor či jak se to nazývá. Respektuji Sibiře a nebudu dál k tomuto tématu nic psát. Myslím si, že všem jde mráz po zádech po tom, co se stalo.Jdi do prdele ty chytráku. Jsem přesvědčený, že tady není nikdo, komu by z toho co se děje, neběhal mráz po zádech. Ne my, ale nejspíš generace našich děcek bude mít ale kurwa velký problém. A řešení nemá zatím nikdo. A jestli ti tohle nálepkování dodává kuráž, tak si běž uvolnit páru pod peřinu a švihni pak pár postů na Novinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Jsem starej sprosťák a tvůj post mě vytočil. Porušil jsem pravidla s plným vědomím a pokud mi kluci ta to fláknou ban, nerozbrečím se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Klíííd!!! Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Jj, dávám zpátečku. Omlouvám se za přidělání práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Alespoň bude na Facebooku zase chvíli klid od Pokémonů... (jinak upřímnou soustrast rodinám zavražděných, sere mě to ale asi to fakt nemá cenu tady řešit, protože se tady zas vytvoří různé tábory, zhádá se to a příjdeme o další vlákno...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 jako musim přitakat modům. Myslim si, že je v pořádku neřešit to co tě naštvalo ve vlákně Co mě právě naštvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 No nevím, školy nemám, ale s islámem tyhle činy nemají IMHO až tak moc společného. nejvíc obětí radikálů ve světě jsou muslimové. Tady se jedná o jiné věci. Po 2. světové válce mocnosti nezvládly rozpad koloniálního systému a teď za 2 generace odsírají důsledky. Příklad Tunisko a Alžírsko kontra Francie je do nebe volající. Bordel a naivita v sociální politice evropských zemí je pak jen živnou půdou pro tyhle frustráty s vymytými palicemi. Opravdu by mě zajímalo, kolik toho vědí o své víře. Já si myslím, že nic.ano, s druhou částí Romanova příspěvku naprosto souhlasím Jenže evropští zlobiví arabáši nepočítali s našimi chrabrými představiteli, a teď to s nimi pojede z kopce. Nejenže Sobotka se Zaorálkem ve sdělovacích prostředcích hanebný teroristický čin unisono odsoudili a kondolovali pozůstalým po obětech masakru, Zeman se dokonce vyjádřil pro tvrdší postup vůči teroristům. Asi budou ve vazbě, když je náhodou chytnou, dostávat čaj bez citrónu a to je zlomí. Vím, že je to politika, která sem nepatří, ale tak nějak na to pod dojmem událostí seru. Umřelo tam i deset dětí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky