mechano Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Co mě aktuálně strašně štve, jsou domluvy "po česku", kdy neplatí nic, ani to co je na papíře a když už toho má druhá strana "moc", vypne si na pár dnů telefon. Jak to, sakra, o ničem nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Jony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 nevim, jestli nastvalo ale celkem dobre pobavilo. Kontaktoval me jeden ..nooo ani nemuzu rict znamy, proste clovicek ktereho znam od videni, ale nevedel jsem ani jaxe jmenuje. Takovy metrosexualek vycesany, nalesteny jestli pry nechci koupit jeho hodinky, ze potrebuje rychle hotovost a kdesi cosi. Pry mu nejaky nas spolecny znamy rekl ze se o hodinky zajimam a ze mu dal i cislo. Rikam si proc ne podivat se muzu, za to nic nedam - tak jsem se sesli - vytahl Breitle fejk jako brno a ze pry za 10 000 jsou moje. Koukam na nej jestli si ze me dela p...l a snazil jsem se mu vysvetlit ze je to fake. rekl mi ze to on jako vi, ale ze je to jako fejk prvni tridy a zadny hodinar ani nepozna ze nejsou prave. Tak jsem mu rekl ze ja sice hodinar nejsem, ale poznam na prvni pohled ze nejsou prave. A on na to ze sice jo, ale ze vsichni kamosi si do tedka mysli ze jsou prave a ze je to fakt prvotridni replika a ze maji cenu minimalne 20 000 ale protoze potrebuje prachy tak mi je da za 10 000. Sranda jako blazen - snazil jsem se mu vysvetlit ze ani kdyby ty repliky vyrabel sam panbuh tak me nezajimaji (coz nedokazal pochopit) stejne jako to ze bych to nikdy na ruku nevzal (taky mu to hlava nebrala). Kdyz jsem mu rekl ze to nejsou zadne Breitlingy skoro kricel ze to teda jako Breitlingy jsou a ze jenom blbec si mysli ze ne ze to je jeste kvalitnejsi nez original Breitling a ze to ma vice funkci atd. atd. Dale uz jsem s blbeckem nepolemizoval, ale sedl do auta a jel...myslim ze se brzo objevi na aukru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kanyon1003 Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Wozniacká!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Česká pošta. Balíček na Slovensko s dobírkou odeslán 16.6., doručen 21.6. (tj. byl převzat adresátem). Dobírka zatím nikde, a na poště nic neví. Lhůtu prý nemají, mám počkat ještě cca týden a pak to případně reklamovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 nevim, jestli nastvalo ale celkem dobre pobavilo. Kontaktoval me jeden ..nooo ani nemuzu rict znamy, proste clovicek ktereho znam od videni, ale nevedel jsem ani jaxe jmenuje. Takovy metrosexualek vycesany, nalesteny jestli pry nechci koupit jeho hodinky, ze potrebuje rychle hotovost a kdesi cosi. Pry mu nejaky nas spolecny znamy rekl ze se o hodinky zajimam a ze mu dal i cislo. Rikam si proc ne podivat se muzu, za to nic nedam - tak jsem se sesli - vytahl Breitle fejk jako brno a ze pry za 10 000 jsou moje. Koukam na nej jestli si ze me dela p...l a snazil jsem se mu vysvetlit ze je to fake. rekl mi ze to on jako vi, ale ze je to jako fejk prvni tridy a zadny hodinar ani nepozna ze nejsou prave. Tak jsem mu rekl ze ja sice hodinar nejsem, ale poznam na prvni pohled ze nejsou prave. A on na to ze sice jo, ale ze vsichni kamosi si do tedka mysli ze jsou prave a ze je to fakt prvotridni replika a ze maji cenu minimalne 20 000 ale protoze potrebuje prachy tak mi je da za 10 000. Sranda jako blazen - snazil jsem se mu vysvetlit ze ani kdyby ty repliky vyrabel sam panbuh tak me nezajimaji (coz nedokazal pochopit) stejne jako to ze bych to nikdy na ruku nevzal (taky mu to hlava nebrala). Kdyz jsem mu rekl ze to nejsou zadne Breitlingy skoro kricel ze to teda jako Breitlingy jsou a ze jenom blbec si mysli ze ne ze to je jeste kvalitnejsi nez original Breitling a ze to ma vice funkci atd. atd. Dale uz jsem s blbeckem nepolemizoval, ale sedl do auta a jel...myslim ze se brzo objevi na aukru No to snad bylo i skoro na pěst nééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 12345 Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Skokan dne: Jony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Skokan dne: Jony Aktívny blbec je horší ako triedny nepriateľ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 ono to nezmizne kym veduci ustavu nezrusi tych nezmyselnych 50 prispevkov.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 (upraveno) ono to nezmizne kym veduci ustavu nezrusi tych nezmyselnych 50 prispevkov.. To by pak ale z Aukra zmizely všechny cibule. To by byl výběr. Upraveno 27. června 2011 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Rozdíl teplot: Při odjezdu z Tábora krásných a svěžích 15 stupňů.. příjezd do Prahy a hnusných 23 dnes v práci kolega povídá: Kde je těch slibovaných třicet stupňů? A já na to: Nevím kde to je, ale ať to tam klidně zůstane. Tento způsob léta zdá se mi zcela vyhovující. Teplota kolem dvaceti, maximálně tak 25, to už se dá chodit nalehko ale ještě to není hic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 To by pak ale z Aukra zmizely všechny cibule. To by byl výběr. to si vazne myslis ze tychto deli od predaja na chronomagu limit 50 prispevkov? ti vedia ze tu dostanu ban po prvom inzerate, ti sem nepachnu, leda tak omylom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kanyon1003 Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 nevim, jestli nastvalo ale celkem dobre pobavilo. Kontaktoval me jeden ..nooo ani nemuzu rict znamy, proste clovicek ktereho znam od videni, ale nevedel jsem ani jaxe jmenuje. Takovy metrosexualek vycesany, nalesteny jestli pry nechci koupit jeho hodinky, ze potrebuje rychle hotovost a kdesi cosi. Pry mu nejaky nas spolecny znamy rekl ze se o hodinky zajimam a ze mu dal i cislo. Rikam si proc ne podivat se muzu, za to nic nedam - tak jsem se sesli - vytahl Breitle fejk jako brno a ze pry za 10 000 jsou moje. Koukam na nej jestli si ze me dela p...l a snazil jsem se mu vysvetlit ze je to fake. rekl mi ze to on jako vi, ale ze je to jako fejk prvni tridy a zadny hodinar ani nepozna ze nejsou prave. Tak jsem mu rekl ze ja sice hodinar nejsem, ale poznam na prvni pohled ze nejsou prave. A on na to ze sice jo, ale ze vsichni kamosi si do tedka mysli ze jsou prave a ze je to fakt prvotridni replika a ze maji cenu minimalne 20 000 ale protoze potrebuje prachy tak mi je da za 10 000. Sranda jako blazen - snazil jsem se mu vysvetlit ze ani kdyby ty repliky vyrabel sam panbuh tak me nezajimaji (coz nedokazal pochopit) stejne jako to ze bych to nikdy na ruku nevzal (taky mu to hlava nebrala). Kdyz jsem mu rekl ze to nejsou zadne Breitlingy skoro kricel ze to teda jako Breitlingy jsou a ze jenom blbec si mysli ze ne ze to je jeste kvalitnejsi nez original Breitling a ze to ma vice funkci atd. atd. Dale uz jsem s blbeckem nepolemizoval, ale sedl do auta a jel...myslim ze se brzo objevi na aukru tipuji že by to mohlo bejt tydlety http://aukro.cz/luxu...1678565883.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richardch Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Predaj falsovanych vyrobkov je trestny cin aj v absurdistane. Ja by som na neho podal trestne oznamenie za pokus o podvod ... nevim, jestli nastvalo ale celkem dobre pobavilo. Kontaktoval me jeden ..nooo ani nemuzu rict znamy, proste clovicek ktereho znam od videni, ale nevedel jsem ani jaxe jmenuje. Takovy metrosexualek vycesany, nalesteny jestli pry nechci koupit jeho hodinky, ze potrebuje rychle hotovost a kdesi cosi. Pry mu nejaky nas spolecny znamy rekl ze se o hodinky zajimam a ze mu dal i cislo. Rikam si proc ne podivat se muzu, za to nic nedam - tak jsem se sesli - vytahl Breitle fejk jako brno a ze pry za 10 000 jsou moje. Koukam na nej jestli si ze me dela p...l a snazil jsem se mu vysvetlit ze je to fake. rekl mi ze to on jako vi, ale ze je to jako fejk prvni tridy a zadny hodinar ani nepozna ze nejsou prave. Tak jsem mu rekl ze ja sice hodinar nejsem, ale poznam na prvni pohled ze nejsou prave. A on na to ze sice jo, ale ze vsichni kamosi si do tedka mysli ze jsou prave a ze je to fakt prvotridni replika a ze maji cenu minimalne 20 000 ale protoze potrebuje prachy tak mi je da za 10 000. Sranda jako blazen - snazil jsem se mu vysvetlit ze ani kdyby ty repliky vyrabel sam panbuh tak me nezajimaji (coz nedokazal pochopit) stejne jako to ze bych to nikdy na ruku nevzal (taky mu to hlava nebrala). Kdyz jsem mu rekl ze to nejsou zadne Breitlingy skoro kricel ze to teda jako Breitlingy jsou a ze jenom blbec si mysli ze ne ze to je jeste kvalitnejsi nez original Breitling a ze to ma vice funkci atd. atd. Dale uz jsem s blbeckem nepolemizoval, ale sedl do auta a jel...myslim ze se brzo objevi na aukru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 nevim, jestli nastvalo ale celkem dobre pobavilo. Kontaktoval me jeden ..nooo ani nemuzu rict znamy, proste clovicek ktereho znam od videni, ale nevedel jsem ani jaxe jmenuje. Takovy metrosexualek vycesany, nalesteny jestli pry nechci koupit jeho hodinky, ze potrebuje rychle hotovost a kdesi cosi. Pry mu nejaky nas spolecny znamy rekl ze se o hodinky zajimam a ze mu dal i cislo. Rikam si proc ne podivat se muzu, za to nic nedam - tak jsem se sesli - vytahl Breitle fejk jako brno a ze pry za 10 000 jsou moje. Koukam na nej jestli si ze me dela p...l a snazil jsem se mu vysvetlit ze je to fake. rekl mi ze to on jako vi, ale ze je to jako fejk prvni tridy a zadny hodinar ani nepozna ze nejsou prave. Tak jsem mu rekl ze ja sice hodinar nejsem, ale poznam na prvni pohled ze nejsou prave. A on na to ze sice jo, ale ze vsichni kamosi si do tedka mysli ze jsou prave a ze je to fakt prvotridni replika a ze maji cenu minimalne 20 000 ale protoze potrebuje prachy tak mi je da za 10 000. Sranda jako blazen - snazil jsem se mu vysvetlit ze ani kdyby ty repliky vyrabel sam panbuh tak me nezajimaji (coz nedokazal pochopit) stejne jako to ze bych to nikdy na ruku nevzal (taky mu to hlava nebrala). Kdyz jsem mu rekl ze to nejsou zadne Breitlingy skoro kricel ze to teda jako Breitlingy jsou a ze jenom blbec si mysli ze ne ze to je jeste kvalitnejsi nez original Breitling a ze to ma vice funkci atd. atd. Dale uz jsem s blbeckem nepolemizoval, ale sedl do auta a jel...myslim ze se brzo objevi na aukru No komu není rady tomu není pomoci, aneb co na to říct ... nejvíc bolí srážka s blbcem, ale tomuhle panu "ynženýru" to nevysvětlíš , že fake bude vždycky jenom fake i kdy na tom byl vodotrysk :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Máme v KRNAPu pronajatou od kamaráda krásnou chaloupku. Je tu nádherně - polosamota, žádná silnice, lesy, louky, klid. Až na partu magorů, co se tu občas prohání na krosinách a čtyřkolkách. Soused si byl postěžovat, že mu jezdí po louce a dělají bordel v lese (mimochodem je to strašnej kravál). Prý s tim nejde nic dělat - policajti by je museli přímo chytit a když za nima jedna delegace byla (jsou to místní frajeři), tak je poslali někam a ještě vyhrožovali. Jó, na blbce narazíš všude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Máme v KRNAPu pronajatou od kamaráda krásnou chaloupku. Je tu nádherně - polosamota, žádná silnice, lesy, louky, klid. Až na partu magorů, co se tu občas prohání na krosinách a čtyřkolkách. Soused si byl postěžovat, že mu jezdí po louce a dělají bordel v lese (mimochodem je to strašnej kravál). Prý s tim nejde nic dělat - policajti by je museli přímo chytit a když za nima jedna delegace byla (jsou to místní frajeři), tak je poslali někam a ještě vyhrožovali. Jó, na blbce narazíš všude...To je těžké, kulturnost českého národa upadá. U nás bydlí také jeden trouba, na čtyřkolce brázdí, jak sám říkal, panenskou přírodu, je to prostě magor. Dnes je prostě moderní si užívat, bavit se - vždyť na to máme, tak ať to každý vidí, pokud se někdo ozve, tak ho pošleme někam. Je to prostě věc IQ no a tihleti troubové ho nemají vysoké, o to jsou více nad věcí a nikdo na ně nemá. Po nás potopa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kanyon1003 Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Dneska mi podruhý během dvou dnů přinesli v restauraci jiný jídlo než sem si objednal.Stane se to ještě zejtra a přestávám chodit do hospod na jídlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Kristepane půjčte mu někdo těch 7 příspěvků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 To je těžké, kulturnost českého národa upadá. U nás bydlí také jeden trouba, na čtyřkolce brázdí, jak sám říkal, panenskou přírodu, je to prostě magor. Dnes je prostě moderní si užívat, bavit se - vždyť na to máme, tak ať to každý vidí, pokud se někdo ozve, tak ho pošleme někam. Je to prostě věc IQ no a tihleti troubové ho nemají vysoké, o to jsou více nad věcí a nikdo na ně nemá. Po nás potopa. Jednou jsem četl článek, jak se v jedné, dokonce chráněné, lokalitě taky nadrzo jezdilo na motorkách, místní si stěžovali a nic nevystěžovali. Pak se tam zničeho nic začaly objevovat na cestách zahrabané různé ostré kusy železa. Motorkáři si taky stěžovali a taky nic nevystěžovali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky