straspol Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Hodinu vybírám novou Nokii, aby byla tlačítková, protože dotykáče mi neimponujou, a taky uměla trochu fotit. Větší displej, aby na to bylo trochu vidět, a ať nestojí majlant, aby mi zbylo na nějaký ty hodinky... Konečně jsem si vybral, a najednou koukám, že jde o kategorii TELEFON PRO SENIORY. To mě teda míchlo- jsem snad už vážně geront ?
straspol Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Ne. To je jen debilní marketing...se mi ulevilo, dík... 1
Frostie Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 není to marketing, bohužel.a to jako tlačítkové telefony jsou automaticky jen pro seniory?
Frostie Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 tak v tom případě jsem díky vám dvěma zestárl o 30 let, asi :-( A když někdo neuznává módu sračfónů?
sibirnaya Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 tak je minorita a chce li tlacitka, pak bud ojetinu, entry level nokije, seniorfoun nebo vostruzinu..
MadButcher Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Na TV Barrandov prave bezi "Suda a licha". To by me normalne potesilo, ale oni to snad vysilaji rovnou z puvodni VHS, a to snad jeste museli koupit nejakou hodne jetou z nejake zkrachovane vieopujcovny takovou kvalitu obrazu jsem snad naposledy videl jeste za komancu, nebyt to barevne tak si pripadam presne jako v roce 1978 kdy to natocili pritom tenhle film vysel i na DVD, a na torrentech je k dispozici jako 1080p WebRip... myslim ze tohle je pro jakoukoliv TV dost ostuda.
Frostie Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Na TV Barrandov prave bezi "Suda a licha". To by me normalne potesilo, ale oni to snad vysilaji rovnou z puvodni VHS, a to snad jeste museli koupit nejakou hodne jetou z nejake zkrachovane vieopujcovny takovou kvalitu obrazu jsem snad naposledy videl jeste za komancu, nebyt to barevne tak si pripadam presne jako v roce 1978 kdy to natocili pritom tenhle film vysel i na DVD, a na torrentech je k dispozici jako 1080p WebRip... myslim ze tohle je pro jakoukoliv TV dost ostuda.asi čínská touha po úspoře nákladů... :-(
MadButcher Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Nastesti u toho porad neco delam tak na to nekoukam a jenom to posloucham, a dabing je ten spravny puvodni. Vim ze tyhle stare hity pozdeji ruzne predabovavali a zadny z tech novych dabingu nebyl ani vzdalene tak dobry jako ty puvodni, tak ma TV Barrandov aspon malilinkate plus. A ta cinska touha, to jako ze tu TV vlastni cinani? 1
straspol Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 tak v tom případě jsem díky vám dvěma zestárl o 30 let, asi :-( A když někdo neuznává módu sračfónů?Nevšímej si blbejch keců, většina bouraček se děje proto že si jelimani píšou smsky za volantem na pojebanejch dotykáčích není nad klasickou výbavu kvalitníma věcma. 1
Frostie Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Nastesti u toho porad neco delam tak na to nekoukam a jenom to posloucham, a dabing je ten spravny puvodni. Vim ze tyhle stare hity pozdeji ruzne predabovavali a zadny z tech novych dabingu nebyl ani vzdalene tak dobry jako ty puvodni, tak ma TV Barrandov aspon malilinkate plus. A ta cinska touha, to jako ze tu TV vlastni cinani?Celou skupinu TV Barrandov, několik časopisů, pivovarů, sportovních klubů a aerolinek vlastní Luftjarda s Číňany... :-(
McStinger Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Nevšímej si blbejch keců, většina bouraček se děje proto že si jelimani píšou smsky za volantem na pojebanejch dotykáčích není nad klasickou výbavu kvalitníma věcma. S tým by sa dalo súhlasiť, dokonca ani smajlíky netreba. Segra má trochu zhoršenú motoriku v rukách a dotykáč jej robí problémy. Tak som jej kúpil LG Wine. Keď som ho nastavoval, normálne sa mi huba roztiahla do širokého usmevu. Písal som na normálnej hw klávesnici, rýchlo, bez chýb a bez pozerania. Človek to skrátka nezabudne. 2
parnistroj Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Tohle mi taky pije krev. Docela by se mi hodil maly lehoucky tlacitkovy telefon s dobrym fotakem a synchronzaci kontaktu a kalendare na server. A ve svem okoli vidim takovych pozadavku rozhodne nezanedbatelne mnozstvi. Nechapu, proc bych podle raketovych vedcu z marketingu nemohl mit telefony 2 nebo i vic (mam 6" monstrum a rad ho pouzivam a mozna pujdu i vejs, ale stejne casto bych bral i neco na zpusob T68i, zvlaste kdyz uz od minuileho tisicleti nabizeji operatori stejne cislo na vice simkach) 1
parnistroj Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 (upraveno) Znam cloveka, ktery musi prstem libovolny smartfoun skoro promacknout, aby ta vec zaregistrovala jeho dotyk ...má trochu zhoršenú motoriku v rukách a dotykáč jej robí problémy... Upraveno 4. září 2016 uživatelem parnistroj 1
ivan_989 Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Najlepsi bol htc touch pro2. Odvtedy idu mobily len dole vodou. 1
elloco Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Právě mi chcípnul telefon a hledal jsem něco malého do kapsy u košile. Se skřípěním zubů jsem vzal Samsung A3. Každý můj další telefon je větší a větší. Jednou ho asi budu nosit na zádech.... 1
Doporučené příspěvky