KFL Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Ráno jsem si dal snídani v Café Imperial u Pohlreicha a nakrklo mě, že se mi po ní udělalo dost blbě. Ne proto, že by nebyla v pořádku, ale proto, že moje trávící ústrojí očividně kombinaci anglické snídaně (párky, slanina, vejce, toasty, fazole) s dvěma fresh orange džusy a dvěma velkejma presama nevydejchalo. Doteď mám návaly a je mi blbě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Ráno jsem si dal snídani v Café Imperial u Pohlreicha a nakrklo mě, že se mi po ní udělalo dost blbě. Ne proto, že by nebyla v pořádku, ale proto, že moje trávící ústrojí očividně kombinaci anglické snídaně (párky, slanina, vejce, toasty, fazole) s dvěma fresh orange džusy a dvěma velkejma presama nevydejchalo. Doteď mám návaly a je mi blbě . Jeste tam mely bejt smažená rajčata a žampiony Nicmene se ani nedivim, ze ti je blbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Ráno jsem si dal snídani v Café Imperial u Pohlreicha a nakrklo mě, že se mi po ní udělalo dost blbě. Ne proto, že by nebyla v pořádku, ale proto, že moje trávící ústrojí očividně kombinaci anglické snídaně (párky, slanina, vejce, toasty, fazole) s dvěma fresh orange džusy a dvěma velkejma presama nevydejchalo. Doteď mám návaly a je mi blbě . Měl jsi zůstat u Coca-Coly voe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Spíš mě na tom sejří, že asi stárnu či co. Dřív mi tyhle kombinace vůbec nevadily . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 KFL: nemáš žrát jak buržoust Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 A ujel? Naštěstí tam byli lidi, kteří ho zastavili. Kamioňák o tom prý vůbec nevěděl, že něco udělal. Ale nechtěl uznat svoji vinu, tak jsem k tomu musel volat policii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Dnes jsem si prošel v rámci své práce staré Vršovice a dělal si svou malou statistiku - potkal jsem 4 auta MP a 2 motorizované hlídky MP a ani jednu pěší hlídku. K tomu jsem v cca 12 ulicích napočítal přes 70 porušení dopravních předpisů, kolem kterých hlídka prokazatelně musela projet. Na kolika autech si myslíte, že byl alespoň papírek s výzvou ? bež se zeptat starosty kolik za posledních deset let vytvořil parkovacích míst ať máš tu statistiku úplnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Naštěstí tam byli lidi, kteří ho zastavili. Kamioňák o tom prý vůbec nevěděl, že něco udělal. Ale nechtěl uznat svoji vinu, tak jsem k tomu musel volat policii. Mě takhle sedřel bok debil s dodávkou co jezdí ráno s novinama. Paní z trafiky ho sice viděla, ale jinak se mi vysmál a platil jsem to komplet ze svýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 V úterý je výročí, co mi Mydlář popravil předka a já nedostal dovču... Vědět to včera, mohl jsem alespoň stávkovat... Habsburci vošklivácký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 počasí http://www.youtube.com/watch?v=FXM8OlcLP40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 jj počasí mě taky dostává dvakrát sjem chtěl vyrazit na kolo dvakrát jsem se vrátil. než jsem sešel schody tak se zmizelo slunce a začlapadat voda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 taky jsem chtěl vyrazit na kole, nejdřív krásně sluníčko a za 5 min se ohýbaly stromy ve větru a hřímalo, 4x za sebou slunce-déšť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 (upraveno) Poslanci budou hlasovat o zákonu, který by jim a ministerským úředníkům zaručoval možnost časově neomezeného působení v orgánech zdravotních pojišťoven. Normu předkládá poslanec Boris Šťastný, kterému zanedlouho vyprší funkční období ve Všeobecné zdravotní pojišťovně. Šťastný se nikdy zdravotnictvím neživil, za celý život nevyléčil jediný život a snad kromě na fakultě ani neviděl pacienta , prodával tenisové rakety a lyže, a přes známosti se pak dostal k funkcím. Teď je z něj zdravotnický expert. Z jeho životopisu 1988 ? 1994 lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Praze, obor všeobecné lékařství Zaměstnání 1990 ? 2006 manažerská činnost v oblasti sportovního průmyslu a obchodu; mj. zakladatel akciové společnosti ASPEN SPORT, která spolu s řadou svých sesterských a dceřiných firem představuje přední českou skupinu v oblasti dovozu, distribuce a výroby sportovního zboží, zejména v rámci světoznámé sportovní značky HEAD Upraveno 20. června 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Poslanci budou hlasovat o zákonu, který by jim.... "můj" poslanec to tady asi nečte, ale pokud by byl zájem, najdu ho a řeknu mu TO! A zkontroluju ho! Demokracie, no nééé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 "můj" poslanec to tady asi nečte, ale pokud by byl zájem, najdu ho a řeknu mu TO! A zkontroluju ho! Demokracie, no nééé? http://napistejim.cz/ třeba to pomůže k identifikaci těch pravých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 http://napistejim.cz/ třeba to pomůže k identifikaci těch pravých Dík, ale safra, tam jich je nějak moooc.. a psát jim maily do okýnka to mě zvlášt neuspokojí... když už se chci stát tím pravým expertem na VZP.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Dík, ale safra, tam jich je nějak moooc.. a psát jim maily do okýnka to mě zvlášt neuspokojí... když už se chci stát tím pravým expertem na VZP.. no, jestli jsi volil za Prahu tak bodejť, že jich je moc. to využij jen k identifikaci a pokračuj zde: http://www.psp.cz/sqw/fsnem.sqw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 zabrousil jsem do vlakna "Kocka" a nestacil se divit, co tam "quartzik" pise (doporucuji precist) a taky tomu, ze za to nedostal ban. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 (upraveno) nestacil se divit, co tam "quartzik" pise (doporucuji precist) a taky tomu, ze za to nedostal ban. ... a to jsme zřejmě ještě o hodně přišli: ...Zbytek jsem smáznul a podobný výpady si odpusť,Quartzíku. Jestli chceš prudit a urážet za každou cenu,realizuj se jinde... Upraveno 20. června 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 quartzik a kočky - a myslím aj všeobecne - to sú typy, ktorý ide do debaty už s tým, že má a musí mať pravdu...len tú svoju. Končí sa to rýchlo a jednoducho - urážkou namiesto bodky. Ale späť k veci - namiesto ihriska pred deti (športový areál) sa nám tu v okolí stavia Kaufland - báječné. Lidl, Tesco, Kaufland Hypernova, pekne vedľa seba. Volebné sľuby šli do pr...le. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky