Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

namiesto ihriska pred deti (športový areál) sa nám tu v okolí stavia Kaufland - báječné. Lidl, Tesco, Kaufland Hypernova, pekne vedľa seba. Volebné sľuby šli do pr...le.

To sú novodobé znaky kultúrnosti a vyspelosti :wallbash: . Príde turista a povie: Však v tejto diere nie je ani Lidl ani Tesco! Toto by ste chceli? :sick01:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co tě to štve, stano, budeš si tam snad hrát ty ?? :) dívej se na po našom a hlavi vzhůru !!! časem je zas zbořej.

ja viem, ale keď to je ako sa škrabať cez hlavu. Na každom stretnutí ohľadom toho sa to prejednávalo, že ihrísk je málo...ááá naraz taký zvrat....peniažky, lebo z toho by nebol pre mesto žiaden zisk.

To sú novodobé znaky kultúrnosti a vyspelosti :wallbash: . Príde turista a povie: Však v tejto diere nie je ani Lidl ani Tesco! Toto by ste chceli? :sick01:

Súhlas...ale potom akáže to kríza? Keď sa tu uživia 4 obchoďáky vedľa seba? Dúfam, že splnia podmienku - obchoďák? ok, ale aj aspoň s menším ihriskom.
Odkaz ke komentáři

Tak mě se.e aktuálně jedna paní. Situace se má tak... zjistil jsem že mám nějakými zvláštními okolnostmi na své zahradě "cizí nemovitost". No a je to panečku lukrativní vila. Jedná se o rozpadlou zahradní chatku, kterou si za minulého režimu nechal někdo z jejich rodiny pokoutně přiklepnout. Paní svého otce ani neznala a při své neschopnosti se nestihla vzdát nároku při dědickém řízení. Bouda se vesele rozpadá a zabírá polovinu zahrady. Já to nemůžu ani odstranit, ani opravit. A paní není schopná věc řešit a tak mi blbá bouda notážsky oceněná na 100,- komplikuje život. Původně jsem myslel že paní jen kalkuluje zda-li by z toho něco nevytřískala, postupně zjišťuji že je jen neschopná. Co s tím nevím... vypadá to že tento rok ze zahrady nic nebude.

Odkaz ke komentáři

Mal som podobnú skúsenosť. Pred cca 15 rokmi som kupoval objekt predajne. Pozemok súvisiaci s predajňou bol rozdelený, nakoľko sa cezeň mala stavať cesta. Nakoniec cesta išla mimo pozemku, tak som si ten diel plánovaný pre cestu odkúpil. Najlepšie bolo, že na tom pozemku bol aj polorozpadnutý sklad, patriaci pôvodne k predajni, ktorý už mal byť v tom čase asanovaný, bol vymazaný s katastra a nemal ani súpisné čísla. Keď predávajúci /mesto/ náhodou zistili že sklad v skutočnosti ešte stojí, tak sa im neťažilo naspäť prideliť súpisné čísla a objekt nanovo zaevidovať na katastri. A ja, keďže som ten pozemok veľmi chcel, tak som im to zožral, uhradil náklady a ešte priplatil za zrúcaninu niekoľko desiatok tisíc korún naviac. V konečnom dôsledku sa mi to ale aj tak vyplatilo, získal som spolu 12 árov pozemku vzdialeného kilometer od centra mesta.

Odkaz ke komentáři

A paní dělá obštrukce nebo jenom není schopna to vyřešit? Přece nemůže být problém sepsat kupní smlouvu na cenu 1Kč, paní nechat podepsat a dál si to už řešíš sám.

Tu smlouvu paní dostala už víc jak před rokem a zatím nepodepsala. Navíc je to myslím tak, že ona musí dojít na katastr podepsat převod nemovitosti. Zatím věřím že nedělá podrzy, ale je jenom organizačně neschopná. Zase když máš obíhat úřady a zařizovat kvůli něčemu co vůbec nechceš řešit...

Odkaz ke komentáři

Tu smlouvu paní dostala už víc jak před rokem a zatím nepodepsala. Navíc je to myslím tak, že ona musí dojít na katastr podepsat převod nemovitosti. Zatím věřím že nedělá podrzy, ale je jenom organizačně neschopná. Zase když máš obíhat úřady a zařizovat kvůli něčemu co vůbec nechceš řešit...

Na úřady stačí, aby ti podepsala plnou moc. Takže stačí dva podpisy ve dveřích a je z toho venku. Respektive ty máš klid.

EDIT: teď si s tou plnou mocí nejsem jistý, zkusil bych to ověřit na úřadě, ale je taky možné, že budou chtít notářsky ověřenou :(

Upraveno uživatelem adamjursa
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...