onney Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 o létě mám jiné představy... Souhlas. Dnes jsme chtěli grilovat. Sice to jistí zahradní domek a kamna s lávovým kamenem, ale venkovní prostory a teplý večer to nenahradí.
mondeo2 Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Souhlas. Dnes jsme chtěli grilovat. Sice to jistí zahradní domek a kamna s lávovým kamenem, ale venkovní prostory a teplý večer to nenahradí. Ani mi otom nemluvte naložená krkovice,klobásky,pítí je na balkoně bo je tam větší zima než v lednici asi vytáhnu kontakní gril jenže ta poezie tomu chybí
African Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 To Jay DOLL : Děkuji za přesunutí mé konverzace ohledně TH do samotného vlákna" Tam to ještě asi na chvíli bude Jinak, co mě dnes štve, je počasí" Tady u nás je konec světa a to mám odjíždět do HK na festival Rock for People" A nevypadá to na změnu
pikec Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 o létě mám jiné představy... Asi nás bude více. Snad si to někdo vynahradíme v úterý a středu.
pepster Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Někomu se to bude zdát trošku eklhaft, ale poslední dny to jsou hemeroidy co mě s......sejří... Kdo nezažil, neuvěří jak je to nepříjemné. Nemůžu si pořádně sednout, shejbnout se pro něco, nemluvě o sportování. Někde jsem četl, že snad více než 70% dospělých v nějaké menší či větší formě trpí tímto problémem. Vím, že to po pár dnech více méně odezní, ale, nemáte někdo nějaký tajný recept na alespon zmírnění trvajících obtíží?
DarylVanHorne Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Divnej den. Ráno mne nasralo, že jsem se vzbudil, pak počasí a aby toho nebylo málo, mám rozhašenej monitor... tak to jde od rána...Jediný, co je dnes OK, je Chronomag, ten mne ještě nenas*** .... no, i když, kdo ví Přeju vám lepší den, než mám já
svijanskymaz Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 (upraveno) V piatok sme zahajovali prazdninovu sezonu v hospode.Pocasicko nam praje,zradlo hnije,pivo kysne...Parada Upraveno 3. července 2011 uživatelem svijanskymaz
gougy Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 (upraveno) Nehorázně mě překvapil kabel ke sluchátkům (IEM UE TriFi), chovám se k němu slušně a naposloucháno snad jen 500h a dneska začalo odcházet pravé sluchátko, hejbnu kabelem, OK a dál už to znáte.. Vím, že právě kabel je i ten nejsnadnější upgrade, ale zrovna se mi nechce dávat 200babek za novej, no co, přinejhorším... Asi budu potřebovat pomoct s nákupem nového (max. 300dolarů, nějaký HiFi maniak na fóru? Edit: on to vlastně není problém, ona je to příležitost;) ale stejně mě to štve.. Upraveno 3. července 2011 uživatelem gougy
vanderB. Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 včera zápas Kličko vs. Haye ...já si tak přál, aby Haye Klička knockoutoval
obchodnik-o3 Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 tak ako inak,zase som na vyjazde zmokol
Návštěvník Snow Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 (upraveno) Naštvalo mě asi tisíc věcí najednou. Před chvilkou jsem se probudil obrovskými bolestmi, operace, zdá se, vůbec nepomohla, druhá bude zřejmě neodvratná. Dál mě štve, že na EurosportuHD a Eurosportu 2 nic nedávají, zrovna tak mé oblíbené francouzské stanice vysílají putna a na další procvakávání programů nemám náladu ani sílu, to bych seděl u satelitu hodinu. A tak budu sledovat, jak dole z lišty mizí kamarádi a kolegové a nakonec tady zůstanu do rozbřesku sám, první se zřejmě objeví Trňák, s tím už mám zkušenosti. Budu si muset číst šest let staré příspěvky a vzpomínat na staré, dobré časy. U toho všeho budu hulit jednu za druhou a polykat litry kafe. Teď mě ještě napadlo, že přestalo vysílat mé oblíbené Radio New York-New Jersey 80's a jsem úplně v prdeli, to je život . Edit - jdu si zapálit u PC nekouřím. Upraveno 3. července 2011 uživatelem Snow
Ondrej Berkus Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 včera zápas Kličko vs. Haye ...já si tak přál, aby Haye Klička knockoutoval To byla taková nuda, že jsem ani neprotestoval, když se přepínalo na Titanic.
ricous Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Právě jsem se vrátil ze strhávání nehtu. Zařadil bych to do TOP5 bolestí, co jsem zažil. Opravdu velmi povedená věc, všem vřele nedoporučuju. A to jdu tenhle týden ještě trhat rozdrolenou stoličku...
Hasňa Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Vsak se to taky uspesne pouzivalo jako mucici technika. Ale myslel jsem, ze v dnesni dobe, kdy sice stale neumime skoro nic lecit, tak umime tlumit bolest. Aspon to nejaky doktor rikal. No vidim, ze nekteri fecari stale pouzivaji dreveny klacek k zakousnuti. Brrr.
tombed Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Tak nám definitivně končí staré dobré Rakousko... http://zpravy.idnes.cz/zemrel-syn-posledniho-rakouskeho-cisare-otto-von-habsburg-pax-/zahranicni.aspx?c=A110704_085049_zahranicni_btw
gougy Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Právě jsem se vrátil ze strhávání nehtu. Zařadil bych to do TOP5 bolestí, co jsem zažil. Opravdu velmi povedená věc, všem vřele nedoporučuju. A to jdu tenhle týden ještě trhat rozdrolenou stoličku... Pecka, před dvěma měsíci jsem vedl syna na stejnou procedůru.. Místo v TOP5 si zaslouží. Každopádně rozdrcená stolička je proti tomu v pohodě, mám za sebou cca 8 návštěv u zubaře v posledním čtvrt roce (a další 3 před sebou) a bez injekce ani ránu - naštěstí to funguje skvěle. Tak držím palce!
ricous Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Vsak se to taky uspesne pouzivalo jako mucici technika. Ale myslel jsem, ze v dnesni dobe, kdy sice stale neumime skoro nic lecit, tak umime tlumit bolest. Aspon to nejaky doktor rikal. No vidim, ze nekteri fecari stale pouzivaji dreveny klacek k zakousnuti. Brrr. Jelikož byl u konce nehtu zánět, nemohl mi píchnout mezokain k ráně, ale jakoby od nártu. Už samotné opichování stálo za to. Pak jsme čekali cca 15 min a zjišťovali, kam až se umrtvení dostalo. Podle mého nebylo umrtvené to nejhorší místo, ale doktor konstatoval, že lepší už to nebude a šel na věc. Ten klacek by se hodil - ne k zakousnutí, ale k mé celkové anestezii...
vanderB. Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 To byla taková nuda, že jsem ani neprotestoval, když se přepínalo na Titanic. já furt věřil (naiva), že je to taktika, a že mu ji pak napálí, ale vono nic, takže celkově opravdu nuda
Gilius Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Protože mám s bolestma velkou zkušenost (díky své psoriatické artritidě.....jojo, kloubíčky, když bolej, to je fasa - ta svině mi žere chrupavky a když to někdy samovolně vyskočí, to bych se pos.....potentoval).....poradím vám fígl. Člověk, v očekávání bolesti, vždycky zatne - což je ale špatně, tím tu bolest soustředíte do určitého místa a bolí to fakt hodně. Zkuste se, když vás čeká něco, o čem víte, že bude bolet, co nejvíce uvolnit.....potom se rozprostře na větší prostor a nebolí to tolik. Vyzkoušeno osobně Neočekávejte, že to nebude bolet vůbec, to ne......ale není to takovej šok.
Doporučené příspěvky