Návštěvník Zmizík Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Za poslední rok čtvrtej telefon. První sem zapomněl na Jestřábích Boudách a nechtělo se mně tam vracet, druhej sem zlomil, když sem nes pytel cementu a třetí nepřežil sobotní Chillibraní. Jsem nakvašen, to je peněz, co do toho člověk sere.
nickolas Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 A vsechno to byly evidentni chyby tech telefonu...svine jedny!!!
Xenomorfus Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Za poslední rok čtvrtej telefon. První sem zapomněl na Jestřábích Boudách a nechtělo se mně tam vracet, druhej sem zlomil, když sem nes pytel cementu a třetí nepřežil sobotní Chillibraní. Jsem nakvašen, to je peněz, co do toho člověk sere.Doporucuji odolny "hloupy" telefon od cinana, vydrzi moc a stoji par korun... Pripadna ztrata/likvidace nemrzi.
straspol Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Praha 6 chce uzavřít výjezd z Blanky Hahahahahahahaha, už je to tady Hlavně strčit hlavu do písku, označit nějakého viníka a zatloukat, zatloukat a zatloukat, kdepáááák, to už je starej problém, to už jsme tady měli dávno, kdepáááák, žádný naše přiblblý zóny za to nemůžou, neneneneneneeeeee !!!
Návštěvník Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Za poslední rok čtvrtej telefon. První sem zapomněl na Jestřábích Boudách a nechtělo se mně tam vracet, druhej sem zlomil, když sem nes pytel cementu a třetí nepřežil sobotní Chillibraní. Jsem nakvašen, to je peněz, co do toho člověk sere.V Tvém případě bych doporučil ještě přilbu a rukavice, ať si nedodřeš ruce, když půjdeš domů .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dlubix Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Takhle ho právě zlomil o ten pytel betonu..
Návštěvník Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Takhle ho právě zlomil o ten pytel betonu..Tak to potom nevím... Btw. jak vypadá pytel betonu ?
Návštěvník Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Cementu sakra, cementu.. Hele, samotného mě to zajímalo a existuje to. Já měl za to, že dokud se do toho nepřidá voda, tak to není beton..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 No ale pytel cementu nechany ve vlhku spolehlive ztvrdne na kamen. 1
odjinud Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Jsme na Korfu, v noci bouřka, slejvák, vítr, blesky a dnes od rána cca 20st.C zataženo a od poledne v kuse leje... :-( Včera jsem tu čuměl nechápavě na předpověd, že prý tu budou lokální záplavy a vono je to možný...
odjinud Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Voe, už jsem vypil všechny dárky, co jsem měl pro rodinu a známé... :-) dokonce včetně Ouza! :-) 1
Návštěvník YPO Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 tak di do bazénu .... prej když chčije tak je teplá voda 1
nickolas Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 To je zkomolene a vytrzene z kontextu... Tepla je voda, kdyz se do ni chcije.
ewolucionar Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Teplá až horúca je keď do nej j.bne blesk
bobi Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 tak di do bazénu .... prej když chčije tak je teplá vodaV bazénech je teplá furt,bývá tam víc chcanek jak vody
mondeo2 Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 No tak tady je víc humoru jak v humoru.............
ivan_989 Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Odjinud no do konca týždňa si vymysli dáky dažďový program s animatormi - predpoveď pocasia je naprd, teplo a slniečko bude až od pondelka asi
Doporučené příspěvky