nettopejr Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 (upraveno) Asi 5x jsem to četl a v duchu si to "maloval", než jsem (doufám,) pochopil jak to na ty křižovatce bylo:-) Upraveno 21. září 2016 uživatelem nettopejr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Chces video? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 jedna svine sousedska zenska blba slepa negramotna Tebe bych chtěl za souseda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 jedna svine sousedska zenska blba slepa negramotna Tebe bych chtěl za sousedaAsi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Ále dyk jí to (snad) neřekl do vočí, to bude jen taková afektivní hyperbola, něco jako: https://www.youtube.com/watch?v=IW4AuLcYC3Q Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Pokud takto říkáš lidem, kteří tě živí, tak sorry... A vadí ti i řidiči MHD, kteří si myslí, že nejhorší náklad jsou lidi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 (upraveno) A vadí ti i řidiči MHD, kteří si myslí, že nejhorší náklad jsou lidi? Ano. Autobus ale beru jako HROMADNOU dopravu a tam nějak řidiče neřeším. Jsem pro něj jen jeden ze stáda... Ale TAXI využívám celkem pravidelně a asi jsem měl zatím štěstí na řidiče, kteří rádi pokecali a byli vesměs příjemní. Mám třeba rád, když cesta někam začíná i takovou příjemnou maličkostí, jako je pohoda v taxíku. Co si myslí v hlavě, to samozřejmě nevím, ale nikdy jsem neměl pocit, že bych ho obtěžoval. Proto se těžko smiřuji s myšlenkou, že bych byl jen další jouda, kterého má nabrat na letišti a vyklopit někam, kam si zamane.Také poskytuji službu a nikdy jsem neřekl, že si nějaký jouda zase něco objednal. Naopak, každá objednávka, byť sebemenší, je pro mě příčinou k úsměvu. Většinu zákazníků znám osobně, potkáváme se při různých příležitostech, pokecáme, dáme panáka a těšíme se na příště. Samozřejmě, i mezi mými zákazníky jsou lidi, které vysloveně nemám rád, ale to je vždy specifikum kvůli jeho vlastnostem, nebo chemii, když si vysloveně nesedneme. Ale i u nich přistupuji k věci profesionálně a snažím se vždy udělat všechno pro to, aby se k nám vraceli a abychom se i díky nim uživili... Upraveno 22. září 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Ty jsi citlivka.. Nicméně jen bych rád podotkl, že ne každej, kdo občas někoho vyzvedne na letišti, je taxikář. Hele, jsem si jistej, že kolegové ze zahraničních kanceláří mě titulujou horšíma titulama, než "jouda":) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Ano. Autobus ale beru jako HROMADNOU dopravu a to je přesně ono anonymita, stádovitost, dalo by se to i pojmenovat češství aneb ... koupil jsem si jízdenku (možná), tak můžu vyrábět bordel ve všech myslitelných podobách, vždyť je to veřejná služba, že jo ? až se naučíte chovat jako lidi, tak s váma nikdo problém mít nebude *v tom taxíku to už tak anonymní není, že jo, tak se dá trochu udržet na uzdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 YPO, pokud je to myšleno na mě, tak jsem vždy velice slušný cestující. Jelikož většinou u mě MHD znamená metro v Praze, tak ta stádovitost je na místě. Řidiče nevidím, nevím, jestli tam vůbec je...Pokud jsem občas cestoval dálkovým autobusem, tak jsem řidiče dokonce vždy i slušně pozdravil. Ne vždy jsem se dočkal odpovědi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 (upraveno) Ja zdravim v autobuse vsechny lidi, je to pro me svatek. Ale je to dobytek, spousta z nich mne nechce podat ruku, kdyz se predstavuju. Upraveno 22. září 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Ja zdravim v autobuse vsechny lidi, je to pro me svatek.ty seš taky slušnej člověk a takové vozím rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Je to tak, no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Co je nejhorší náklad tedy víme. Nejlepší je prý toaletní papír, s tím se dá pěkně pelášit a může se pak hodit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Ja zdravim v autobuse vsechny lidi, je to pro me svatek. Ale je to dobytek, spousta z nich mne nechce podat ruku, kdyz se predstavuju.Pak to ma jezdit na cas, kdyz tam poradate piknik :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Nejlepší je prý toaletní papír, s tím se dá pěkně pelášit a může se pak hodit...tudle sem se bavil s jedním řidičem co vozil prasata a říkal .... ...... stejnej smrad a když se ti to v zatáčce pohne tak se můžeš i převrátit ..... *tak mě to tak nějak napadlo ani nevím jak .... asi v souvislosti s tvým avatarem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 (upraveno) Jen se pokochej. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 22. září 2016 uživatelem mikymik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Je to chlap nebo baba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 podle kníru baba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Je to chlap nebo baba?Přesně to mě taky napadlo... a pak ještě: https://www.youtube.com/watch?v=pBOgSCxQAV4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky