Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Za poslední rok čtvrtej telefon. První sem zapomněl na Jestřábích Boudách a nechtělo se mně tam vracet, druhej sem zlomil, když sem nes pytel cementu a třetí nepřežil sobotní Chillibraní. Jsem nakvašen, to je peněz, co do toho člověk sere.

Odesláno

Za poslední rok čtvrtej telefon. První sem zapomněl na Jestřábích Boudách a nechtělo se mně tam vracet, druhej sem zlomil, když sem nes pytel cementu a třetí nepřežil sobotní Chillibraní. Jsem nakvašen, to je peněz, co do toho člověk sere.

Doporucuji odolny "hloupy" telefon od cinana, vydrzi moc a stoji par korun... Pripadna ztrata/likvidace nemrzi.

Odesláno

Praha 6 chce uzavřít výjezd z Blanky

Hahahahahahahaha, už je to tady  :lol2:  Hlavně strčit hlavu do písku, označit nějakého viníka a zatloukat, zatloukat a zatloukat, kdepáááák, to už je starej problém, to už jsme tady měli dávno, kdepáááák,  žádný naše přiblblý zóny za to nemůžou, neneneneneneeeeee !!!

Odesláno

V Tvém případě bych doporučil ještě přilbu a rukavice, ať si nedodřeš ruce, když půjdeš domů ....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Takhle ho právě zlomil o ten pytel betonu..

Tak to potom nevím... Btw. jak vypadá pytel betonu ? :D 

Odesláno

Jsme na Korfu, v noci bouřka, slejvák, vítr, blesky a dnes od rána cca 20st.C zataženo a od poledne v kuse leje... :-( Včera jsem tu čuměl nechápavě na předpověd, že prý tu budou lokální záplavy a vono je to možný...

Odesláno

tak di do bazénu .... prej když chčije tak je teplá voda

V bazénech je teplá furt,bývá tam víc chcanek jak vody :)

Odesláno

Odjinud no do konca týždňa si vymysli dáky dažďový program s animatormi - predpoveď pocasia je naprd, teplo a slniečko bude až od pondelka asi

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...