Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

A vadí ti i řidiči MHD, kteří si myslí, že nejhorší náklad jsou lidi?

Ano. Autobus ale beru jako HROMADNOU dopravu a tam nějak řidiče neřeším. Jsem pro něj jen jeden ze stáda... Ale TAXI využívám celkem pravidelně a asi jsem měl zatím štěstí na řidiče, kteří rádi pokecali a byli vesměs příjemní. Mám třeba rád, když cesta někam začíná i takovou příjemnou maličkostí, jako je pohoda v taxíku. Co si myslí v hlavě, to samozřejmě nevím, ale nikdy jsem neměl pocit, že bych ho obtěžoval. Proto se těžko smiřuji s myšlenkou, že bych byl jen další jouda, kterého má nabrat na letišti a vyklopit někam, kam si zamane.

Také poskytuji službu a nikdy jsem neřekl, že si nějaký jouda zase něco objednal. Naopak, každá objednávka, byť sebemenší, je pro mě příčinou k úsměvu. Většinu zákazníků znám osobně, potkáváme se při různých příležitostech, pokecáme, dáme panáka a těšíme se na příště. Samozřejmě, i mezi mými zákazníky jsou lidi, které vysloveně nemám rád, ale to je vždy specifikum kvůli jeho vlastnostem, nebo chemii, když si vysloveně nesedneme. Ale i u nich přistupuji k věci profesionálně a snažím se vždy udělat všechno pro to, aby se k nám vraceli a abychom se i díky nim uživili...

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

Ano. Autobus ale beru jako HROMADNOU dopravu 

a to je přesně ono :D

anonymita, stádovitost, dalo by se to i pojmenovat češství

aneb ... koupil jsem si jízdenku (možná), tak můžu vyrábět bordel ve všech myslitelných podobách, vždyť je to veřejná služba, že jo ?

až se naučíte chovat jako lidi, tak s váma nikdo problém mít nebude

*v tom taxíku to už tak anonymní není, že jo, tak se dá trochu udržet na uzdě

Odkaz ke komentáři

YPO, pokud je to myšleno na mě, tak jsem vždy velice slušný cestující. Jelikož většinou u mě MHD znamená metro v Praze, tak ta stádovitost je na místě. Řidiče nevidím, nevím, jestli tam vůbec je...

Pokud jsem občas cestoval dálkovým autobusem, tak jsem řidiče dokonce vždy i slušně pozdravil. Ne vždy jsem se dočkal odpovědi...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Ja zdravim v autobuse vsechny lidi, je to pro me svatek. Ale je to dobytek, spousta z nich mne nechce podat ruku, kdyz se predstavuju.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Nejlepší je prý toaletní papír, s tím se dá pěkně pelášit a může se pak hodit...

tudle sem se bavil s jedním řidičem co vozil prasata a říkal ....

...... stejnej smrad a když se ti to v zatáčce pohne tak se můžeš i převrátit .....

*tak mě to tak nějak napadlo ani nevím jak .... asi v souvislosti s tvým avatarem

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...